- 10 Haziran 2023
- 777
- 2.064
- 33
Müdahale etme ihtiyacı hissediyorsanız adamdan uzaklaşın, ben sevgilim için sigara falan bırakmazdım. Olduğu gibi kabul edemiyorsanız yakınında olmak anlamsızdır. Kimse kimse için bir şeylerden feragat etmek zorunda değilSelamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
Bir adam yılda 5-6 defa sadece özel günlerde alkol alıyorsa rahatsız olurum yani kocamla da alem yapamayacaksam bar bar meyhane meyhane gezmeyeceksem bana arkadaş olmayacaksa napim kocayı.Selamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
Gitmez bu iş, daha doğrusu mutlu gitmez bu iş, her yaktığınız sigarada laf eden insanla ömür geçmez. Bıraksan üzülürsün ama bırakmazsan da olmaz ne demek. Bir sigaraya, nadiren alınan alkole tahammül edemeyecekse ne için yanında. O siz hoşlanmıyorsunuz diye osurmayı bırakır ya da tuvalete gidip osurup geri gelir mi?Açıkçası iki insan anlaştıktan sonra bu tarz durumların pek önemli olduğunu düşünmüyorum ben. Onun böyle düşünmesiyle alakalı da empati yapamıyorum doğal olarak. Evet evlilik vs düşündüğünde bu onun için ciddi bir problemmiş gibi bahsediyor. Benim için bırakmanı istemem çünkü üzüleceksin fakat devam etmeni de istemem diyor. Her iki türlüsü de biraz karışık anlayacağınız.
Sigaraya karismam, esim cok icer ama yataga dus almadan girmez ama alkol kirmizi cizgim, yilda 1-2 icene laf etmem ama duzenli icenle asla isim olmaz.Selamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
ben takılmam.. takılmadım da. ben de tüketiyorum zatenSelamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
Oov o sizden bırakmanızı istiyor.Açıkçası iki insan anlaştıktan sonra bu tarz durumların pek önemli olduğunu düşünmüyorum ben. Onun böyle düşünmesiyle alakalı da empati yapamıyorum doğal olarak. Evet evlilik vs düşündüğünde bu onun için ciddi bir problemmiş gibi bahsediyor. Benim için bırakmanı istemem çünkü üzüleceksin fakat devam etmeni de istemem diyor. Her iki türlüsü de biraz karışık anlayacağınız.
Alkol sigara kullanamıyorum . Ama insanlara müdahale etmeyi de doğru bukmuyorum. Kendim gibi bir partner seçerdimSelamlar, aklıma takılan bir soru var. Sevgilinizin alkol ya da sigara kullanımında söz sahibi olabilir misiniz? Elbette bağımlılık derecesinden bahsetmiyorum. Bir kadın veyahut adam yılda 5-6 defa özel günlerde alkol alsa bu sizi rahatsız eder mi? Ya da çok büyük bir sorun olur mu sizler için tanışma faslında vs?
Dusunun o halde. Bugun sigara olur yarın oburgun baska bısey cunku asıl sorun sigara degil yaptırımı. Sigara sadece bi araç yani amaç o değil. Evlenıncede artacak bılgınız olsun.Açıkçası iki insan anlaştıktan sonra bu tarz durumların pek önemli olduğunu düşünmüyorum ben. Onun böyle düşünmesiyle alakalı da empati yapamıyorum doğal olarak. Evet evlilik vs düşündüğünde bu onun için ciddi bir problemmiş gibi bahsediyor. Benim için bırakmanı istemem çünkü üzüleceksin fakat devam etmeni de istemem diyor. Her iki türlüsü de biraz karışık anlayacağınız.
Miss alkol de kokuyor kuşum, içmeyen birinin yanına içkili yaklaşınca hele de alkolü bir pub da aldıysan, hem ağzın kokuyor hem ortamın tüm kokusu üstüne başına siniyor ama içki sigara hassasiyeti olanlar ona göre sevgili ve arkadaş çevresi edinmeli zira iki taraf için de sıkıntı yaratıyor.Sigara içmeyen biri aynı şekilde biriyle olmalı bence, sigara gerçekten çok berbat kokuyor. Ilişkiye başlamamak en iyisi, sigara sevenler eninde sonunda içiyor. Bu konuda müdahele diye bir şey olamaz sevmeyenler var, içenler var bu bir gerçek.
Içkiye karışmak tamamiyle saçmalık, akarı yok kokarı yok karşı tarafa iç/içme diyen dangalaktır kanımca, sana ne kardeşim der geçerim.
Ben her ikisinin de şahsi olduğuna inanmadığım için böyle bir soru sordum. Aynı zamanda evet herkes istediğini yapabilir, kimseye karışamam. Bu konunun önemli olmadığını düşündüğüm ve benim için ilişkide bir belirleyici olmadığını düşündüğüm için başka insanların bakış açılarını merak ettim. : )Bunlar çok şahsi meseleler tanımadığınız insanlara sormanız mantıklı değil.
Kimsenin alkolüne sigarasına karışma hakkınız yok.
Alkol almayan birini tercih edebilirsiniz.
Ben alkol almayan biriyle yapamam. Yılda 5-6 defa alanla da yapamam. Benim eşimin içmesi lazım.
Dolayısıyla kendi kararınızı kendiniz vermelisiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?