Sizce eski sevgilim midir şoktan ellerim titriyor

Ne kadar süre sevgili oldunuz bilmiyorum ama benim 4 yıllık eski sevgilim ayrıldıktan bir gün sonra başkasını bulmuştu yahu ben elim ayağım titricek kadar şok geçirmemiştim erkek milleti çünkü..

Birbirinize çok aşıktınız da neden ayrıldınız peki? Ayrılmayaydınız kafanıza silah mı dayadılar ayrılacaksınız diye.Sevmemiş demekki seni . Bu ısrar neden.7 ay da birine aşık olmak için epey uzun bir zaman .

7 ay bahsettiğiniz kadar kısa bir süre değil. Hem ayrıldıktan sonrası sizi ilgilendirir mi ? Eski sevgili adı üstünde.

Ya ne kadar acimasiz yorumlar yapilmis. Konu sahibi buraya acisini hafifletmek icin fikir almak icin yaziyo ama soylenenler o kadar dalga gecer gibi ki inanamadim. Konu sahibi haksiz da olsa demek ki cok sevmis unutamamis ukte kalmis hatta belki karsi tarafinda ayni sekilde hissettigini dusunmus. Ki 7 aydir bence boyle dusundugu icin evlenme ihtimali sok etmis.
Canim boyle seyleri kabullenirken zorlaniyosun ama kabullendikten sonra da aninda unutuyosun. Emin ol ilerde iyi ki bitmis diyceksin. Evlenmisse bu unutman icin buyuk firsat. Yoluna bak.

Ayrıldınız be aradan 7 ay geçmiş neyin hesabını yapıyorsunuz. Yolunuza bakın yahu size ne adamdan. Adam yoluna bakmış hayatını yönlendirmiş sizde aynısını yapın.
Şimdi bunu sorun etmek, sorgulamak size ne kazandıracak.
Ayrıca 7 ay uzun bir süre. Unutulursun da unutursun da.

7 ayda birini bulup hemen evlenmek çok kolay öyle yani öyle mi? Tamam ben anormalim

Tabi normal size bir bağlılığı yok ki. Eşim de benimle 9 yıllık beraber olduğu nişanlısından ayrıldıktan bir ay sonra beraber olmaya başladı. Bir ay sonra da evlenmeye karar verdik. Aile idi, iş idi, nişan idi, fisür idi derken 2 seneyi de bulmadan evlendik daha erken evlenecektik olmadı.

Siz ayrılmışsınız. Birbirinizi sevmiyorsunuz. Bitmiş yani. Beraber yapabilseydiniz ayrılmazdınız herhalde öyle değil mi? Bu ne takibi, ne hesap sorması.

Yok ya mesaj atıcam evleniyormuşsun hayırlı olsun diye başka türlü öğrenemem
Yediremedim beni bırakıp giden insanın 6 ayda evlenip benim hala yerimden saymamı
Sorun onun evlenmesinden çok sizin yalnız olmanız sanki.
Zaten ayrılık onun talebiymiş. Mesaj atmanız hiçbirşeyi değiştirmez bence onun gözünde daha kötü bir konuma düşmeyin siz de vazgeçin ve hayatınıza bakın.

Ayrılmışssınız hala stalklaması, beğendiği sayfaları, sayfalardaki paylaşımları, rehberde seni 2 3 ay bekletmesi, ayrılalı 1 sene olmuş neredeyse hala hesap kitap yapmalar...

Bu kadar takıntı derecesinde birine bağlanmak yorucu değil mi? Bırakıp yolunuza bakın artık..

Tek birsey soyleyecegim takip etmeyin, unutursun. 7 ay bence dogal bir zaman demekki karsinizdaki sizi o kadarda cok sevmiyormuski unutup yoluna bakmis. Sizde bunu yerimde saymak olarak algilamayin evlilik bence cok matah birsey degil. Benim eski sevgili 30 yasindaydi simdi evleniyorum dese sasirmam adamin yasi var tam zamaninda ama benim daha 2 3 senem var bu konular icin. Sende uzme kendini.

çok normal sözlüydüm ayrıldım ertesi gün sevgili yapmıştı şaşırmamak gerek canım :)

Çok normal bu bence de. Ayrılıklar zaten bir günde olmuyor ki, kalpte ya da zihinde biteli de bir zaman geçiyor ayrılmak için. Sonrasında bırakın yedi ayı, yedi gün sonra bile başkasıyla tanışabilir insan. Nasibinizin nerede ne zaman karşınıza çıkacağını hiç bilemezsiniz.

Yediremedim onun ilerleyip benim yerimde saymamı demişsiniz, stalklamaya devam ederseniz üzgünüm ama aynen böyle yerinizde saymaya da devam edersiniz... Siz de geçmişi geçmişte bırakıp önünüze bakmalısınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…