pardon biz hayat müşterek dediğimiz için mi bencilliğimizi göstermiş oluyoruz?????? yoksa sen verecek cevap bulamadığın için mi bize saldırıyorsun???
2.sayfada ben tamamını alıntılamıştım ordan okuyabilirsin
Okusunlar canım isyersen sayfanın görüntüsünü de al..
Ben arkadaşa yazdım .Sen niye üstüne alınıyorsun.
Ne oldu ?
Konu arkadaşının konusu mu?
hanımefendi dereyi görmeden paçaları sıvıyan sizsiniz,evlenmeden şimdiden muhasebesini yapıp birde üstüne üstelik kendi harcamalarınız için çalışacak olanda sizsiniz!!!Pardon ama evlilik kurumu ne sizce?Paylaşım yok,beraber taşın altına eline koymak yok!!Sizin yaptığınıza bencillik sıfatına yakıştıramadıysanız neyse siz söyleyinde biz bilelim o zaman!Hayır canım bencilsin diyenlerin kendi bencil olduğundan bahsediyorum. Sorumda 2 memurun geçimi nasıldır diye soruyorum. bu sorudan enayilik, bencillik her bk psru çıkarıyprsunuz.
İşte bu aşk aşk aşk. Aşk hepsinden önemli. Mutluluklar diliyorumBen memurum. Esim işçi.. Ama isine bakmadim eşimin dürüstlüğü kalp temizliği sevdim.. Eğer esinizin isini seviyorsaniz mali için sevmiyorsun demek. İsini sevmedim.. Benden az maaş aliyor ama yinede onu seviyorum.
Beni sevsin yeter.. Ben eşinden kötülüğü gormedikten sonra para hic birşey önemli değil... Sevgi saygi mutluluk paradan daha önemli.. Öyle değilmiş kizlar
işte münecim herkes de bunu demeye çalışıyor.konu sahibi konuyu değiştirmiş.o, ben paramla alış veriş yapayım,gezip tozayım,kocam parama karışmasın diyor.2 memur evlenirken çok borç yapmak zorunda kalmamışsa geçinir, yeter ki herkes Maaşını Alınca para benim param demesin, bizim deyip ortaya koysun ve ihtiyaçları beraber karşılasın.
Evlilikte ben yoktur, BİZ vardır.
Eğer konu içeriği böyleyse olmaz.işte münecim herkes de bunu demeye çalışıyor.konu sahibi konuyu değiştirmiş.o, ben paramla alış veriş yapayım,gezip tozayım,kocam parama karışmasın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?