Yüz bin kadar pesin parası var. Ev 590 bin. Eltimin küçük cocugu var calısamaz su an.
Yüz bin kadar pesin parası var. Ev 590 bin. Eltimin küçük cocugu var calısamaz su an.
Esimin de benim de maaşı iyi cok şükür. Istanbuldan almak istiyoruz herseyimiz burda çünkü. Ev fiyatları yüksek kredi de yüksek oluyorişte o krediyi ödenmeyyin birikiminiz olsun
bir de ayda 4000 kredi mi
nasıl maaşlar alıyorsunuz kuzum siz
o kadar kredi ödersen zaten her türlü ev alırsın
git kendine ev al
sonra düşünsün eşin
çok ciddiyim madem bu kadar abuk aileler onların herşeyi ortak olsun sen kendine al
Esimin de benim de maaşı iyi cok şükür. Istanbuldan almak istiyoruz herseyimiz burda çünkü. Ev fiyatları yüksek kredi de yüksek oluyor
+1 aynı şeyi düşünüyorum.. yaş o iş hiç girmeyin bence ama eşiniz ne der?Size yardım edeceklerinin garantisini nerden aldınız ?
Durumumuz yok derseler o gün geldiğinde ne yapacaksınız ?
Esimle konustum . Sen merak etme ilerde onlar nakit para koyacaklar ve krediye yardım edecekler diyor. Tek dedigi şey bana güven. Anlayıslıdır ama kardesine rest cekemez diye düşünüyorum+1 aynı şeyi düşünüyorum.. yaş o iş hiç girmeyin bence ama eşiniz ne der?
iyi de bütçe nasıl ortak? elti çalışmıyor kaynın diyelim 3 bin alıyor ama sizin evin geliri 6 bin, ne yani sen maaşının yarısını kaynına mı vereceksin eşitlensin diye?Ben bunu esime söylüyorum bizde hersey ortak diyor. Niye o zaman annesi babası yardım etmiyor? Eltim çalışmıyor ben paranın ne zorluklarla kazanıldıgını biliyorum. Kendi evim olsa acımam ama ilerde kaynım yardım eder mi o bile kesin degil. Benim birikimim olmayacak ayda 4 bin gibi kredi ödeyecegim çünkü
Canım sonuçta herkes artık çalışmak zorunda bana göre ama iste bahanesi var. Kaynanam da cocuguna bakmaz zaten eminim. Kendine hic kıyamazbizim de vardı
çalıştık ama
eltim de aaa onun çocuğu küçük ben çalışayım da kredisini ödeyim demedi ki ben de ona demem
madem öyle otursunlar kirada
600000 değil de 300000 lik ev alsınlar vs vs
Kaynımda 3 bin kadar aylık kredi ödeyecek. Yoksa 4 senede bitmez kitamam yüksek ama aylık 4000 Tl ödemeye 200000 civarında kredi çıkar
istanbul un uzak yerinde al
kiraya ver ne bileyim 800-1000 kira gelir hatta o zaman daha yüksek kredi ödenir vs vs
yani ben hala anlamadım bu durumda neden kayna kredi çekilir
Esimle konustum . Sen merak etme ilerde onlar nakit para koyacaklar ve krediye yardım edecekler diyor. Tek dedigi şey bana güven. Anlayıslıdır ama kardesine rest cekemez diye düşünüyorum
daha yeni evlisin çocuğun vs. için illa ki para gerekecek
kendiniz dahi alsanız tüm birikminizi vermeyin ki kaynınız için altınlarınızı hiçbir şekilde vermeyin ama onun için değil de altınları ileride çocuk falan olduğunda zorda kalmamak için veremeyeceğini bunu bir daha size sormamasını söyleyin net bir şekilde
ayrıca herkes kendi evini kendi alsın
daha 1 yılda nelerini gördün hangi borçlarını ödediğini gördün şahit oldun da hemen 2 tatlı söze tav oldun onu da anlamış değilim
ilerde dediği ne zaman ? kendi evlerinin kredileri bitince mi ?
siz bu arada kira ödemeye devam ederken onlar kendi evlerinde otururken vs vs..
4 bin kredi ödeyebilecek gücünüz varsa daha uygun bir ev alın kiraya verin ordan gelen kirayıda tamamlar ödersiniz.. 5 sene sonra ev sizin olur satarsınız alın size peşinat..
Ben de aynı seyi düşünüyorum ama bunu esim anlamak istemiyor. Ilk bize ev alınsaydı onlar senin gibi düsünmezdi diyor. Ben onların parasını istemiyorum. Herkes kendi yagında kavrulsun benim fikrim
o zaman önce size ev alınsın sonra onlara alınsınKızlar acaba haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum ama herkes bana hak vermiş. Canımı yakan bu kadar maas alırken birikim yapamamak. Benim ilerde cocugum olursa isten ayrılmak zorundayım. O zaman kredi borcunu odememiz de cok zor olur esim anlamıyor bi türlü
o zaman önce size ev alınsın sonra onlara alınsın
bir de eşin mecburuz diyorsa, kaynın 3 mü ödeyecek eşin de 3 ödesin ama evi de geçindirsin senin maaşın devre dışı kalsın o zaman, eşit şartlar olursa girerim yoksa girmem de
"bana güven" demekle olmuyor kimse kusura bakmasın bu devirde para mevzuları hep kişilerin çıkarına göre oluyor, lafla peynir gemisi yürümüyor
o kadar kredi ödeyene kadar kendi kredinizi ödeyin ben eşin gibi bir eşe sahip olsam peki hem kredi öde hem ev geçindir benden kuruş çıkmaz sana ve ödediğin kadarını aynen geri isterim derdim
eve giren her kuruşta senin de hakkın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?