Sizce haksız mıyım?

O zaman mutlaka otur konus. Ama sakin ola seni bu yola sürüklemesine izin verme. Düsünsene belki sen hasta hasta ise gidip geleceksin, ay sonu gelecek ve para hoop kaynin hesabina. Insan kafayi yer.
Evet canım aynen öyle. Hadi beni gectim onların nasıl vicdani rahat olacak böyle bir durumda.

Evet canım aynen öyle. Hadi beni gectim onların nasıl vicdani rahat olacak böyle bir durumda.

Ah be güzelim, insanlar öyle vicdansiz ki, seytana tas cikarir sekildeler. Senin altinini alirler bir güzel bozdururlar, sonra gider kendisi karsina iki cift burma takar, bide döner der ki kolundan zorla mi cikardik bilezilerini diye. Madem parasi az, parasina göre ev alsin bi zahmet.

Hem belki sen seneye hamile kalacaksin?! Her zaman planladigin gibi olmuyo, bazen istedigin kadar dikkat et korun rabbim verince veriyo iste, o zaman ne olacak? Sen cocugu birakip calismaya mi gideceksin onlara söz verdik diyerek? Olmaz sakin sakin yapma.

Eger de evliligin bu yüzden sarsilir hatta ve hatta yikilirsa (Allah korusun her ikisinden de) demek ki zaten saglam temeli de yokmus, bugün olmasa yarin olurmus.

Nee yalnis okudum galiba sen calisip kayninin evini mi ödiyeceksin eger öyleyse yuh sakin kabul etme!!!! Eltin calissin da biriktirsin biraz bu ne be... kimse kusura bakmasin ben esime bile altinlarimi vermem kaynim kimki ona vereyim. Kimseyede güvenmem esime bile

Sakın ortaklık işine girmeyin, benim kpgil de zamanında kardeşiyle ortak ev yaptırmışlar güya, evin bütün parası masraflarını kp ödemiş ama şu an eşimin amcası oturuyor ve gerine gerine kendimiz yaptırdık diyorlar, bizimkiler hiçbir hak iddia edemiyor.

Milletin enayisi sen misin? Az sıksın da eltin de girsin işe herkes kendi evini kendi alsın.

Sakın ha sakın öyle bir işe girme, onlar sadece bir lira harcamış olsalar evi biz yaptırdık derler kalırsınız ortada

Allah korusun yuva yıkmak o kadar kolay degil. Esime güveniyorum konusucam en kısa zamanda

düğünde takılan takılar gerek dinen gerekse hukuken kadının malıdır. bu şekilde eşine hatırlat. benim rızam yok ama alacaksan da hakkımı helal etmiyorum de bakalım devam edebilecek mi?
yardımlaşma da bir yere kadar herkes kendi evinin kesesine baksın.

Sakin olun kızlar. Ben onay vermeden bisey yapamazlar. Biliyorum cok sinir bozucu bir konu. Bunu düşünmeleri bile sacma. Gerekirse kaynımla konusurum

Işyerinde 46 yaşinda bir arkadaşım var.kızkardeşi,eniştesi ve yeğeniyle oturuyordu.Bu maddi destek sağlıyordu bunlara.ne zamanki kız yatırim yapmaya kalkıştı kızı bi yolunu bulup sepetlediler evden.şimdi neredeyse hic görüşmediği baska sehirdeki ablası yolmaya başladı bunu.bir sürü para aldılar kizdan kredi cektirip,onlar da ona yardım edecekmiş ev alacaklarmış pehhhhhh.
Hiç bulaşmayın yazık günah birikiminize,onlarin isine yarayacak bir durum icin sonradan da sıkıntı yaşayacak kotü olacak ugraşacaksınız.

bugün aranın iyi olduğuna güvenme 2 lafa bakar en hakiki düşman olmanız. ayrıca arada para söz konusu. ortak işe girilmez. kendin pişir kendin ye.

aklın varsa ortak ev almayın

İnşallah dua edin benim için

eşini bir şekilde ikna et, sakın orta ev işine girmeyin. Hiçbir şey yapamıyorsan buradaki konuları okut eşine. Ortak mülk konusunda yaşanan sıkıntıları anlatan bir sürü konu var. Daha geçen gün bir arkadaş yazmıştı, gül gibi geçindiği eltisiyle kanlı bıçaklı olmuşlar. Aman ha...

ben hayatımda böyle saçma bişey görmedim.. ne münasebet yaa dünyanın birbir türlü hali var.. elinizde para olsa verirsiniz borç olarak onu anlarım da.. 4 yıllık hem de o kadar yüksek bi borcun altına girmek de neyin nesi başkasına ev almak için? Bence oturun konuşun herkesle böyle bişey olamaz diye.. Eşinize güveniyosunuz çok iyi de burda hiç okumuyomusunuz neler oluyo dünyada..

Bunları bildigim icin zaten buraya konu açtım

Böyle saçmalık olabilir mi , herkes maddi imkanına göre evini alır 590 binlik evi size mi kitlemeye çalışıyorlar , aklı olan böyle bir şeyi kabul etmez. Siz kabul edeceksiniz gibi geliyor ama eşiniz ikna edecek sizi.

Bunları bildigim icin zaten buraya konu açtım
Boyle tepkili olmaya da gerek yok ben siz zarar gormeyin diye cevap yazdim buraya sonucta.. ayrica bilmiyosunuz bence cunku bastan beri esim beni uzmez, esim beni magdur etmez gibi biseyler yazdiginiz icin boyle tepkiler aliyosunuz.. en basta kabul edecek gibi yazmissiniz ben mi yanlis okuyorum acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…