- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Çok rahatlar dimi ya direkt soğuyorum ben böyle insanlardan küçük gibi görünüyor ama insanların karakterini çok güzel ortaya çıkarıyor bu durumlarBen çocuk arabasini miss gibi sakladım yep yeni gibi.Dışarı için farkli evde kullandığım farklıydı.Ilk aldığım agır buyuk oldugu için hem dışarı hem ev yorucu oluyordu taşımak dışarı için çok hafif açilip kapanan çanta gibi goturmelik aldim ikiside hala yeni gibi.Saklamayı beceren biriyse çocuklarda kırıp dökmemişse hala saglamdir sonuçta sizin eşyaniz siz aldiniz istemenizde çok normal ne diye bilirlerki?Alın bir bakın nasılmış.
Ama yinede kullanip neden geri vermeyi hiç dûşünmuyorlar acaba sonuçta şu an hamilesin çok rahatlar.
evet 3 bebek kullanmış kaç sene önce almıştınız? şuan çok daha güzel arabalar var.Ben istemem ki o istesin sonuçta kendisi verdi.sen isteme ben isterim diyor.zaten mahvolmuştur araba kendisi görse mecbur yenisini alacak.
Evet alın kullanin sonra verirsiniz demişti eşim.Arabayı verirken çocuk büyüyünce geri vermeniz şartıyla veriyoruz dediniz mi?
Bunun üzerine vermediler ha? Ne yüzsüz insanlarmış bence isteyince de vermeyecekler biz kullanıyoruz falan derlerse şaşırmayın.Evet alın kullanin sonra verirsiniz demişti eşim.
Vallaha araba fiyatlarından haberleri vardır herhalde ondan vermiyorlardır ama bu kadarıda yüzsüzlük oluyor.Bana verseydi birisi kullanırken stres yapardım bir şey olucak kırıcam diye hemen geri verirdim.Çok rahatlar dimi ya direkt soğuyorum ben böyle insanlardan küçük gibi görünüyor ama insanların karakterini çok güzel ortaya çıkarıyor bu durumlar
Aslında öyle düşüncesiz insanlar da değiller niye öyle yaptılar anlamadım.maddi açıdan bizden çok çok iyiler.Vallaha araba fiyatlarından haberleri vardır herhalde ondan vermiyorlardır ama bu kadarıda yüzsüzlük oluyor.Bana verseydi birisi kullanırken stres yapardım bir şey olucak kırıcam diye hemen geri verirdim.
Bence isteyin gelsin görün duruma göre karar verirsinizİyi günler herkese, yıllar önce eşimin arkadaşının çocuğu oldu.bir gün muhabbet ederken bebek arabası almamız lazım falan dediler.eşim hiç bana sormadan nasılsa kabul etmezler diye almayın bizimkini kullanirsiniz dedi.onlarda kabul etti tabi ve biz verdik.sonra ikinci çocuğu oldu ve arabayı vermediler.bizde o sırada başka bı sehirdeydik alamadık onlardan.simdi ben hamileyim eşimde diyoki isteyelim arabayı ama ben yok diyorum.sonucta aradan kaç yıl geçmiş o araba mahvolmustur.sizce istesek ayıp olur mu,siz olsanız napardiniz.bu arada biz arabayı ödünç olarak verdik alın sizin olsun falan demedik yani.
Ay valla durumları o kadar iyiyse siz onların 2 çocuğuna araba masrafı yaptirtmamisken size bı araba hediye ediversinler. Bana biri ödünç verse iki çocuğuma kullanip geri vermemissem gider yenisini alırım utanıp yaniAslında öyle düşüncesiz insanlar da değiller niye öyle yaptılar anlamadım.maddi açıdan bizden çok çok iyiler.
Ayıp olurİyi günler herkese, yıllar önce eşimin arkadaşının çocuğu oldu.bir gün muhabbet ederken bebek arabası almamız lazım falan dediler.eşim hiç bana sormadan nasılsa kabul etmezler diye almayın bizimkini kullanirsiniz dedi.onlarda kabul etti tabi ve biz verdik.sonra ikinci çocuğu oldu ve arabayı vermediler.bizde o sırada başka bı sehirdeydik alamadık onlardan.simdi ben hamileyim eşimde diyoki isteyelim arabayı ama ben yok diyorum.sonucta aradan kaç yıl geçmiş o araba mahvolmustur.sizce istesek ayıp olur mu,siz olsanız napardiniz.bu arada biz arabayı ödünç olarak verdik alın sizin olsun falan demedik yani.
Kullanalicak durumdaysa kendi istesinBen istemem ki o istesin sonuçta kendisi verdi.sen isteme ben isterim diyor.zaten mahvolmuştur araba kendisi görse mecbur yenisini alacak.
Zorla kullandirtmaya kalkmaz umarim cöpe dönmüs qrabayiBen istemem ki o istesin sonuçta kendisi verdi.sen isteme ben isterim diyor.zaten mahvolmuştur araba kendisi görse mecbur yenisini alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?