• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce mantikli mi?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba arkadaşlar.istanbulda ikamet ediyorum dogum icin memleketim olan mersine ailemin yanina gidip orda doğum yapmayı düşünüyorum. Eşimde pandemi dolayisiyla uzaktan calisiyor.o da benimle gelecek.ordaki evimiz büyük geniş ve cok musait .Memleketimiz bayaga uzak giderken ortada bir yerde dayımlar var bir gece orda dinlenip gidecegz. Kendi özel aracımizla. Burdaki doktorda içime sinmedi. Ilgisiz,doğumhaneyi falan gordum içime sinmedi.doguma 2 ay var.1 ay sonra yola cikacgz. Esimde cocuk istanbul dogumlu olacaktı vs diyor ilerde üzülecek diyor ne alakaysa.:(orda ailemin yanında kendimi daha güvende hissederdim. 2 tane ablam var onlar doğuma gelemeyeeckti burda doğum yapsam. Bitek annem gelebilecekti. Şimdi orda babam annem ablalarim rahat rahat bana yardım edebilecek. Bebeğimi gorebilecek.burda hic akrabamiz yok. Sizce mantıklı mi siz olsaniz gider miydiniz.orda annem bize ayrı oda açacak. Istanbul malum virüs te cogaldi. Bilmiyorum ne yapacagimi. Ailem cok istyr gitmemizi.yillardr gurbetteyim bir yönden 3 günlük dünyada git ailenle vakit geçir diyor. 5 yildr calisyorum yilda 15 gun ancak goruyorum ailemi.simdi dogum iznine grdim .

Önleminizi alıp yolda dikkatli olduktan sonra neden olmasın
Kötü bir doktor ve belki steril olmayan bir hastanede doğsa çocuk ilerde daha çok üzülür bu duruma bence
Bebisi olan arkadaşlar nasıl fikirler sunar bilmiyorum tabi. Virüs ortamında bebekle geri dönüş sıkıntı olabilir
Yasaklar da tekrardan gelebilir diyorlar
Bunları göz önünde bulundurup en doğru kararı alırsınız umarım
Sağlıkla kucağınıza alın

ben doğuma 1 ay kala gitmezdim. Çok riskli. Son 3 aya girerken gitseydiniz keşke. Gidecekseniz şimdi gidin, eşiniz arkadan gelsin. Diğer konularda haklısınız
Eşim istersen 10 15 güne gidelim diyor.mantikli ama demi canim. Orda evimiz cok geniş birde ayrı odamız olacak bebek besigini falan oraya kuracağız.esimde ailemle cok iyi anlasiyor cok şükür.

Önleminizi alıp yolda dikkatli olduktan sonra neden olmasın
Kötü bir doktor ve belki steril olmayan bir hastanede doğsa çocuk ilerde daha çok üzülür bu duruma bence
Bebisi olan arkadaşlar nasıl fikirler sunar bilmiyorum tabi. Virüs ortamında bebekle geri dönüş sıkıntı olabilir
Yasaklar da tekrardan gelebilir diyorlar
Bunları göz önünde bulundurup en doğru kararı alırsınız umarım
Sağlıkla kucağınıza alın
Sagol canim allah razi olsun .doğumdan sonra 2 ay daha doğum iznim.olacak
.olmadi kirki çıkınca döneriz diye düşündüm. Ailemin yanında sanki güvende olacagim.birde bukadar doğum iznim varken uzakta kalmaktan bunaldim.tek basimayim. Birdaha böyle iznim olmayacak .birde ailemizde hic torun yok. Annem babamda o duyguyu alsin istyrum

kendi aracinizla gideceksiniz bence gitmeniz daha iyi olur.
hem istanbulun vaka yogunlugunda hastanede kalmamis olursunuz, hem de aileniz size yapacaklari yardimin yukunu paylasmis olur.

saglikli kolay bi dogum olsun insallah.:)
Evet kendi arabamizla gdecegz.cok sagol fikrin icin canim.aile ortamında doğması daha güzel olur değil mi.birde memlekette ilçede oturyorz bir nebze daha güvenli

Doğumdan sonra bakacak insanların olması en mantıklısı bana göre ama 1 ay kala değil şimdiden gitseniz daha uygun olabilir. Son ay da uzak bir yolculuğu pek sağlıklı bulmuyorum.
Bende sizlerin fikrini alayim dedim siz olsanız napardiniz diye.fikrin icin sagol canim. Ilk cocugum olacak ilk torun olacak.istyrum ki gurbette bitek annem ve eşimle geçmesin bu heyecanlar

şimdiden kalkar giderdim ben olsaydım mersinin evleri çok geniş mübarek kaç dönümlük arsa gibi... hem güvende ve mutlu hissetmek en güzeli şimdi doğumdan sonra yalnız kalmak sizi çok yıpratır. kendinizle de ilgilenmiş olursunuz bebek emin elde olur rahatlarsınız. banyosuydu tuvaletiydi rahat rahat yaparsınız

Bende sizlerin fikrini alayim dedim siz olsanız napardiniz diye.fikrin icin sagol canim. Ilk cocugum olacak ilk torun olacak.istyrum ki gurbette bitek annem ve eşimle geçmesin bu heyecanlar
Anlıyorum, sağlıkla alın kucağınıza sağlıkla büyütün inşallah. 🤲🏻

şimdiden kalkar giderdim ben olsaydım mersinin evleri çok geniş mübarek kaç dönümlük arsa gibi... hem güvende ve mutlu hissetmek en güzeli şimdi doğumdan sonra yalnız kalmak sizi çok yıpratır. kendinizle de ilgilenmiş olursunuz bebek emin elde olur rahatlarsınız. banyosuydu tuvaletiydi rahat rahat yaparsınız
Sagol canim rahatlattın beni. Orda kuzenimin doğum yaptğı doktor da var çok memnun kalmisti. Ona gdecegim insallh

Back
X