Aileden zengin tabi. Yoksa şimdikiler fos anacım ekonomi malumzengin ne kadar zengin o onemli bence
bence onemli detay sabit bir isi olmasi o yuzden 2. sıkkı tercih edecegim sanirim yine de gelecek planlarken duygulara kapilmamak mantikli da dusunmek gerektigini dusunuyorum.Aileden zengin tabi. Yoksa şimdikiler fos anacım ekonomi malum
Zaten size göre yakışıklı olanı kastediyorum. Bu cevap da yakışıklı ama zengin değile giriyorYeni bir şık ekleyeyim.
Karakterli, Merhametli olsun ve elektirik alabileceğin derecede yakışıklı olması yeterli. Ne zenginlik ne güzellik kurtarmaz ilişkiyi
İşte bu hataya düştüm bebeğim. Beni anlıyormusunİlla sizin şıklardan birini secmek zorunda kalsam cirkin ama kariyerli adami secer mantik evliligi yapardim. Aksama kadar evde boş ceple adamin yakisikliligini seyredecek degilim.
Ben de anlamamıştım niye uyarı aldım ya pardon pardon fazla aksiyon alsın diye bdv ye açayım demiştimBanlı ve gri olmak istemiyorsak konuları doğru bölüme açalım seçeneğini de ekleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?