- 18 Mayıs 2018
- 318
- 426
- 103
- 32
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Ona baksan beni ilk gün bosardi:))))O zaman benim eşimin beni boşaması lazım
Ayrıl tabi ki. Hadsize bak ya!
Ciddimi söyledinizBugün yaptıkları yarın yapacaklarının teminatıdır. Ayrılın bence..
Bu onun düzgün olmadığını mı gösteirrBazi kelimeler vardir çirkin de olsa o bahsi gecen durumu en iyi o anlatir..burada da yasanan o olmuş..Bu kadar kasarsak düzgün adam zaten yok emin ol. Adami cizme yani bu konudan dolayi.Sanki biz 4x4 lügüz de..
Bende saygısızlık olarak gördümKibarlığa ve saygıya önem veriyorsanız ayrılın
Argo veya küfürlü konuşmasını ben de istemem
Birkaç senelik evli olursunuz tamam da
Tanıma aşamasındaysa insan soğuyabilir
Benim de hoşuma gitmez
Belki de ayrılırdım
sevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız
Farklı bi olayaSöylemese daha iyi olurdu. Sizin yaptığınız birşey için mi söyledi? Yoksa farklı bir olaya mı?
ben söyleyemiyorum biliyormusunAyrilcaksan ayril valla. Ben yaninda bok diyemedigim biriyle evlenmezdimm.Bok agzimdan dusurmediggim cok mu onemli bir kelime mi hayir ama agzimdan cikabilir. Bi de onun tribini cekemezdim.
Tamam demem bi daha der ama insanlik hali yinede kacirabilir.
Bence bu küfür değil çok abartmışsınızsevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız
Samimi bile olsa benim şahsen hayalim inciniyor. Üslup önemli bence 40 yıllık eş bile olsa ağız bozukluğusevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız
benim şahsen hayalim inciniyor. Üslup önemli bence 40 yıllık eş bile olsa ağız bozukluğu samimilik algılanmamalısevgilim demek istemiyorum konuştuğum adam ben yanındayken bişeye sinirlenip her şey bom b’k oldu dedi çok kırıldım ben yanımdayken nasıl beni düşünmeyerek küfür etti anlayamadım saygısızlık olarak görüyorum kalbim kırıldı ayrılmayı düşünüyorum sizce haklı mıyım siz ne hissedersiniz kızlar çok önemli benim için yorumlarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?