- 25 Ekim 2018
- 3.832
- 6.895
- 158
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Tam düşündüklerimBirsürü saçma şeyi görmek istemiyorum, kimsenin hayatını merak etmiyorum bu yüzden sosyal medya hesabım yok. Ama kullanıyorsam kimseye laf etmeye hakkım yok. Burdaki insan da sonuna kadar haksız.
Kimsenin hayatını merak etmiyorsa kapatsın hesaplarını.
Anne ve babalar gününe karşıyım ben
Gerçekten annesi ölmüş çocuklar var
Babası ölmüş çocuklar var
Yetişkinler neyse de
Çocukları üzüyor bu tarz günler
Anneler gününde ağlayan kaç tane çocuk gördüm
Bence çok yanlış
Çocuklar sosyal medya kullanmıyor mu sanıyorsunuz?Çocuğun sosyal medyada ne işi var?
İşte banada bu saçma geliyor.babalarının yüzüne seni seviyorum babacığım diyemeyen insanlar oralardan babalarının bile görmediği yazılarlarla videolarla fotoğraflarla başkalarına gösteriş yapıyorlar.çok saçma ve komik geliyorİşte insanlar sizin düşüncelerinize, doğrularınıza göre yaşamıyorlar. İsteyen istediği gibi davranıyor.
Ben de köpeğimden ayriyim köpeğini paylaşanlara gidip sitem edeyim. Atanamadim öğretmenler gününde atanmis arkadaşlarımın paylasimlarina sitem edeyimBende milletin hayatına takılıpta kendine hayatı zindan edenlere Kızıyorum
Ee benimde çocuğum yok benim yok diye millet çocuğunu paylaşmasınmı
Çocuklar sosyal medya kullanmıyor mu sanıyorsunuz?
Ne demek ne işi var
Ayrıca sosyal medya dışında da her yerde bangır bangır reklam
Git annenin babanın elini öp
Ordan gösteriş niye yapıyorlar anlamıyorum
Millet başkaları için Yaşar olmuş artık
Birşey çıksa da paylaşayım diye bakıyor
İşte banada bu saçma geliyor.babalarının yüzüne seni seviyorum babacığım diyemeyen insanlar oralardan babalarının bile görmediği yazılarlarla videolarla fotoğraflarla başkalarına gösteriş yapıyorlar.çok saçma ve komik geliyor
Kullanmamaları gerekir ama kullanıyorlarKullanmaması gerekir.
Bu özel günler on yıllardır kutlanıyor. Gelenek haline geldi. Bugün hükümet babalar gününü yasakladım dese kutlanmayacak mı sanıyorsunuz?
Hayır alıp veremediğiniz ne bu günlerle anlamıyorum? Hayır senede bir gün hatırlamıyoruz annemizi babamızı ama senede bir gün kendilerini özel hissediyorlar. Mutlu oluyorlar.
Ne güzel işte yüzüne söylüyorsan bunu sosyal medyada herkese duyurarak yapmana gerek yokmuş.Yahu ne biliyorsunuz yüzüne söyleyemediğini? Niye bu varsayımlar?
İki babası vefat eden arkadaşım .böyle paylaşımlar yapmışlar. Biraz icerlendim açıkçasi,bu durumda yazıldığı gibi yılda 1 kez babalar günü oluyor (oyuzden kutlayanlarada kızamıyorum ) babası vefat eden yada bosananlar onlarda böyle paylaşımlara üzuluyorlar demekki onlarada hak veriyorum . Sizce böyle paylaşımlar yanlismi ?Eki Görüntüle 2652449
Ne güzel işte yüzüne söylüyorsan bunu sosyal medyada herkese duyurarak yapmana gerek yokmuş.
Ben bu insanların bir çoğunun yüzüne karşı söyleyemediğini düşünüyorum.paylaşım yapmalarının da çok komik buluyorum.
Burda herkes fikrini beyan ediyor.fikrimizi beyan ettiğimizde de sinirleniyorsunuz.Yüzüne de söylerim paylaşım da yaparım. (Bu arada instada son paylaşımım geçen yazdan, öyle her an bişeyler atanlardan değilim). Kime ne? Beğenmeyen, komik bulan takip etmez. Bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?