Ben bunu esime söylüyorum bizde hersey ortak diyor. Niye o zaman annesi babası yardım etmiyor? Eltim çalışmıyor ben paranın ne zorluklarla kazanıldıgını biliyorum. Kendi evim olsa acımam ama ilerde kaynım yardım eder mi o bile kesin degil. Benim birikimim olmayacak ayda 4 bin gibi kredi ödeyecegim çünküşaka mı bu
geçen bir konu vardı daha bir hafta olmamıştır
onlar iki katlı ev almışlardı elti ile ortak da yine sorun olmuştu
neden kaynıma ev alayım ki
o oturunca ben nasıl ortak olacağım
koyun paranızı kenara
peşinat olur
olmadı mı gidin şehir dışında küçük ev alın onun kredisini ödeyin kiraya vs verin
kendinize onu satar sonra alırsınız
İste bunu esime anlatamıyorum. Belki etmek isteseler bile durumları kötü olabilir ilerde garantisi yokkiSize yardım edeceklerinin garantisini nerden aldınız ?
Durumumuz yok derseler o gün geldiğinde ne yapacaksınız ?
Uste
İste bunu esime anlatamıyorum. Belki etmek isteseler bile durumları kötü olabilir ilerde garantisi yokki
Aynen öyle canım. Tamam seviyorum ikisini de ama araya para girdi mi aramız bozulabilir. Kaynanam bile ortak odersiniz diyor krediyi utanmadanAy ne saçma iş o öyle ben altınlarımı vericem yetmedi üstüne kredi çekip elticimle kaynıma ev alcam dünya borca gircem millet evinde gerine gerine otururken beş sene benim canım çıkıcak borç bitincede kim öle kim kala peh peh peh
Ben bunu esime söylüyorum bizde hersey ortak diyor. Niye o zaman annesi babası yardım etmiyor? Eltim çalışmıyor ben paranın ne zorluklarla kazanıldıgını biliyorum. Kendi evim olsa acımam ama ilerde kaynım yardım eder mi o bile kesin degil. Benim birikimim olmayacak ayda 4 bin gibi kredi ödeyecegim çünkü
Yüz bin kadar pesin parası var. Ev 590 bin. Eltimin küçük cocugu var calısamaz su an.onların peşinat için parası var madem kendi evlerini kendileri alsınlar..
krediyide ödesinler niye elin kredisini siz ödüyorsunuz ?
ha kredi çoksa eltinde bir işe girip çalışsın ..
kendisi evde oturup kredisini ödetecek başka bir enayi bulsunlar bir zahmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?