benim için sorun olur açıkçasıEşinizle karşılıklı içememek sizin açınızdan sorun olmuyor mu peki?
Ben her ikisinin de şahsi olduğuna inanmadığım için böyle bir soru sordum. Aynı zamanda evet herkes istediğini yapabilir, kimseye karışamam. Bu konunun önemli olmadığını düşündüğüm ve benim için ilişkide bir belirleyici olmadığını düşündüğüm için başka insanların bakış açılarını merak ettim. : )
Soru o kadar kisisel ki. Insanlarin dini hassasiyetleriyle alakali. Ben ateistim ve rahatsiz olmuyorum. Ikimizin de bagimliligi yok ve ikimiz de alkol iciyoruz ama cok nadir ve ikimiz de sigara icmiyoruz.Selamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
Sigaranin kokusuna katlanamiyorum icmeyen biri olarak cok zor. Hayat tarziniz uymuyorsa uymuyordur. O niye icmiyor ?Ay hayır benim için hiçbir problem yok açıkçası. Sevgilim her ikisini de kullanmıyor, çok arada bir lafını geçiriyor bırakmam için. Her ikisini de abartılı ya da bağımlılık derecesinde tüketmiyorum. Orta bir yolu nasıl bulabilirim onu düşünüyorum sadece.
Ben en baştan tercih etmem sigara kokusu çok rahatsız edici geldiği içinSelamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
Alkol bağımlılık derecesinde değilse , içip kendini kaybetmiyorsa kişi benim için okey ben de kendisine eşlik ederim. Ama sigarayı az içmek diye bir şey yok sigara içen kişi bağımlıdır zaten ve sigara içen biriyle asla yapamam. Ağzı kokar üstü başı kokar sağlık sorunları olur. Sigara benim için kırmızı çizgi diyebilirim.Selamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
Kocanızın Alkolü dini nedenlerle içmemesi sigara içmesi çok komik gerçekten. Sigara helal miBen alkol sigara tüketmeyen biriyim (dini hassasiyetler nedeniyle) , eşim de sigara içiyor ve 7-8 yıl öncesinde üniversite yıllarında alkol almışlığı da var, şu an bi 6 yıldır içmiyor. Biz tanıştığımızda geçmişte alkol aldığı daha rahat olduğu bir yaşamı olduğunu ancak artık almadığını bana belirtti ben de tamamdır no problem dedim hayatımıza devam ettik. Ha tanışmamızdan sonra alıyor olsaydı ben kendi nedenlerimle görüşmek istemezdim ama ona da bıraktırmaya çalışmazdım. Kendi hayatı sonuçta. Kendi isteğiyle bırakmayan birine zorla bıraktıramazsınız. Sigarayı bırakmasını da istiyorum mesela ama arada kendi dile getiriyor ben sadece bırakırsa yanında olduğumu belirtiyorum onu zorlamıyorum asla.
Bence değilKocanızın Alkolü dini nedenlerle içmemesi sigara içmesi çok komik gerçekten. Sigara helal mi
Selamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
Biz sevgili olmadan önce kullandığımı biliyordu. Zamanla orta yolu buluruz diye konuşmuştuk ve açıkçası ilişkinin başında bunu bir problem olarak ben görmemiştim. O her zaman tercihinin benim hayat tarzım yönünde olmadığını belirtirdi. Onun için azaltabileceğimi söyledim. Azalttım da. Fakat bu konu onun için hala bir sorun. Bana göre daha muhafazakar bir yaşam tarzı var.Alkol alan sizmişsiniz sanırım.
Az içiyorsunuz.
Karışınızdakinin içip içmemesi umrunuzda değil diye anlıyorum.
Dediğim gibi ben kendim eşimle içmeyi seviyorum o yüzden bana değişik geliyor.
Sevgiliniz mi bunu sorun ediyor tam anlamadım ben.
kimseyi değştirmeye çalışmamak lazım. o öyle mutluysa öyle seveceksin yada ayrılacaksın. sigaranın alkolün zararını biliyordur sonuçta. inanç gereği diyorsan da "herşeyi doğru yaptık o kalsın derim"Selamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?