Eğer sahte profille hesap açıp arkadaşına yollarsan sevgilisi şöyle bir savunma yapabilir:Bana iftira atıyolar,bizi ayırmaya çalışıyolar vs.O yüzden bence arkadaşınla bize anlattığın gibi anlatıp kızı bilgilendir.
İki profilde kullandığı fotoğraflar birbirinden farklı. Esas profil daha takım elbiseli fotoğraflar falan içerirken diğerleri daha eğlence mekanlarında olan fotoğrafları içeriyor. Ama eleman aynı kişi. Ay teşekkür ederim, sizin de başınızı derde sokmayım ya :)
Söylenmeli bence de
Empati kurun, bilip de söylenmemesi ne büyük kötülük
Takim elbiselilerden korkmali miyiz astoria. Bunlarin nasil bir profili oluyor genelde.
Peki bu riski almaya değer mi?Yani yanlış anlaşılmak istemem ama böyle insanlara yardım edip sonra bedel ödeyen taraf olmayı doğru bulmadiğimdan büyük ihtimal bildiğimi belli etmezdim ben.Siz bilirsiniz ne yapacağınızı elbette ama bu sırdan uzak durmanızı,en azından şimdilik uzak durmanızı öneririm kendi adima .Çok akılcı bir tavırla yaklaşacağını zannetmiyorum, olay çıkacaktır bana inansa da. Adam da gelip benim başıma ekşiyecektir, benim söylediğimi söyler herhalde diye düşünüyorum.
soyle bir ayrim var konu sahibi daha iyi bilecektir iclerinde birsure de olsa yasadigi icin.. trans seks iscisiyle birlikte olanlar genelde sizin dediginiz gibi sey ya da acikcasi gay olmuyorlar ancak bu tarz insanlarla birlikte olmak gibi bir fantazileri oluyor. normal yasantilari siradan seks tercihleri normal ama translarla ilgili konustugunuzda en cok kufru onlar ederler herneyse..Ayy hep karışma sanane diyen taraf olmuşumdur ama bu çok acı be, ilerde evleniyosun adam şeyy
En mantıklısı fake hesapla kıza mesaj atmak.
Amaç bilgilendirmek.
Haber vermiş olursun kendini ifşa etmeden.
O inanır veya inanmaz gerisi onun hayatı.
Sen elinden geleni yapmış olursun.
Bu bana çok mantıklı geldi işte,kızın bir şekilde haberi olmalı ..En mantıklısı fake hesapla kıza mesaj atmak.
Amaç bilgilendirmek.
Haber vermiş olursun kendini ifşa etmeden.
O inanır veya inanmaz gerisi onun hayatı.
Sen elinden geleni yapmış olursun.
Peki bu riski almaya değer mi?Yani yanlış anlaşılmak istemem ama böyle insanlara yardım edip sonra bedel ödeyen taraf olmayı doğru bulmadiğimdan büyük ihtimal bildiğimi belli etmezdim ben.Siz bilirsiniz ne yapacağınızı elbette ama bu sırdan uzak durmanızı,en azından şimdilik uzak durmanızı öneririm kendi adima .
soyle bir ayrim var konu sahibi daha iyi bilecektir iclerinde birsure de olsa yasadigi icin.. trans seks iscisiyle birlikte olanlar genelde sizin dediginiz gibi sey ya da acikcasi gay olmuyorlar ancak bu tarz insanlarla birlikte olmak gibi bir fantazileri oluyor. normal yasantilari siradan seks tercihleri normal ama translarla ilgili konustugunuzda en cok kufru onlar ederler herneyse..
konuya gelince trans olmasi ya da degil.seks iscilerine karsi bu denli bir egilimi oldugunu bence kizin bilmesi gerekiyor. ben bilmek isterdim acikcasi.
Zaten insaniyet namina soyleyeceksin. Bilmek hakki cunkuO kadar uğraşacaklarını zannetmiyorum ama adam belki çok yayılırsa yapabilir de. Görmez olsaydım ya ne kadar arada kaldım. Çok yakın arkadaşım olsaydı delirirdim herhalde.
Başkasının derdiymiş gibi anlatırdım ben olsaydım.
Araştırmış da adam böyleymiş vs gibi.
Ama siz samimi de değilsiniz ,zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?