Sizce haberi olmalı mı?

Şöyle birsey yapmanız mümkün mü başka bir tlf dan msj atsaniz
Üzgünüm ama öğrenmen gereken birsey var mutlaka bu adreslere bakmalisin diyip o adresleri verseniz zaten merak edip bakar

Şöyle birsey yapmanız mümkün mü başka bir tlf dan msj atsaniz
Üzgünüm ama öğrenmen gereken birsey var mutlaka bu adreslere bakmalisin diyip o adresleri verseniz zaten merak edip bakar

İkinci bir telefonum yok maalesef, başkasının telefonunu kullanarak da onu araya katmak istemem. Teşekkür ederim :)

Peki emin misin bu kisi oldugundan. Onun resmini kullanan biri olabilir mi? Boyle siyrilmasi da muhtemel.

Ben de email cok. Verebilirim.

İki profilde kullandığı fotoğraflar birbirinden farklı. Esas profil daha takım elbiseli fotoğraflar falan içerirken diğerleri daha eğlence mekanlarında olan fotoğrafları içeriyor. Ama eleman aynı kişi. Ay teşekkür ederim, sizin de başınızı derde sokmayım ya :)

Sahte bir hesap açıp profilin linkini gönderin bence. Ama belki yalanlayabilir benim adıma başkası açtı diye bilemedim

pardon da trans i$çisi ne demek ?

Kabaca bir tanımla, trans kadından bahsedecek olursak kendisini kadın gibi hisseden/benzeme isteği duyan ama doğuştan erkek olarak doğmuş kişilere verilen ad. Seks işçisi ise belirli bir miktar para karşılığında cinsel ilişkiye giren kişiler. İki tanımı birleştirin :)

Ayrica bu isi yapacaksan bir internet cafeden yap. Her ihtimale karsi.

Aslinda ne kadar yapsan da adam siyrilacaga benziyor ama en azindan sen elinden geleni yapmis olursun.

uff midem bulandi bea
ama kadin gibi hisseden kadinlara yanasmaz diye biliyorum
yanlis biliyorum demekki

Elbette, başka bir kadın da olsaydı bilmeliydi. Bunu da bilmeli. Ama bu durumun daha hassas olabileceğini düşündüm, o yüzden belirttim yanlış anlaşılmak istemem. Kızla kötü olmaktan ziyade adamı başıma sarmak pek istemiyorum. Teşekkür ederim :)

uff midem bulandi bea
ama kadin gibi hisseden kadinlara yanasmaz diye biliyorum
yanlis biliyorum demekki

Beyimiz trans kadınlarla ilişkiye giriyor, kendini kadın gibi hissetmiyor yani :) Kadın gibi hisseden kadınlara yanaşabilir de oralara pek girmeyelim :)

o sahte hespta bulusma yerlerini fln yazaarlarmiki
kiz gidip^gozuyle gorebilir tabi bunu akil edebilirse

Bize anlattığımız gibi anlatarak söyleyin.Anlayacaktir niyetinizi diyelim ki anlamadı kendisi bilir..Tabi arkadaşınız karakter olarak nasil biridir bunu bilmediğim için doğru olanın söylemek olduğunu düşünüyorum..Siz bunu arkadasiniza söyledikten sonra nasıl bir tavır sergileyebilir.Saf midir kavgacı midir yoksa akılcı biri midir???Bunlara göre söylerdim ben acikcasi.Başimi ağrıtacak bir karakterde ise karşımdaki şahis soylemezdim sittin sene..

Beyimiz trans kadınlarla ilişkiye giriyor, kendini kadın gibi hissetmiyor yani :) Kadın gibi hisseden kadınlara yanaşabilir de oralara pek girmeyelim :)
ufff o daha fenaymis
hersey para için yani
karsi tarafta erkek o zaman
ay bunlarin aktifi pasifi oluyordu bu aktifmi oluyor o zaman aman kafam karisti iyice :))

Eğer sahte profille hesap açıp arkadaşına yollarsan sevgilisi şöyle bir savunma yapabilir:Bana iftira atıyolar,bizi ayırmaya çalışıyolar vs.O yüzden bence arkadaşınla bize anlattığın gibi anlatıp kızı bilgilendir.

Çok akılcı bir tavırla yaklaşacağını zannetmiyorum, olay çıkacaktır bana inansa da. Adam da gelip benim başıma ekşiyecektir, benim söylediğimi söyler herhalde diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…