Sizce haklılar mi ( resimli)

Tam düşündüklerim

Çocuğun sosyal medyada ne işi var?

Yaptığın tatili paylaşma o zaman tatile gidemeyen var.
Bebeğini paylaşma hamile kalamayan var.
Gelinlik paylaşma giyemeyen var.
Kahvaltı sofranı paylaşma yiyemeyen var.
Evinin dekorunu paylaşma özenen var.

Bu kadar hassas insan sosyal medya kullanmasın.
En azından o gün yasak etsin kendine.
Çok mu zor?
Babam rahmetli bu arada 10 sene oldu.
Tuzu kuru değilim.
Babamı babalar gününe kadar hatırlayıp üzülecek çok günler bilirim.. Birinin paylaşacağı fotoya kalmıyor üzülmesi..

Cok yakin bir arkadasimin annesi digerinin babasi vefat etti yakin zamanlarda o yuzden ben paylasmiyorum bazen annem babam aliniyor mu diye merak ediyorum ama onlara da dedim arkadaslarimi uzmek istemedigim icin sizi paylasmiyorum diye. Telefon ediyorum konusuyoruz daha ne. Annemin meslegi geregi 10000 kusur takipcisi var instagramda ama o da beni paylasmaz babam sosyal medyayi cok sacma bulan biri sadece whatsapp kullanir. Ondan alinmiyorlar zaten.

Ama paylasanlari da yadirgamiyorum ben dandik sarkilarimi suratimi filan her gun muhtesem biseymis gibi paylasiyorum millet bisey demiyo da baskasini mi kinayacagim. Sosyal medyada artik kinanacak bisey kalmadi. Kinadiklarimizi da zamanla yapiyoruz hepimiz. Her gun suratimizin fotografini cekip sebepsiz yere internete koyan insanlariz yani.

Çocuğun sosyal medyada ne işi var?
Çocuklar sosyal medya kullanmıyor mu sanıyorsunuz?
Ne demek ne işi var
Ayrıca sosyal medya dışında da her yerde bangır bangır reklam
Git annenin babanın elini öp
Ordan gösteriş niye yapıyorlar anlamıyorum
Millet başkaları için Yaşar olmuş artık
Birşey çıksa da paylaşayım diye bakıyor

Bugün bir arkadasim whatsapp gruplarimdan birinde "Bana bir masal anlat baba" şarkısını paylasmis.Dinledim.Kocaman kadin oldum ,çoluk cocuga karistim ama o sarki beni teeyyy cocukluguma kadar aldi götürdü.Ne guzel gunlerdi be dedim..En guzel gunler..Babam masal anlatirdi bize her gece.Sansliymisim mutluymuşum. .Gurur duydum babamla.Bunlari dusundukten sonra paylasan arkadasima tesekkur ettim ve bende kutladım babalar gününü..Babam öleli 33 sene olmuş allah rahmet eylesin.Kimsenin paylaşımıni elestirmemek lazim.Isteyen istedigini paylassin bakis acisina sahibim ben.O nedenle boyle yaklasanlari anlayamiyorum.

Değiller. Rahatsız oluyorlar sa girmesinler. Anneler gününde insta wp herkes durum yapmıştı. Annesi kv si sosyal medya kullanmayanlar bile oradan sevgilerini haykırmıştılar. Anne olmak istiyorum bende olmuyor. Çocuğu olan arkadaşlarım hep paylaştılar. Beğendim geçtim. Bir arkadaşım benimle beraber anne olmaya uğraşan 3 arkadaşımızın olduğu guruba gebelik testini ultrasyon resimlerini atıp duruyordu. Sonra sürekli durum yapıyor annelikle alakalı. Baktım daraldım sona aldım görmüyorum

İşte insanlar sizin düşüncelerinize, doğrularınıza göre yaşamıyorlar. İsteyen istediği gibi davranıyor.
İşte banada bu saçma geliyor.babalarının yüzüne seni seviyorum babacığım diyemeyen insanlar oralardan babalarının bile görmediği yazılarlarla videolarla fotoğraflarla başkalarına gösteriş yapıyorlar.çok saçma ve komik geliyor

sabah uyandım herkes babasının resmini atmış duruma.babası olmayan bir yakınım da sizin attığınız görseldekine benzer birşey paylaşmiş.normalde böyle günlerin sessizce kutlanmasından yanayım ama mesela anneler gününde bende annemin resmini paylaştım çünkü herkesin annesinin attığı resimleri gördüğünde içten içe annemin istediğini düşündüm sırf mutlu olsun dıye paylaştım.annesini babasını kaybeden insanlar için buruk geçen günler onları üzmek istemem ama isteyen istediğini paylaşır

anneler gününde boy boy annesinin resmini atan kuzenim babalar gününde babası vefat ettiğinden sizin görseldeki gibi sitem etmiş.çelişkiye bakar mısınız.insanların tek düşündüğü kendileri.

Ben de babamı kaybettim ve daha 1 yıl bile olmadı. Düşünmediğim tek bir gün bile yok. Sosyal medya kullanmıyorum zaten ama WhatsApp durumlarda babalarını paylaşanları görüyorum ama kızmıyorum. Ne haddime. İnsanlar sevgisini ve hislerini paylaşmak isteyebilirler. Görmek zoruma giderse açıp bakmam en fazla.

Sosyal medyada her seyi paylasmak görgüsüzlük bence. Ama arkadasinizin paylasimi da cok saçma.Kim ne paylaşırsa paylaşsın görmek istemeyen uygulamayı silsin. Önce Türkce yazmayı öğrensin.

Bende milletin hayatına takılıpta kendine hayatı zindan edenlere Kızıyorum
Ee benimde çocuğum yok benim yok diye millet çocuğunu paylaşmasınmı
Ben de köpeğimden ayriyim köpeğini paylaşanlara gidip sitem edeyim. Atanamadim öğretmenler gününde atanmis arkadaşlarımın paylasimlarina sitem edeyim

Kullanmaması gerekir.

Bu özel günler on yıllardır kutlanıyor. Gelenek haline geldi. Bugün hükümet babalar gününü yasakladım dese kutlanmayacak mı sanıyorsunuz?

Hayır alıp veremediğiniz ne bu günlerle anlamıyorum? Hayır senede bir gün hatırlamıyoruz annemizi babamızı ama senede bir gün kendilerini özel hissediyorlar. Mutlu oluyorlar.

Yahu ne biliyorsunuz yüzüne söyleyemediğini? Niye bu varsayımlar?

Kullanmamaları gerekir ama kullanıyorlar
Ben yasak getirilsin demedim
Saçma bulduğumu söyledim
Polemiğe gerek yok

Yahu ne biliyorsunuz yüzüne söyleyemediğini? Niye bu varsayımlar?
Ne güzel işte yüzüne söylüyorsan bunu sosyal medyada herkese duyurarak yapmana gerek yokmuş.

Ben bu insanların bir çoğunun yüzüne karşı söyleyemediğini düşünüyorum.paylaşım yapmalarının da çok komik buluyorum.

Kimsenin paylaşımı kimseyi ilgilendirmez
Annem yok
Babam yok
Çocuğum yok
Bunları paylaşanlarda umurumda değil, ölenler benimkiler başkasının ana babası içimi kıpırdatmıyor. Ha bayramları zor geçiririm her yıl, üzülürüm ama üzülmekte hayata ait, hiç üzülmeden yaşayabilir mi insan, üzüleceksin, acıyacaksın yasını tutacaksın, özleyeceksin bunlar gayet normal. Anormal olan sadece özel günlerde üzülmek bence, mesela annemi babamı hergün düşünürüm, mükemmel ebeveynler olmamalarına rağmen o yarayı her gün taşıyorum özel gün ne ki, isteyen istediğini paylaşsın

Yüzüne de söylerim paylaşım da yaparım. (Bu arada instada son paylaşımım geçen yazdan, öyle her an bişeyler atanlardan değilim). Kime ne? Beğenmeyen, komik bulan takip etmez. Bu kadar basit.

Yüzüne de söylerim paylaşım da yaparım. (Bu arada instada son paylaşımım geçen yazdan, öyle her an bişeyler atanlardan değilim). Kime ne? Beğenmeyen, komik bulan takip etmez. Bu kadar basit.
Burda herkes fikrini beyan ediyor.fikrimizi beyan ettiğimizde de sinirleniyorsunuz.
Nedense söylediklerinize inanmak içimden gelmedi.
Ama sizin fikriniz bu saygı duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…