Kızın sevgilisi bana bulaşmaz inşallah ya :)
En azından zamanını harcamamış olur.Ay vallahi pastasında değilim de :) Kızın bu hiç sevgilim yok dönemlerini de bildiğimden, hassas bir kızcağız. Ne kadar kaldırabilir bilmiyorum, bir öneriniz var mı nasıl söyleyebileceğime dair?
Evet cok sikintili bir durum. Bazen insan keske bilmeseydim diyor. Hayir anlattiginizda inansa cikar boyleymis dersiniz. Ancak kiz milleti hele ki sevgiliyi zor bulmusken ona degen ruzgarin onune duracaktir. Kolayliklar dilerim.Öyle oturup konuştuğum biri olsa dediğiniz mantıklı aslında deneyebilirdim. Fakat kız da çalışıyor ben de. Denk getirsek bile önceden hiç böyle kafede oturup sohbet etmişliğimiz olmadığından şimdi teklif etsem "Ne alaka" diyebilir gibi bir de konuyu direkt buraya getirirsem, bilemedim ya. Kız LGBTQ'yu bile duymamıştır hayatında poff.
Tabii ki bilmeli. Tamam trans olmak kotu bir sey olmayabilir belki ama saklanmamali da.
Olayi acik eden sayfalarin ciktilarini alip isimsiz sekilde postaya verin diyorum ben
En azından zamanını harcamamış olur.
Bizzat uğraşmak istemiyorsan fake hesap açıp "gerçekleri gör" yazıp link at inanıp inanmamak ona kalmış. Ben olsam böyle yapardım.
En azından zamanını harcamamış olur.
Bizzat uğraşmak istemiyorsan fake hesap açıp "gerçekleri gör" yazıp link at inanıp inanmamak ona kalmış. Ben olsam böyle yapardım.
Yok tabii ki,kim nereden anlayacak? Ben baska isimle kargo bile gonderdim, guvenlik kamerasi goruntulerine bakabilmek icin ya cok para yedirilmeli ya da mahkeme karari olmaliBunu deneyebilirim, teşekkür ederim. :) Araştırmaya kalksalar adımı bulmasının bir yolu yok böyle değil mi?
Bilmeli ama... İlk ilişkis diyorsunuz ve çok alımlı değil diyorsunuz. Tahmin ediyorum ki özgüveni de normale göre biraz düşüktür. Bunu öğrenmesi onun açısından zorlayıcı olmaz mı? Er ya da geç zaten bitecektir bu ilişki, bence sayfanın ekran görüntülerini alıp takipte kalın. İlerleyen dönemde kızın da durumuna göre söyleseniz daha iyi olur sanki.
Birçok tercihi bu yönde olan insan "ele güne karşı laf olmasın" diye bir kadınla olabiliyor hatta erkekliğini kanıtlamak için evlenip cinsellikten kaçabiliyor. Ben hiç şaşırmadım.Maden tercihi bu yönde niye bir kadınla çıkıyor ki anlamadım ayrıca bu konuda arkadaşınızın çokta güzel olmamasını da anlamadım anca bula bula onu bulmuş mu demek istediniz?herkesin kendine göre bir güzelliği vardır. Ayrıca bu gibi yerlerde staj yapmış olsanız bile sitelerde fotoğraflara o kadar ayrıntılı bakmanızı da anlayamadım. Bence söylemeyin.
Bitmeyebilir de ya, trans seks işçileriyle ilişkiye giren evli erkekler dolu. Ekran görüntülerini falan aldım zaten, adam da az değil soyadını falan değiştirmiş bir de çoğu trans seks işçisiyle samimi, çevrede tanınan müşterilerden belli ki. Offf feci arada kaldım yahu. Teşekkür ediyorum :)
Maden tercihi bu yönde niye bir kadınla çıkıyor ki anlamadım ayrıca bu konuda arkadaşınızın çokta güzel olmamasını da anlamadım anca bula bula onu bulmuş mu demek istediniz?herkesin kendine göre bir güzelliği vardır. Ayrıca bu gibi yerlerde staj yapmış olsanız bile sitelerde fotoğraflara o kadar ayrıntılı bakmanızı da anlayamadım. Bence söylemeyin.
Ben de aynen boyle yapardim. Sonuna "bir dost " diye ekleme.
Dramatik giris yapma , duygusala baglama. Onlari cok tanidigini bellli etme. Daha cok erkek tarafi gibi davran. Bir erkek gibi bile yazabilirsin. Durum boyle iken boyle , altta da linkini yaz.
Yok tabii ki,kim nereden anlayacak? Ben baska isimle kargo bile gonderdim, guvenlik kamerasi goruntulerine bakabilmek icin ya cok para yedirilmeli ya da mahkeme karari olmali
Merhaba arkadaşlar, Astoria'nın dertleri yine bitmiyordu. :)
Bugün konu sevdiğim bir okul arkadaşıma ait. Aslında ilkokul arkadaşım fakat aynı yerde oturuyoruz. Kız da çok sever beni halimi hatrımı her gördüğünde sorar eder, geçen pasta yapmış evime getirdi 1 dilim falan kızı ben de seviyorum ama çok çok samimi değiliz. Neyse, bu kız aslında çok alımlı bir kızımız değil (ne alaka diyenler şimdi anlayacaksınız). Kızcağız sonradan biraz bakım yaparak falan güzelce bir kız oldu. Sevgilim yok diye çok üzülüyordu sonradan bir de sevgili yaptı, daha önceden hiçbir romantik ilişkisi olmayan bir kızdı, bu ilk ilişkisi. Bunları neden anlattığımı merak ediyorsunuz, konuya gireyim.
Ben kısa bir süre LGBTQ derneklerinde çalıştım bilmeyenler için geylere lezbiyenlere translara falan psikolojik destek veren derneklerde stajyerlik gibi bir şey yaptım gönüllü olarak. Dolayısıyla birkaç tanıdığım var bu gruptan. Facebook'ta dolanırken birinin profiline tıkladım, oradan başka birinin böyleee gezentilik yaparken bir baktım bu arkadaşın sevgilisinin profili. Trans bir arkadaşa "Off ulan off, ne zaman geleyim sana" tarzı yorumlar, çocuk soyadını değiştirmiş ama fotoğrafları falan kendisine ait. O profile girdiğimde hep trans seks işçilerini eklediğini, onlarla konuştuğunu falan gördüm. Esas profilinde ise bizim kızla fotoğrafları, ölüp bittiğine dair şeyler işte anladınız.
Şimdi sizce bu kızın haberi olmalı mı bundan? Ben gidip araya girsem söylesem olmaz gibi geliyor, bir de ilk romantik ilişkisi, çok samimi de değilim. Normalden daha hassas olacaktır sanırım yukarıda anlattıklarımdan ötürü sevgilisiyle alakalı söylenen şeylere. Ben bilmek isterdim sanırım sevgilimin böyle bir durumunu ama başkasından duysam nasıl hissederdim, ne düşünürdüm emin değilim. O yüzden size sormak istedim, karışayım mı yoksa bırakayım mı? Teşekkürler şimdiden okuyanlara. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?