... ozaman sen yavaş yavaş gec vallah.
Hic bekleme...
kafam çok karışıktı baya bir netleştim, maaşı da duyayım, beklentimin altında değilse kabul edeceğim sanırım.
Şimdiden hayirli olsun.
Maaşı kesin fena değildir... ve geliriniz azalsa bile bence sigorta ve belirli aylik bir gelir icin değer
Bence yeni iş sizin için çok mantıklı.Eksileri artıları düşününce sizde zaten görmüşsünüzdür.Bikere evinize çok yakın iş yeriniz.Hafta sonu sizin.Iyi bir şirket ve bu da önünüzun açık olduğunu gösterir.Bu işinizde ne uzar ne kisalirdiniz.Hatta hayatın ne getireceği belki olmaz.Tabiki umarım olmaz ama belki maddi açıdan sıkıntıya düştünüz diyelim aylık elinize geçecek para sizi daha çok rahatlatır.Hemde önünüzü görürsünüz.Çocuklarınız da var madem onlar için de yatırım yapmak daha kolay olur.Bir sürü artısi var.Sizin için hayırlısı olsun
umarım hayırlısı olur :)
açıkcası ben görüşmeye gittiğim gün feci hastaydım, kafam çimento karıcı gibiydi, hiç de bişey düşünmeden gitmiştim, tipik bir ilk görüşme olur dönerim diye düşünüyordum ama ik görüşmesinden hemen sonra yönetici görüşmesi, çay kahve muhabbeti oldu, sonra bana ısrarla maaş beklentimi sordular ben de pat diye o an aklıma gelen ilk şeyi söyledim.
eşim çok az istemişsin diyor, ama bilmiyorum piyasa da kötü, belki fazlasını istesem kabul etmezlerdi, söylediğimin üstüne çıkarlar mı bilmiyorum ama altına ineceklerini de sanmıyorum, bakalım.
Benim icin esnek olmasi onemli. Cocugum hasta olur vs surat cekmek istemem.
1. Is diyorum o sebeple
Bence yeni iş sizin için çok mantıklı.Eksileri artıları düşününce sizde zaten görmüşsünüzdür.Bikere evinize çok yakın istediniz.Hafta sonu sizin.Iyi bir şirket ve bu da önünüzun açık olduğunu gösterir.Bu işinizde ne uzar ne kisalirdiniz.Hatta hayatın ne getireceği belki olmaz.Tabiki umarım olmaz ama belki maddi açıdan sıkıntıya düştünüz diyelim aylık elinize geçecek para sizi daha çok rahatlatır.Hemde önünüzü görürsünüz.Çocuklarınız da var madem onlar için de yatırım yapmak daha kolay olur.Bir sürü artısi var.Sizin için hayırlısı olsun
Benim bir konum vardi simdi bulup ekleyecegim.Senin ilk secenek gibi is ariyorum da bulamiyorum.
Ikinci secenegin de ilkine kiyasla tek ve en onemli guzelligi ozel sigortaymis.Insallah seni mutlu edecek secenege karar verirsin,ikisi de iyi.
Kabul ederdim ben olsam.herkese selamlar,
2018 e nurtopu gibi bir gribal enfeksiyonla girdim, yaklaşık 10 gündür evdeyim zaten pek iş de yoktu ya neyse,
uzatmadan, mevcut işimle ilgili özet bilgi geçeyim, bir insan kaynakları/eğitim/danışmanlık şirketinde x danışmanı olarak çalışıyorum, sigortalı, maaşlı düzenli bir iş değil, bakınca evet çok rahatım, her sabah kalk işe git derdi yok, harcadığım enerjiye kıyasla kazancım da iyi fakat:
işin bana kattığı hiçbir şey yok, 20 yaşındaki halim de yapardı bunu, benim için tırt,
ödemelerimi düzenli alamdığım için (işveren değil müşteri kaynaklı) bazen ciddi sıkıntı yaşıyorum,
ödemeleri vaktinde alsam bile, bir ay bin lira, bir ay 5 bin lira, bir ay 2 bin lira, bir ay 500 lira kazanıyorum, yani ne kadar çalışacağım, gelirin ne kadar olacağı hiç belli değil, o yüzden hiç önümü göremiyorum, çok basit bir taksite bile giremiyorum...
olumlu tarafları, hastayım, tatile gideceğim 15 gün yokum deme lüksüm mevcut.
müşteri toplantım yoksa pijamayla bile işe gidebilirim.
bir dediğim iki olmaz, kimse saygısızlık etmez, ekip arkadaşlarımın çoğu 10 küsür yıllık arkadaşlarım vs vs
özet geçeyim diyorum kısaltamıyorum, çenem düştü :)
bu hafta hiiiç ummadığım bir iş teklifi aldım, sektörünün liderlerinden bir şirket (kurumsal)
evime 4 km mesafede, çalışma saatleri 08:00-17:00 (haftaiçi), servis var, özel sağlık sigortası vs mevcut.
pozisyon daha önce 6 yıl çalıştığım ve çok hakim olduğum bir pozisyon, ama tabi yine kendimi tekrara düşmüş olacağım (şirket profili ve pozisyon aynı, sadece sektör farklı, ne farkedeceğini öngöremiyorum şu an)
stalkladığım kadarıyla ekip gayet sağlam görünüyor, hatta çoğunun eğitimi falan benimkinden sağlam :)
şu an için her şey tamam, son olarak maaş teklifi alıp el sıkışacağız, yani acilen karar vermem lazım, çok düşük bir maaş teklif etmeyeceklerine eminim, haftasonundan önce ararlar sanıyorum.
şimdi düzenli gelir, düzenli sigorta falan cazip geliyor da, tekrar beyaz yakalı plaza insanı olmak istemiyordum ki ben...
ama yaş 35, bir dikili ağacım yok, çoluk çocuk, sorumluluklar....
eşim teklifi kabul etmemi istiyor, 5 de çıkacaksın en geç 5 buçukta evde olacaksın, en azından aylık gelirimiz belli olur ona göre yaşarız diyor.
ay destan yazdım, siz olsaydınız ne yapardınız?
aşk mı para mı gibi oldu birazcık ama yok ya işime de aşık değilim ki :)
Desene tam olacağı varmış. Benimde ilk işim (hala ayni firmadayim) böyle gelişmişdi. Cv atmışdim ama asla geri dönmezler diye hic umut etmiyordum. Daha uni diplomam bile yokdu yani... öğrenciydim.
Çağırdılar bende aman tecrübe olur diye gitdim. Genelde bir müdür olur burda görüşmede... benim görüşmemde ikinci bir müdür daha vardi. Havadan sudan sohbet etdik ve bir saat sonra görüşme bitdi. Biz sizi arariz dediler. Ben umutsuz bir şekilde cafede otururken telefonum çaldı yani görüşmeden yarim sonra... ikinci müdür istersen haftaya başla dedi.
Hala uni diplomami görmedi. Yani ben gercekden bitirdimmi bilmez...
Nasip kismet. Uluslar arasi hatda dünyanın lider bir firmasi... millet girebilmek icin 40bin takla atiyor... ben daha elimde diploma yokken sivişdim. Şans işde
Ben hemen kabul ederdim keşke banada böyle teklifler gelse allahım
ben buraya cv bile göndermedim, kariyer.netten cvmi bulmuşlar, şans mı desem ne desem, geçen sene 7 ay iş aramış bulamamıştım
Keşke banada öyle birşey olsa ama benim şartlarımda imkansız galiba öyle hissediyoruminşallah inşallah çok daha iyileri gelir,
ben 2016 da 7 ay iş aradım, olmadı, ya şartlar uymadı ya saçma sapan işler geldi, tam umudu kesmiştim eski iş arkadaşlarım aracılığıyla buıraya girdim. şu anki şirkete ise başvurmadım bile, kariyer.netten cv me ulaşıp onlar aradı...
bazen hiç ummadığın anlarda ummadığın şeyler çıkıyormuş yaşadm öğrendim.
Teklif güzel kabul edip deneyebilirsin baktın sarmadı bırakırsın eşin haklı sorumlukların varsa düenli bi iş makulherkese selamlar,
2018 e nurtopu gibi bir gribal enfeksiyonla girdim, yaklaşık 10 gündür evdeyim zaten pek iş de yoktu ya neyse,
uzatmadan, mevcut işimle ilgili özet bilgi geçeyim, bir insan kaynakları/eğitim/danışmanlık şirketinde x danışmanı olarak çalışıyorum, sigortalı, maaşlı düzenli bir iş değil, bakınca evet çok rahatım, her sabah kalk işe git derdi yok, harcadığım enerjiye kıyasla kazancım da iyi fakat:
işin bana kattığı hiçbir şey yok, 20 yaşındaki halim de yapardı bunu, benim için tırt,
ödemelerimi düzenli alamdığım için (işveren değil müşteri kaynaklı) bazen ciddi sıkıntı yaşıyorum,
ödemeleri vaktinde alsam bile, bir ay bin lira, bir ay 5 bin lira, bir ay 2 bin lira, bir ay 500 lira kazanıyorum, yani ne kadar çalışacağım, gelirin ne kadar olacağı hiç belli değil, o yüzden hiç önümü göremiyorum, çok basit bir taksite bile giremiyorum...
olumlu tarafları, hastayım, tatile gideceğim 15 gün yokum deme lüksüm mevcut.
müşteri toplantım yoksa pijamayla bile işe gidebilirim.
bir dediğim iki olmaz, kimse saygısızlık etmez, ekip arkadaşlarımın çoğu 10 küsür yıllık arkadaşlarım vs vs
özet geçeyim diyorum kısaltamıyorum, çenem düştü :)
bu hafta hiiiç ummadığım bir iş teklifi aldım, sektörünün liderlerinden bir şirket (kurumsal)
evime 4 km mesafede, çalışma saatleri 08:00-17:00 (haftaiçi), servis var, özel sağlık sigortası vs mevcut.
pozisyon daha önce 6 yıl çalıştığım ve çok hakim olduğum bir pozisyon, ama tabi yine kendimi tekrara düşmüş olacağım (şirket profili ve pozisyon aynı, sadece sektör farklı, ne farkedeceğini öngöremiyorum şu an)
stalkladığım kadarıyla ekip gayet sağlam görünüyor, hatta çoğunun eğitimi falan benimkinden sağlam :)
şu an için her şey tamam, son olarak maaş teklifi alıp el sıkışacağız, yani acilen karar vermem lazım, çok düşük bir maaş teklif etmeyeceklerine eminim, haftasonundan önce ararlar sanıyorum.
şimdi düzenli gelir, düzenli sigorta falan cazip geliyor da, tekrar beyaz yakalı plaza insanı olmak istemiyordum ki ben...
ama yaş 35, bir dikili ağacım yok, çoluk çocuk, sorumluluklar....
eşim teklifi kabul etmemi istiyor, 5 de çıkacaksın en geç 5 buçukta evde olacaksın, en azından aylık gelirimiz belli olur ona göre yaşarız diyor.
ay destan yazdım, siz olsaydınız ne yapardınız?
aşk mı para mı gibi oldu birazcık ama yok ya işime de aşık değilim ki :)
benim de en uzun çalıştığım yer bu ölçekte bir kurumsal şirketti (gsm operatörünün genel müdürlüğü) ayrıldıktan sonra çok pişman olmuştum... çalışırken beğenmediğim birsürü şeyin bile ne kadar güzel olduğunu görmüştüm zaman geçtikçe. kartlı turnike sistemi bile artık beni kızdırmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?