Sizce eşinizin işi ne kadar önemli?

yazdıklarından çıkardım
hatta çıkarmışız.
zira bir tek ben değilim demek böyle düşünen diğer yorumlara da bakarsak.

Herkesin bütün yorumları benim için önemli değil. Benim sorumu anlayıp cevap verebilenlerin cevabı benim için önemli.

bir aile kurmakla ev arkadaşı bulmak arasındaki farkı anlayamamışsınız bence.
ben kendi paramı harcayayım o kendi parasını mantığıyla olmaz bu işler, bakış açınızı değiştirin.

evet elin oğlu patlıcan kabuğu.

oyy sen ne komik bi ablasın yaa.. evlenme sen cidden.. çalış kazan kendin ye.. ayrıca kk'da inanamayacağın kadar şefkatli kadınlar mevcut emin ol.. ama o kadar çok şey görüyoruz ki artık evlilik konusunun kompedanı oluyoruz..
şimdi biz erkek tarafını kötüleseydik eveeett sen haklısın erkek kazanmalı kadın yemeli deseydik bizden iyisi olmayacaktı..
ama insaf.. fikir soruyorsan bencilliklerinden arınarak soracaksın.. emin ol biz gaaayet güzel cevaplar veriyoruz..

arkadaşım zaten birini gerçekten seviyorsan o adam da seni seviyorsa birlikte çalışır yaparsınız para bu ya .bir şekilde geçiniliyor yani .ben giyineyim üsleneyim gezeyim eşim eve baksın mantığı artık geçti . eskidendi o .iki tarafta koyar ortaya . ortak yapılır harcama bence . ben evli olsam o şekilde olur . yine alırım almasına ama bekarken gibi olmaz heralde .

İkiside memursa gayet iyi olur sanıyorum

Aslında sorunun cevabı yaşamayı istediğiniz hayat lüksüne bağlı...

bir aile kurmakla ev arkadaşı bulmak arasındaki farkı anlayamamışsınız bence.
ben kendi paramı harcayayım o kendi parasını mantığıyla olmaz bu işler, bakış açınızı değiştirin.

Anlayamadım çünkü öyle biriyle tanışmadım..

Burada bencillikten bahsedenler kendi bencilliklerini ortaya koyuyorlar farkında değiller.

Herkesin bütün yorumları benim için önemli değil. Benim sorumu anlayıp cevap verebilenlerin cevabı benim için önemli.
20li yaşlarda aşık olunca pek para mevzusuna takılmıyoruz genelde, ama yaş 25i geçince evliliklerde maddiyat işin içine giriyor ve karşı tarafın daha iyi bir düzeyde olmasını bekliyoruz demişti kuzenim. Sanırım yaş ilerleyince mantık evliliği edasıyla bayanlar için middiyat önemli hale gelebiliyor ama yine de en güzeli aşktır bence

Middiyat yazmışım maddiyat olacak

kız konunun bir kısmını ne diye kestın bende bu yorumlar nerden geliyor diyorum.

benim eşim sözleşmeli memur. Ben muhasebeciyim. çok şükür maaşımız iyi ikimiz memur olsak şimdiki maaşımızdan en az 1000 TL fazla alırız. Ama çok mutluyuz çok iyi anlaşıyoruz geziyoruz tozuyoruz hiç birimizden ayrı harcama yapmıyoruz. Arkadaşlarımla dışarı çıkarım eşim olmadan 1 iğne bile almam. Bence evlenince hayat müşterek olmalı yok benim maaşıma karışmasın yok ben maaşımı eşime vermeyeyim kendim harcayayım diyince olmaz. Herkes ister evde yan gelip yatmayı ama bir süre sonra kafana dank eder ne yapıyorum ben dersin

Insanın yiyeceği bir lokma bile alnında yazılıdır bu yüzden ki bazı insanlar tek maaşla çok rahat yaşarlar paraları bereketlidir ve tabi akıllıca kullanırlar bazı insanlarda gelirleri fazla olmasına rağmen sıfıra sıfır elde var sıfırdır Allah evin bereketini karı kocanın muhabbetine bağlı kılmıştır diyeceğim o ki önemli olan aşktır sevgidir ve tabi iyi bi insan olmasıdır kısmetin de varsa gelir yemenden kısmetin de yoksa ne gelir elden...

hanı bazı erkekler eslerının parasına dırek el koyup, hem ev ısı hem kadınlık yapıp hem calısan kadının bazen ısteklerını gereksız bulup calısıp kazandıgı parasını esırgıyor ya
sanırım ondan boyle kendı masrafımı cıkarmak ıstıyorum parama ıhtıyacı olmasın dedı
ben oyle anladım konu sahıbını acıkcası...
erkegın kanını emmek ıstedıgını hıssetmedım

dırek baslıktan yola cıkarak; davul bıle dengı dengınedır ben eşimin işini önemserım
hayat standartları benımkıne benzer olsun kı catısma cıkmasın dıye dusunuyorum.

kız konunun bir kısmını ne diye kestın bende bu yorumlar nerden geliyor diyorum.

Esas sormak istediğim soru oradaki soru olduğu için.. İşin aslı herkesin şimdiye kadarki yaşadığı hayata göre değişir bu soru da, fikirlerini sormak istedim.

Anlayamadım çünkü öyle biriyle tanışmadım..
ayağını yorganına göre uzatmayla ilgili aslında olay.
biz iki öğretmeniz, hiçbir birikim olmadan bu yıl ev aldık, kredi çekerek.
2500 lira kredi ödüyoruz aylık.
tatilimize gittik, haftada 1-2 dışarda yemek de yiyoruz, ben üstüme başıma para harcarım, eşimin pek ilgisi yoktur bu konulara.
bir kızımız var, özel okula falan yollayamıyoruz ama hiçbir şeyi eksik değil çok şükür, ona her şeyin kalitelisini alır giydiririm. yani kıyafetlerini basit markalardan alırım ama ayakkabısına, şampuanına, deterjanına, doğal beslenemsine vs vs her şeyine özenirim.
paramız yetiyor çok şükür, olmazsa o ay ona göre harcıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…