- 11 Kasım 2015
- 642
- 666
- 18
- 30
- Konu Sahibi Yarenannesi
-
Korkma o kadar sil bebeğin yüzünü iyice opturme kimseye de pudra sür biraz da birşey olmaz pozitif düşünAz önce konşum geldi .. bebegim üç aylık ...bebegimi öptü.sonra fark ettim dudagında uçuk gördüm..başımdan aşağı kaynar sular döküldü ya bebegime bisey olursa..geçen haberlede görďüm kadın uçuklu dudagıyla bebegini öpmuş bebegine vürüs bulaşmıs ve 10 gün ićinde ölmüş..
Tabii bak buda doğruTovbeee tovbee allah korusun.. hic boyle bisey duymadim.. ama yani daha 3aylik bebekte opulmezki ucuk olsun olmasin..
Öpüyorlar bişeyde diyemiyorum. .Tovbeee tovbee allah korusun.. hic boyle bisey duymadim.. ama yani daha 3aylik bebekte opulmezki ucuk olsun olmasin..
Ufff iste bazende denmiyor bisey sende haklisin.. anlayissiz insanlara uyuz oluyorumm :/Öpüyorlar bişeyde diyemiyorum. .
Az önce konşum geldi .. bebegim üç aylık ...bebegimi öptü.sonra fark ettim dudagında uçuk gördüm..başımdan aşağı kaynar sular döküldü ya bebegime bisey olursa..geçen haberlede görďüm kadın uçuklu dudagıyla bebegini öpmuş bebegine vürüs bulaşmıs ve 10 gün ićinde ölmüş..
Evet yanlış anlama olmasın diye diyemedim...onlarda kendileri düşününemiyorlar zaten..Ufff iste bazende denmiyor bisey sende haklisin.. anlayissiz insanlara uyuz oluyorumm :/
3 aylık. .insan bazen diyemiyor işte..yıkadım sonrasında bişey olmaz inşallah yaüff ne düşüncesiz insanlar var ya.
öpmese darılacaktı sanki bebek.
telaş yapmayın güzelce silin yüzünükeske deseydiniz uçuk varmış niye öptün diye.bilsin yanlışını
şuna bak ya mahsus yapar gibi..
Ben öpmeye bişey demiyorum..ama uçuklu yani insan biraz düşünürTamam uçuk varmış, o haberi bende gördüm amenna. ama ben her çocuğu öpmem. Seviyorsam öpüyorum. Siz nasıl dayanıyorsunuz öpmemeye? Benim bir kardeşim var mesela ağzını yüzünü ufalarım elimle. Poposuna vururum ağzına vururum. Öperim g.tu başı demem. Şaşırıyorum öpmeyen insanlara. Ha ama uçuk olayın da öpmeye bende kızardım.
Evet sildim yıkadım bişey olmaz inşallah yaAllah korusun arkadaşim ya aklına getirme böyle kötü düşünceler. Bebeğinin yüzünü falan ılık bezle sil. Öpmek isteyen de elini opsun en fazla yeter.
Yani doğru sende haklisin. Diyorum ya. Neler yapılır ki doktorunu arayıp bi sors an için rahatlardı.Ben öpmeye bişey demiyorum..ama uçuklu yani insan biraz düşünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?