- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Haklısınız bende eşime soyluyorum kullanılmaz haldedir diye.ben çok kullanmadım verdiğimizde yepyeniydi.İsteseniz de çok kullanışlı olacağını düşünmüyorum kaç sene olmuş üç çocuk görmüş sonuçta
İyi günler herkese, yıllar önce eşimin arkadaşının çocuğu oldu.bir gün muhabbet ederken bebek arabası almamız lazım falan dediler.eşim hiç bana sormadan nasılsa kabul etmezler diye almayın bizimkini kullanirsiniz dedi.onlarda kabul etti tabi ve biz verdik.sonra ikinci çocuğu oldu ve arabayı vermediler.bizde o sırada başka bı sehirdeydik alamadık onlardan.simdi ben hamileyim eşimde diyoki isteyelim arabayı ama ben yok diyorum.sonucta aradan kaç yıl geçmiş o araba mahvolmustur.sizce istesek ayıp olur mu,siz olsanız napardiniz.bu arada biz arabayı ödünç olarak verdik alın sizin olsun falan demedik yani.
Araba hala duruyor ise ve sağlamsa başkasına vermediler ise tekrar çocuk olacak diyip isteyebilirsiniz bir sakıncası yok gibi niye ayıp olsunİyi günler herkese, yıllar önce eşimin arkadaşının çocuğu oldu.bir gün muhabbet ederken bebek arabası almamız lazım falan dediler.eşim hiç bana sormadan nasılsa kabul etmezler diye almayın bizimkini kullanirsiniz dedi.onlarda kabul etti tabi ve biz verdik.sonra ikinci çocuğu oldu ve arabayı vermediler.bizde o sırada başka bı sehirdeydik alamadık onlardan.simdi ben hamileyim eşimde diyoki isteyelim arabayı ama ben yok diyorum.sonucta aradan kaç yıl geçmiş o araba mahvolmustur.sizce istesek ayıp olur mu,siz olsanız napardiniz.bu arada biz arabayı ödünç olarak verdik alın sizin olsun falan demedik yani.
Geçen sene gördüm çok incelemedim ama sağlamdı hala.Araba hala duruyor ise ve sağlamsa başkasına vermediler ise tekrar çocuk olacak diyip isteyebilirsiniz bir sakıncası yok gibi niye ayıp olsun
Ya bence denebilir ne olacak ki arabalar çok pahalı almış başını gidiyor. Zaten yeniden çocuk oluyor deseniz belki onlar diyecek bebek arabası duruyor verelim diye. Bir kaç zaman kullanmak için masrafa ne gerek var başka ihtiyaç alınır. Bu işin ayıbı mı olur yaniGeçen sene gördüm çok incelemedim ama sağlamdı hala.
Geçen konustuk söyledim ama bişey söylemediler.bana gereksiz masraf gibi geliyor sonuçta başka çocuk düşünmüyorum.Ya bence denebilir ne olacak ki arabalar çok pahalı almış başını gidiyor. Zaten yeniden çocuk oluyor deseniz belki onlar diyecek bebek arabası duruyor verelim diye. Bir kaç zaman kullanmak için masrafa ne gerek var başka ihtiyaç alınır. Bu işin ayıbı mı olur yani
İyi günler herkese, yıllar önce eşimin arkadaşının çocuğu oldu.bir gün muhabbet ederken bebek arabası almamız lazım falan dediler.eşim hiç bana sormadan nasılsa kabul etmezler diye almayın bizimkini kullanirsiniz dedi.onlarda kabul etti tabi ve biz verdik.sonra ikinci çocuğu oldu ve arabayı vermediler.bizde o sırada başka bı sehirdeydik alamadık onlardan.simdi ben hamileyim eşimde diyoki isteyelim arabayı ama ben yok diyorum.sonucta aradan kaç yıl geçmiş o araba mahvolmustur.sizce istesek ayıp olur mu,siz olsanız napardiniz.bu arada biz arabayı ödünç olarak verdik alın sizin olsun falan demedik yani.
yok artık daha neler. istemenizde birşey olmaz tabi ama bence o araba kullanışlı olmaz. şahsen ben eşime yenisini aldırtırdım neden epeski bir araba içinde gezsin bebeğiniz.İyi günler herkese, yıllar önce eşimin arkadaşının çocuğu oldu.bir gün muhabbet ederken bebek arabası almamız lazım falan dediler.eşim hiç bana sormadan nasılsa kabul etmezler diye almayın bizimkini kullanirsiniz dedi.onlarda kabul etti tabi ve biz verdik.sonra ikinci çocuğu oldu ve arabayı vermediler.bizde o sırada başka bı sehirdeydik alamadık onlardan.simdi ben hamileyim eşimde diyoki isteyelim arabayı ama ben yok diyorum.sonucta aradan kaç yıl geçmiş o araba mahvolmustur.sizce istesek ayıp olur mu,siz olsanız napardiniz.bu arada biz arabayı ödünç olarak verdik alın sizin olsun falan demedik yani.
Geçen konustuk söyledim ama bişey söylemediler.bana gereksiz masraf gibi geliyor sonuçta başka çocuk düşünmüyorum.
Bende öyle düşünüyorum ama eşime sinir oluyorum aslında.yepyeni arabayı gidip verdi,çok az kullanmıştım.yok artık daha neler. istemenizde birşey olmaz tabi ama bence o araba kullanışlı olmaz. şahsen ben eşime yenisini aldırtırdım neden epeski bir araba içinde gezsin bebeğiniz.
Kızıma aldığım bebek arabasıyla şuan oğlumuda bütüyorum, ama oğlumdan sonra daha kullanılmaz hale gelir. Sizinkide bence daha kullanılmaz haldedir bence hiç istemeyinİyi günler herkese, yıllar önce eşimin arkadaşının çocuğu oldu.bir gün muhabbet ederken bebek arabası almamız lazım falan dediler.eşim hiç bana sormadan nasılsa kabul etmezler diye almayın bizimkini kullanirsiniz dedi.onlarda kabul etti tabi ve biz verdik.sonra ikinci çocuğu oldu ve arabayı vermediler.bizde o sırada başka bı sehirdeydik alamadık onlardan.simdi ben hamileyim eşimde diyoki isteyelim arabayı ama ben yok diyorum.sonucta aradan kaç yıl geçmiş o araba mahvolmustur.sizce istesek ayıp olur mu,siz olsanız napardiniz.bu arada biz arabayı ödünç olarak verdik alın sizin olsun falan demedik yani.
bence şimdi de yenisini almamak için istemenizi istiyor. bu konuda daha çok sinir olmalısınız. alsın yeni araba madem vermiş. bırakın alsın ya acımayın gidin en pahalısını alınBende öyle düşünüyorum ama eşime sinir oluyorum aslında.yepyeni arabayı gidip verdi,çok az kullanmıştım.
Ben çocuk arabasini miss gibi sakladım yep yeni gibi.Dışarı için farkli evde kullandığım farklıydı.Ilk aldığım agır buyuk oldugu için hem dışarı hem ev yorucu oluyordu taşımak dışarı için çok hafif açilip kapanan çanta gibi goturmelik aldim ikiside hala yeni gibi.Saklamayı beceren biriyse çocuklarda kırıp dökmemişse hala saglamdir sonuçta sizin eşyaniz siz aldiniz istemenizde çok normal ne diye bilirlerki?Alın bir bakın nasılmış.İyi günler herkese, yıllar önce eşimin arkadaşının çocuğu oldu.bir gün muhabbet ederken bebek arabası almamız lazım falan dediler.eşim hiç bana sormadan nasılsa kabul etmezler diye almayın bizimkini kullanirsiniz dedi.onlarda kabul etti tabi ve biz verdik.sonra ikinci çocuğu oldu ve arabayı vermediler.bizde o sırada başka bı sehirdeydik alamadık onlardan.simdi ben hamileyim eşimde diyoki isteyelim arabayı ama ben yok diyorum.sonucta aradan kaç yıl geçmiş o araba mahvolmustur.sizce istesek ayıp olur mu,siz olsanız napardiniz.bu arada biz arabayı ödünç olarak verdik alın sizin olsun falan demedik yani.
Ben istemem ki o istesin sonuçta kendisi verdi.sen isteme ben isterim diyor.zaten mahvolmuştur araba kendisi görse mecbur yenisini alacak.bence şimdi de yenisini almamak için istemenizi istiyor. bu konuda daha çok sinir olmalısınız. alsın yeni araba madem vermiş. bırakın alsın ya acımayın gidin en pahalısını alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?