Sizce haberi olmalı mı?

Ay vallahi pastasında değilim de :) Kızın bu hiç sevgilim yok dönemlerini de bildiğimden, hassas bir kızcağız. Ne kadar kaldırabilir bilmiyorum, bir öneriniz var mı nasıl söyleyebileceğime dair?
En azından zamanını harcamamış olur.
Bizzat uğraşmak istemiyorsan fake hesap açıp "gerçekleri gör" yazıp link at inanıp inanmamak ona kalmış. Ben olsam böyle yapardım.

Evet cok sikintili bir durum. Bazen insan keske bilmeseydim diyor. Hayir anlattiginizda inansa cikar boyleymis dersiniz. Ancak kiz milleti hele ki sevgiliyi zor bulmusken ona degen ruzgarin onune duracaktir. Kolayliklar dilerim.

Bazen acilari yasayarak hayati tecrube etmemiz gerekir. Belki arkadasinin durumuda boyle olacak.

Tabii ki bilmeli. Tamam trans olmak kotu bir sey olmayabilir belki ama saklanmamali da.
Olayi acik eden sayfalarin ciktilarini alip isimsiz sekilde postaya verin diyorum ben

Bunu deneyebilirim, teşekkür ederim. :) Araştırmaya kalksalar adımı bulmasının bir yolu yok böyle değil mi?

Sahte facebook açın o zaman.
Linkini gönderin sayfanın.

Oluyor ya böyle 'hadi gel senide bekliyoruz' cinsten mesaj atanlar. Sizde öyle yapın. :)
Ama arkadaşlık daveti gönderin. Sonra mesaj bilinmeyen yerlere düşüyor.

Sizin gördugunuz gibi tesadüfi olarak görmeli bence de hem siz arada kalmazsınız hem de arkadaslık vazıfenızı yapmıs olursunuz:)

Bilmeli ama... İlk ilişkis diyorsunuz ve çok alımlı değil diyorsunuz. Tahmin ediyorum ki özgüveni de normale göre biraz düşüktür. Bunu öğrenmesi onun açısından zorlayıcı olmaz mı? Er ya da geç zaten bitecektir bu ilişki, bence sayfanın ekran görüntülerini alıp takipte kalın. İlerleyen dönemde kızın da durumuna göre söyleseniz daha iyi olur sanki.

Bizzat uğraşmak istemiyorsan fake hesap açıp "gerçekleri gör" yazıp link at inanıp inanmamak ona kalmış. Ben olsam böyle yapardım.

"HALA EVLENMEK İSTEDİĞİNE EMİN MİSİN???" falan yazarak :) Şaka bir yana, keşke görmeseydim ya. Kızı da görseniz, çok saf, iyi bir kızcağız. Teşekkür ederim, bunu da deneyebilirim. Adamın hesap linkiyle ekran görüntülerini falan aldım zaten.

Maden tercihi bu yönde niye bir kadınla çıkıyor ki anlamadım ayrıca bu konuda arkadaşınızın çokta güzel olmamasını da anlamadım anca bula bula onu bulmuş mu demek istediniz?herkesin kendine göre bir güzelliği vardır. Ayrıca bu gibi yerlerde staj yapmış olsanız bile sitelerde fotoğraflara o kadar ayrıntılı bakmanızı da anlayamadım. Bence söylemeyin.

Ben de aynen boyle yapardim. Sonuna "bir dost " diye ekleme.

Dramatik giris yapma , duygusala baglama. Onlari cok tanidigini bellli etme. Daha cok erkek tarafi gibi davran. Bir erkek gibi bile yazabilirsin. Durum boyle iken boyle , altta da linkini yaz.

Bunu deneyebilirim, teşekkür ederim. :) Araştırmaya kalksalar adımı bulmasının bir yolu yok böyle değil mi?
Yok tabii ki,kim nereden anlayacak? Ben baska isimle kargo bile gonderdim, guvenlik kamerasi goruntulerine bakabilmek icin ya cok para yedirilmeli ya da mahkeme karari olmali

Bitmeyebilir de ya, trans seks işçileriyle ilişkiye giren evli erkekler dolu. Ekran görüntülerini falan aldım zaten, adam da az değil soyadını falan değiştirmiş bir de çoğu trans seks işçisiyle samimi, çevrede tanınan müşterilerden belli ki. Offf feci arada kaldım yahu. Teşekkür ediyorum :)

Birçok tercihi bu yönde olan insan "ele güne karşı laf olmasın" diye bir kadınla olabiliyor hatta erkekliğini kanıtlamak için evlenip cinsellikten kaçabiliyor. Ben hiç şaşırmadım.

Öyle tabii ki, ne yazık ki dediğiniz gibi de bir gerçek var. Arkadaşınız olsaydı günlük konuşmanın arasına serpiştirir anlamasını sağlardınız derdim ama tam olarak arkadaşınız da sayılmıyor anladığım kadarıyla. Kolay gelsin :/

Hayır hayır kesinlikle böyle bir şey demek istemedim. Kız eskiden alımlı değildi, o yüzden de özgüveni çok düşüktü. Şu anda gayet bakımlı ve ilk ilişkisi. Durumun onun için çok çok hassas olabileceğini belirtmek için yazdım. Sitelere bakmadım zaten, tanıdıklarım var oradan onun profiline buradan bunun profiline atlayarak vakit geçiriyordum öyle. Özellikle ayrıntılı bakarak ipucu aramadım yani. Teşekkürler :)

Bunu deneyebilirim ya, ikinci mail adresi almam falan lazım ama. Teşekkür ederim :)

Ah ah nasıl bi durumdur bu Allah'ım. Söyle bilmeye hakkı var ben olsam öğrenmek isterdim . Ama ona ister dost bil beni ister düşman bil çok düşündüm ama bilmen gerektiğine karar verdim de . İlk başta sevgilisine bu konuda hemen çıkışmasin sana inanmazsa gizliden yol izlesin bence ama sen söyle rahatlamış olursun

Yok tabii ki,kim nereden anlayacak? Ben baska isimle kargo bile gonderdim, guvenlik kamerasi goruntulerine bakabilmek icin ya cok para yedirilmeli ya da mahkeme karari olmali

O kadar uğraşacaklarını zannetmiyorum ama adam belki çok yayılırsa yapabilir de. Görmez olsaydım ya ne kadar arada kaldım. Çok yakın arkadaşım olsaydı delirirdim herhalde.

Bence bilmeli. Olay transtan falan bağımsız. Başka bir kadına da bu şekilde yazıları olsaydı onu da bilmeliydi.
Bunu nasıl söyleyeceğinizi konuşabiliriz. İster direk siz söyleyin. Ama kötü olmak istemiyorum, başıma bela almak istemiyorum diyorsanız da anonim bir şekilde o profili yollayabilirsiniz kıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…