Evet canım aynen öyle. Hadi beni gectim onların nasıl vicdani rahat olacak böyle bir durumda.O zaman mutlaka otur konus. Ama sakin ola seni bu yola sürüklemesine izin verme. Düsünsene belki sen hasta hasta ise gidip geleceksin, ay sonu gelecek ve para hoop kaynin hesabina. Insan kafayi yer.
Kesin kararlıyım herkes benim gibi düşünüyor zateninşallah eşin seni ikna etmez:))
kesinlikle kesinlikle asla kabul etme.Kesin kararlıyım herkes benim gibi düşünüyor zaten
Evet canım aynen öyle. Hadi beni gectim onların nasıl vicdani rahat olacak böyle bir durumda.
Tapu konusunu bilmiyorum nasıl olacakkesinlikle kesinlikle asla kabul etme.
oyuna getirileceksiniz.
ortak ev alma diye saçma bir şey olamaz.
öderken ortak ta tapu niye ortak değil.
Ah be güzelim, insanlar öyle vicdansiz ki, seytana tas cikarir sekildeler. Senin altinini alirler bir güzel bozdururlar, sonra gider kendisi karsina iki cift burma takar, bide döner der ki kolundan zorla mi cikardik bilezilerini diye. Madem parasi az, parasina göre ev alsin bi zahmet.
Hem belki sen seneye hamile kalacaksin?! Her zaman planladigin gibi olmuyo, bazen istedigin kadar dikkat et korun rabbim verince veriyo iste, o zaman ne olacak? Sen cocugu birakip calismaya mi gideceksin onlara söz verdik diyerek? Olmaz sakin sakin yapma.
Eger de evliligin bu yüzden sarsilir hatta ve hatta yikilirsa (Allah korusun her ikisinden de) demek ki zaten saglam temeli de yokmus, bugün olmasa yarin olurmus.
Merhaba sevgili kk kadınları. Fikirlerinize ihtiyacım var. 1 senelik evliyim.
Çalışıyorum cok şükür maddi durumumuz iyi. Ev almayı düşünüyoruz eltim ve kaynım da alacak. Eşim kardeşiyle ortak ev almak istiyor. Uzun zamandır ev araştırıyoruz. Kaynım bir ev buldu ev güzel ama fiyatı yüksek ve onlar oturacak. Ben ve esim fiyatından dolayı cok sıcak bakmıyoruz. Ben aslında ortak ev almaya tamamen karşıyım. Çünkü bu ev alınırsa hem altınlarımı vericem hem de 5 sene boyunca bütün maasım kredi borcuna gidecek içinde oturmayacağım bir ev için. Kaynım da biraz nakit para koyacak ve kredi ödeyecek ama bizden daha az. Bu evin borcu bittigi zaman ancak kendimize ev alabiliriz. Ama altınlarım gidecek ve birikim yapamamıs olucam kredi borcundan dolayı. Ilerde biz ev alacagımız zaman kaynım bize yardım edecekmiş. Ben Eltimi ve kaynımı cok seviyorum ama ortak birsey yapmak istemiyorum. Bu gibi konularda kendi kardesim olsa dahi ortak bisey yapmak istemem. Ayrıca babasının 2 evi var birinde kendi oturuyor ama yardım ettiği yok ben niye etmek zorundayım haksız mıyım? Ilerde cocugum olursa altınlarım gitmesin istiyorum kredi öderim onlar icin ama bu kadari fazla degil mi sizce de. Uzun oldu kusura bakmayin.
aklın varsa ortak ev almayınMerhaba sevgili kk kadınları. Fikirlerinize ihtiyacım var. 1 senelik evliyim.
Çalışıyorum cok şükür maddi durumumuz iyi. Ev almayı düşünüyoruz eltim ve kaynım da alacak. Eşim kardeşiyle ortak ev almak istiyor. Uzun zamandır ev araştırıyoruz. Kaynım bir ev buldu ev güzel ama fiyatı yüksek ve onlar oturacak. Ben ve esim fiyatından dolayı cok sıcak bakmıyoruz. Ben aslında ortak ev almaya tamamen karşıyım. Çünkü bu ev alınırsa hem altınlarımı vericem hem de 5 sene boyunca bütün maasım kredi borcuna gidecek içinde oturmayacağım bir ev için. Kaynım da biraz nakit para koyacak ve kredi ödeyecek ama bizden daha az. Bu evin borcu bittigi zaman ancak kendimize ev alabiliriz. Ama altınlarım gidecek ve birikim yapamamıs olucam kredi borcundan dolayı. Ilerde biz ev alacagımız zaman kaynım bize yardım edecekmiş. Ben Eltimi ve kaynımı cok seviyorum ama ortak birsey yapmak istemiyorum. Bu gibi konularda kendi kardesim olsa dahi ortak bisey yapmak istemem. Ayrıca babasının 2 evi var birinde kendi oturuyor ama yardım ettiği yok ben niye etmek zorundayım haksız mıyım? Ilerde cocugum olursa altınlarım gitmesin istiyorum kredi öderim onlar icin ama bu kadari fazla degil mi sizce de. Uzun oldu kusura bakmayin.
Bu konudan dolayı bozulacak zaten bu gidişlebugün aranın iyi olduğuna güvenme 2 lafa bakar en hakiki düşman olmanız. ayrıca arada para söz konusu. ortak işe girilmez. kendin pişir kendin ye.
İnşallah dua edin benim içinIşyerinde 46 yaşinda bir arkadaşım var.kızkardeşi,eniştesi ve yeğeniyle oturuyordu.Bu maddi destek sağlıyordu bunlara.ne zamanki kız yatırim yapmaya kalkıştı kızı bi yolunu bulup sepetlediler evden.şimdi neredeyse hic görüşmediği baska sehirdeki ablası yolmaya başladı bunu.bir sürü para aldılar kizdan kredi cektirip,onlar da ona yardım edecekmiş ev alacaklarmış pehhhhhh.
Hiç bulaşmayın yazık günah birikiminize,onlarin isine yarayacak bir durum icin sonradan da sıkıntı yaşayacak kotü olacak ugraşacaksınız.
eşini bir şekilde ikna et, sakın orta ev işine girmeyin. Hiçbir şey yapamıyorsan buradaki konuları okut eşine. Ortak mülk konusunda yaşanan sıkıntıları anlatan bir sürü konu var. Daha geçen gün bir arkadaş yazmıştı, gül gibi geçindiği eltisiyle kanlı bıçaklı olmuşlar. Aman ha...Merhaba sevgili kk kadınları. Fikirlerinize ihtiyacım var. 1 senelik evliyim.
ben hayatımda böyle saçma bişey görmedim.. ne münasebet yaa dünyanın birbir türlü hali var.. elinizde para olsa verirsiniz borç olarak onu anlarım da.. 4 yıllık hem de o kadar yüksek bi borcun altına girmek de neyin nesi başkasına ev almak için? Bence oturun konuşun herkesle böyle bişey olamaz diye.. Eşinize güveniyosunuz çok iyi de burda hiç okumuyomusunuz neler oluyo dünyada..
Boyle tepkili olmaya da gerek yok ben siz zarar gormeyin diye cevap yazdim buraya sonucta.. ayrica bilmiyosunuz bence cunku bastan beri esim beni uzmez, esim beni magdur etmez gibi biseyler yazdiginiz icin boyle tepkiler aliyosunuz.. en basta kabul edecek gibi yazmissiniz ben mi yanlis okuyorum acaba ?Bunları bildigim icin zaten buraya konu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?