- 2 Ocak 2018
- 4
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Yok canim ne sinirlencem hadsizliginin farkina varsin yeterli :))
onu konu sahibi için yazmadı ama siz yanlış anlamışsınız:)
neyse polemiğe girmek istemşyorum. Acısı dediğiniz kişi zaten bi sürü üyeye sallamış biri. Size iyi geceler zaten konu sahibi de banlandıDiğer kişi için yazdı ben bastan sona okudum. Konu sahibi olması önemli değil birinin acısıyla dalga gecebilmesi önemli.
neyse polemiğe girmek istemşyorum. Acısı dediğiniz kişi zaten bi sürü üyeye sallamış biri. Size iyi geceler zaten konu sahibi de banlandı
konu sahibi aptal dediği için ban yedi sanırım :)Bu arada son zmnlarda moda oldu.. konubacan banlaniyo :)
Bu ara yetisemiom atesli polemiklere :) neyse en azindan banlanmsktan kurtuluom :)konu sahibi aptal dediği için ban yedi sanırım :)
Ya ben kızı istemeye gelecekleri gün . başkasıyla nişanlanan gördüm normal bunlar. Ayrıca evet oysa ne artık adam nişanlandıysa nişanlandı.Arkadaşlar eski sevgilim ayrıldığımızdan beri fotoğraf falan değiştirmiyor sadece face kullanıyor.stalklarken son beğendiği sayfalara bakıyordum. Son beğendiği bir sayfa az beğenisi var toplamda 100 kişi beğenmiş sayfayı, böyle duygusal yazılar yazan amatör bir sayfa günlük gibi.
Aşağı indim bir gönderi gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 2 ay önce yazılmış. Eski sevgilimin adı Mert
"Az önce Mert'imim nişanlandıgını Nisan'da da evleneceğini duydum nasıl mutlu oldum gibi bir şey paylaşmış bu bahsettigim sayfa. Bu Kadar tesadüf olabilir mi? Bir de bu eski sevgilim beni aylarca rehberde bekletip 2-3 y ömce silmişti. Kesin o ya.Ben arkadaşının sayfası oldugunu düsünüyorum. Yoksa neden öyle bir sayfayı beğensin? daha ayrılalı 7 ay olmuştu Kasım'da 7 ayda ne ara buldu nişanlandı ve biz Nisanda ayrıldık düğün Nisan yazıyor eğer oysa. Bu bir şaka mı cidden Çıldırıcam şoktayım ellerim titriyor
neden sinirini bozuyosun ki kuzum?
belli ki sutlanmis , ardindan da adam asik olup evlenmis , gelip burda mutlu olanlari kiskanip cemkiriyor , vakit harcadigina deger mis kiskanc bir kadin icin?
Yok canim ne sinirlencem hadsizliginin farkina varsin yeterli :))
Kısmetinde evlilik varmı.Allah bazen nasip etmiyor gerçekten de:)Olabilir.
Benim bir tanidik 11 sene ilişki sonrasi nişan yapdi... düğüne 2 ay kala ayrıldı... ve ayrildikdan 4 sonra düğün yapdi. Değişen damat oldu...
Aynen,hatta mezarlikta basliyor evlenecek kadin aramayaAdamın karısı ölüyor,adam ertesi gün evleniyor ben hiç şaşırmam.
Erkek milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?