coookk tatlisinn :) çok güldüm :)Siz kendi kıyafetiniz için calışcaksanız..
Eşinizde kıyafet için çalışsın..
Sizin evi de ben bakim..
Hayat musterektir..
benim eşim sözleşmeli memur. Ben muhasebeciyim. çok şükür maaşımız iyi ikimiz memur olsak şimdiki maaşımızdan en az 1000 TL fazla alırız. Ama çok mutluyuz çok iyi anlaşıyoruz geziyoruz tozuyoruz hiç birimizden ayrı harcama yapmıyoruz. Arkadaşlarımla dışarı çıkarım eşim olmadan 1 iğne bile almam. Bence evlenince hayat müşterek olmalı yok benim maaşıma karışmasın yok ben maaşımı eşime vermeyeyim kendim harcayayım diyince olmaz. Herkes ister evde yan gelip yatmayı ama bir süre sonra kafana dank eder ne yapıyorum ben dersin
Bu msji okuyunca aklima kaynanamin dediği aklima geldi...Ben sağlık memuruyum eşim polis memuru ben şu an ücretsiz izindeyim tek maaşla da geçinebilir durumdayız, ben çalışırken kenara da koyabiliyorduk ama şimdi çocuğumuz var ben çalışmaya başlayınca ankarada olucaz diye düşünüyoruz o zaman ne olur bilemem, cok zorlanacağımızı eksiye düşeceğimizi sanmam
Lakin ben kendime çalışayım diye birşey olmamalı evlilikte, o düşünce varsa memurla evlenme zaten ya da müsteşar düzeyinde memur olsun
Bu msji okuyunca aklima kaynanamin dediği aklima geldi...
Yani KV dedi ki benim param senin paranın diye birşey yok.. Sağlık yoksa çalışabilir misin?? Eğer öyleyse sen hasta olucaksin ücretsiz izine cikicaksin kim bakcak sana derdi tabi kocaya muhtaç olucaksin.. Hakli tabi.. Sağlık işten daha önemli.. Sagligin yerinde olmadiktan sora calisabilirmisin? Senin zor gününde parasiz kaldiginda yaninda sadece kocan olucak.. O olmadiginda bi bedeni çökmüş ruhsal pskolojiye girersin... Yalniz kalirsin. Ailen olur ama bi gun onlarda gidecek. İste
Esim işçi ama işçiliğe onemsemedim parayi düşünmedim sadece ihtiyaçlara karsiliyoruz harciyoruz. Yinede Allaha çok sukur.. Mutluluk varsa herşey var:) çok şükür.. Bende raporluyum.. Cunku Bebeğimi kaybettim ama zor günümde yaninda tek kocam vardi. O benim neşe kaynagim huzurun mutlulugumdur...
en iyisini dusuyorsun sevgi askta onemlide bir terde maddiyatta onemlibenim için önemlidir.eşimin benle aynı ya da benden üst seviyede olmasını isterim..Bende maddi açıdan çok rahat bir ailede büyüdüm , o yüzden dikkat de ederim eşim olacak kişinin ailesi nasıldır, emici tipler mi yoksa benimkiler gibi fedakar olurlar mı diye, belki biraz ince eleyip sık dokumak ama napim benim de huyum bu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?