• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisi

Siz hangisini seçersiniz

• Yakışıklı karizmatik ama zeki ve zengin değil

OY: 0 0,0%
  • Çirkin ve zeki

• Çirkin ve zengin ama okumamış

• Ankete Katılan
    14

Marsis

Ben öyle uygun gördüm
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.309
2.529
133
38
Uzun zamandır aklımdaki bir soruyu yöneltmek istiyorum size. Çünkü ben 20li yaşlarımda tipe çok önem vermiştim. Çok iyi anlaşsam da ilk görüşte kan dolaşımımı alt üst etmediği sürece kimseye şans vermiyordum. Ama 30ların ortalarına doğru bu düşüncem tamamen değişti.

Son zamanlarda güzel ve başarılı hatunların çirkin erkeklerle birlikte olduğunu görmek duymak da kafamı bi hayli karıştırdı.

Bu seçeneklerin başında tabiki size olan tavrı, iyi anlaşmak, birbirini çok sevmek var. Bunlardan sonra bir seçenek yapmanızı istiyorum.

Not:Eşimden soğuma sebebim bu değil 🤣🤣🤣

Hiçbiri. Karşılıklı çekim varsa kaslisi da,çırpı bacaklisi da bana harika geliyor, m.i.t mezunu da lise mezunu da, sarışını da esmeri de, sunnetlisi de sünnetsizi de:)
Tek kriterim aramizdaki şirin çekim (ve dalgalı saç).
Onun dışında bana aşkından ölüyormuş, dubleks evi varmış, bakan bir daha bakıyormuş falan bir gram önemi yok. Önemli olan benim hislerim

X) kendimi yanında en iyi hissettiğim, kendime en yakın hissettiğim (tabi işsiz, aşırı aptal vs de olmayacak)

Bi de tipi kötü de olsa size iyi gelir ya da çekici gelir, mesela eski sevgilimin tipi pek iyi değildi objektif bakarsam, ama bana çekici ve tatlı geliyordu.

Görecelidir bu işler.Neyi ne için istedigine baglidir.Hepsi olsa ala tabi🤪
Ama hepsi olur bi de zehrul zıkkım anasi veya kardesleri ya da yengeleri olur vay anam dedirtir.
Sevgi uyum aynı bakıs acısı gerisi dünyalıktır anca rahat ettirir.Ama huzuru buldugum bende kalmali😌

Yeni bir şık ekleyeyim.
Karakterli, Merhametli olsun ve elektirik alabileceğin derecede yakışıklı olması yeterli. Ne zenginlik ne güzellik kurtarmaz ilişkiyi
Zaten size göre yakışıklı olanı kastediyorum. Bu cevap da yakışıklı ama zengin değile giriyor

Niye ortalama bir şık yok yahu. 😬
Ben biraz gozume hitap etsin, biraz da kariyeri olsun ve seveyim diye dusundum acikcasi ve oyle biriyle evlendim. Asiri bir zenginlik, asiri bi yakisiklilik, asiri i zekilik seklinde herşey ayni anda "asiri" derecede bulunmuyor bence. 😁 Ben bulamazdim cunku asiri degilim 😬

İlla sizin şıklardan birini secmek zorunda kalsam cirkin ama kariyerli adami secer mantik evliligi yapardim. Aksama kadar evde boş ceple adamin yakisikliligini seyredecek degilim.

İlla sizin şıklardan birini secmek zorunda kalsam cirkin ama kariyerli adami secer mantik evliligi yapardim. Aksama kadar evde boş ceple adamin yakisikliligini seyredecek degilim.
İşte bu hataya düştüm bebeğim. Beni anlıyormusun 🤣🤣

Sevgilim olmasaydı mantık evliliği yapmak isterdim.
En sevdiğim renk dolar yeşili olduğu için zengin, yakışıklı ama kafasızı seçiyorum. Kafasız olsun önemli değil, ben onu doktora vs gönderir bir şekilde düzeltirim kajfjsjdjd.

Gerçekten seçenekler çok kötü.

Banlı ve gri olmak istemiyorsak konuları doğru bölüme açalım seçeneğini de ekleyin lütfen😌
Ben de anlamamıştım niye uyarı aldım ya pardon pardon fazla aksiyon alsın diye bdv ye açayım demiştim 😁

Back
X