- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Garipsiniz. Ya gerçekten nişanlamışsa ? Aralarına girmeye hakkınız var mı sizce ?Yok ya mesaj atıcam evleniyormuşsun hayırlı olsun diye başka türlü öğrenemem
Yediremedim beni bırakıp giden insanın 6 ayda evlenip benim hala yerimden saymamı
Arkadaşlar eski sevgilim ayrıldığımızdan beri fotoğraf falan değiştirmiyor sadece face kullanıyor.stalklarken son beğendiği sayfalara bakıyordum. Son beğendiği bir sayfa az beğenisi var toplamda 100 kişi beğenmiş sayfayı, böyle duygusal yazılar yazan amatör bir sayfa günlük gibi.
Aşağı indim bir gönderi gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 2 ay önce yazılmış. Eski sevgilimin adı Mert
"Az önce Mert'imim nişanlandıgını Nisan'da da evleneceğini duydum nasıl mutlu oldum gibi bir şey paylaşmış bu bahsettigim sayfa. Bu Kadar tesadüf olabilir mi? Bir de bu eski sevgilim beni aylarca rehberde bekletip 2-3 y ömce silmişti. Kesin o ya.Ben arkadaşının sayfası oldugunu düsünüyorum. Yoksa neden öyle bir sayfayı beğensin? daha ayrılalı 7 ay olmuştu Kasım'da 7 ayda ne ara buldu nişanlandı ve biz Nisanda ayrıldık düğün Nisan yazıyor eğer oysa. Bu bir şaka mı cidden Çıldırıcam şoktayım ellerim titriyor
Yok ya mesaj atıcam evleniyormuşsun hayırlı olsun diye başka türlü öğrenemem
Yediremedim beni bırakıp giden insanın 6 ayda evlenip benim hala yerimden saymamı
ne kadar komik di mi ? Allah ıslah etsinNikah şahidi olarak çağırır belki at msj
Ne ka
ne kadar komik di mi ? Allah ıslah etsin
Paikolojik sorunlarınız oldugu belli. Üzülen birinden zevk alıyorsunuz
Niye üzüldüğünüzü anlamıyorum çünkü 7 aydır aklınız nerdeydi evleneceğini görüncemi kıymete bindiNe ka
ne kadar komik di mi ? Allah ıslah etsin
Paikolojik sorunlarınız oldugu belli. Üzülen birinden zevk alıyorsunuz
neden sinirini bozuyosun ki kuzum?
belli ki sutlanmis , ardindan da adam asik olup evlenmis , gelip burda mutlu olanlari kiskanip cemkiriyor , vakit harcadigina deger mis kiskanc bir kadin icin?
Canım ogrendim ya kesin o. Sayfa sahibi onun kankasıymıs isimden tanıdıgım bi gönderiye yazmış.kesin benim eski sevgilim yaniCnim benim dedigimi yap. Hemen ögrenirsin. Hatta rsim bile koyma erkek isimi ile ac
Valla bir rivayet üzerine bile adamın hayatına bodoslama dalmayı düşünüyorsunuz. Fotoğraf falan paylaşsa yapabileceklerinizden korkmuştur.Bu kadar aşık olup evleniyorsa insan bi fotoğraf bile koymaz mı facebooka? Bi iliski durumu bile yapmaz mı? Nisanlısıyla koymasa en kötü yüzükle falan atıyorlar. Sır gibi saklamış resmen ya. Tesadüfen öğrendim
7 aydır mesaj bile atmayacak kadar asil biriyim. Böyle aptal ithamlar yapamazsınız.Valla bir rivayet üzerine bile adamın hayatına bodoslama dalmayı düşünüyorsunuz. Fotoğraf falan paylaşsa yapabileceklerinizden korkmuştur.
Mahalle kadınlığı ile bi alaka kuramadım ama? Neden öyle dediniz? Milena nın dalga geçtiğini göremedim de eski yorumlardaMutlu olanları kıskanıyor derken kızın eski konusuna bakabilirsiniz. Bunun mutlu olmakla değil üzülen birinin konusuna. Dalga gecenlerle ilgisi var mahalle kadını gibisiniz aynı
7 aydır mesaj bile atmayacak kadar asil biriyim. Böyle aptal ithamlar yapamazsınız.
Umrumda değilsin tatlım canımı acıtamazsınAşk olsun çok kırıldım.
Sevgilinize de böyle konuştuysanız sizi terk edip başkasına aşık olması onunla mutlu huzurlu bir yuva kurmayı istemesi,sizi tamamen silmesi hatta adınızı bile hatırlamaması,nişanlısıyla bir ömür sürecek mutluluğa yelken açması çok normal.
Umrumda değilsin tatlım canımı acıtamazsın
Mahalle kadınlığı ile bi alaka kuramadım ama? Neden öyle dediniz? Milena nın dalga geçtiğini göremedim de eski yorumlarda
onu konu sahibi için yazmadı ama siz yanlış anlamışsınız:)Diğer sayfada görürsünüz belli ki şutlanmış aşk acısı cekıyor yazmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?