sizce? (iş değişikliği)

kafam çok karışıktı baya bir netleştim, maaşı da duyayım, beklentimin altında değilse kabul edeceğim sanırım.

Şimdiden hayirli olsun.
Maaşı kesin fena değildir... ve geliriniz azalsa bile bence sigorta ve belirli aylik bir gelir icin değer

Şimdiden hayirli olsun.
Maaşı kesin fena değildir... ve geliriniz azalsa bile bence sigorta ve belirli aylik bir gelir icin değer

umarım hayırlısı olur :)
açıkcası ben görüşmeye gittiğim gün feci hastaydım, kafam çimento karıcı gibiydi, hiç de bişey düşünmeden gitmiştim, tipik bir ilk görüşme olur dönerim diye düşünüyordum ama ik görüşmesinden hemen sonra yönetici görüşmesi, çay kahve muhabbeti oldu, sonra bana ısrarla maaş beklentimi sordular ben de pat diye o an aklıma gelen ilk şeyi söyledim.
eşim çok az istemişsin diyor, ama bilmiyorum piyasa da kötü, belki fazlasını istesem kabul etmezlerdi, söylediğimin üstüne çıkarlar mı bilmiyorum ama altına ineceklerini de sanmıyorum, bakalım.

Bence yeni iş sizin için çok mantıklı.Eksileri artıları düşününce sizde zaten görmüşsünüzdür.Bikere evinize çok yakın istediniz.Hafta sonu sizin.Iyi bir şirket ve bu da önünüzun açık olduğunu gösterir.Bu işinizde ne uzar ne kisalirdiniz.Hatta hayatın ne getireceği belki olmaz.Tabiki umarım olmaz ama belki maddi açıdan sıkıntıya düştünüz diyelim aylık elinize geçecek para sizi daha çok rahatlatır.Hemde önünüzü görürsünüz.Çocuklarınız da var madem onlar için de yatırım yapmak daha kolay olur.Bir sürü artısi var.Sizin için hayırlısı olsun

Ben hemen kabul ederdim keşke banada böyle teklifler gelse allahım

Desene tam olacağı varmış. Benimde ilk işim (hala ayni firmadayim) böyle gelişmişdi. Cv atmışdim ama asla geri dönmezler diye hic umut etmiyordum. Daha uni diplomam bile yokdu yani... öğrenciydim.
Çağırdılar bende aman tecrübe olur diye gitdim. Genelde bir müdür olur burda görüşmede... benim görüşmemde ikinci bir müdür daha vardi. Havadan sudan sohbet etdik ve bir saat sonra görüşme bitdi. Biz sizi arariz dediler. Ben umutsuz bir şekilde cafede otururken telefonum çaldı yani görüşmeden yarim sonra... ikinci müdür istersen haftaya başla dedi.
Hala uni diplomami görmedi. Yani ben gercekden bitirdimmi bilmez...
Nasip kismet. Uluslar arasi hatda dünyanın lider bir firmasi... millet girebilmek icin 40bin takla atiyor... ben daha elimde diploma yokken sivişdim. Şans işde

Sanırım ben kabul ederdim.

Benim icin esnek olmasi onemli. Cocugum hasta olur vs surat cekmek istemem.
1. Is diyorum o sebeple

Benim bir konum vardi simdi bulup ekleyecegim.Senin ilk secenek gibi is ariyorum da bulamiyorum.
Ikinci secenegin de ilkine kiyasla tek ve en onemli guzelligi ozel sigortaymis.Insallah seni mutlu edecek secenege karar verirsin,ikisi de iyi.

mevcut işim, bekar ya da evli olup evini arabasını almış, artık kendine çalışan biri için süper bir iş,
ama işin içine sorumluluklar girince kaygı başlıyor, o zaman avantajlar dezavantajlara dönüşüyor, güzellikleri görmüyor oluyorsunuz.
benim için de her şey şu an çok güzel, ama seneye işler değişecek, o zaman ah bu fırsatı kaçırdım demekten korkuyorum açıkcası.

Kabul ederdim ben olsam.
Net olanı severim, düzen severim.

ben buraya cv bile göndermedim, kariyer.netten cvmi bulmuşlar, şans mı desem ne desem, geçen sene 7 ay iş aramış bulamamıştım

Ben hemen kabul ederdim keşke banada böyle teklifler gelse allahım

inşallah inşallah çok daha iyileri gelir,
ben 2016 da 7 ay iş aradım, olmadı, ya şartlar uymadı ya saçma sapan işler geldi, tam umudu kesmiştim eski iş arkadaşlarım aracılığıyla buıraya girdim. şu anki şirkete ise başvurmadım bile, kariyer.netten cv me ulaşıp onlar aradı...
bazen hiç ummadığın anlarda ummadığın şeyler çıkıyormuş yaşadm öğrendim.

Keşke banada öyle birşey olsa ama benim şartlarımda imkansız galiba öyle hissediyorum

Teklif güzel kabul edip deneyebilirsin baktın sarmadı bırakırsın eşin haklı sorumlukların varsa düenli bi iş makul

Buyuk sirkette zorunlu gibi birsey o turnikeler.. buarada buyuk sirketlerde yukselme imkani oluyo.. bence degerlendir gercekten rahat edersin gibi geldi bana

birinci işde kalırdım ikinci iş İçin tek gözümün kaldığı taraf yakın olması o sebeble acabaların olurdu belki
Hakınızda hayırlısı olsun umarım en içinize sinen kararı verirsiniz

Suan aradigim is tam da bu :) bu sansi degerlendirin derim piyasa kotu suan cvlere bile donus olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…