Annesi çok mu kötüAylardır ev arıyoruz ama bi türlü bulamadık bundan bi kaç önce kv dem ve eltimin oturdugu apt da 500 e 2+1 güvenlik ve merkezi sistem le 650 tl ye bi daire vardı ama ben kabul etmemiştim .bahaneler üretip eşimde annem aynı apt da da olsak ayrı şehirde de olsak yapacagını yapıyor sense cepimizi ve saglıgınızı düşünecegine hemen yok diyorsun demiş ve küsmüstü bi kaç gün ...ogün den beri düzgün bi ev bulamadık bugün kp derim eşime bizim sitede bir daire boşalacak ev sahibi de hem köylümüz hem de evi temiz 1 2 aya kadar köye dönecekmiş gel o evi tut kaçırma diyor .eşimde güvenlikli ,içinde çocuk parkı ve site içi oldugu için (gece geç geliyor ) gönüllü gibi sizce ben ne yapayım hiç ama hiç istemiyorum eşime desem yine başlayacak daha belli bile degil ,annem i kabul edemedin vs diye ...ne yapayım ben
çok fazla müdahaleci malesefAnnesi çok mu kötü
eşim söz verse ne olacak ki yine de yapıyorlar yapacaklarınıev bulamıyorsanız biraz zorunlu kalmış gibisiniz bence eşinizle anlaşın oraya gitmek zorunda kalırsanız. söz isteyin sizi ailesi yüzünden üzmeyeceğine ailesine ezdirmeyecegine öyle gidin
biz her yere bakıyoruz ama bulamadık evler çok pahalı eşimde istemiyor bi taraftan ama bulamazsak mecburBen olsam istemem. Neden sadece o sitede ev var anlamadım. Eşiniz istekli değil sanırım mecbur kalacaksınız.
eşim söz verse ne olacak ki yine de yapıyorlar yapacaklarını
Ailesiyle sorununuz varsa hiç bulaşmayın ev önemlidir kişi için içinde huzur bulmadıktan sonra bedava verseler neye yarar
dedim daha önceki ev mevzusunda ama aramız bozulmuştuo zaman gitmeyeceksiniz oraya taşınırsak huzurumuz olmaz diyeceksiniz
dedim daha önceki ev mevzusunda ama aramız bozulmuştu
eşim annnem aynı semtte ykende ayrı semtlerdeyken de haftada 2 3 gün bizde bişey degişmiyor biz cebimizi saglıgımızı düşünelim diyorŞehir içi dışı farketmiyor demiş kvniz için eşiniz.Bırakın siteyi. Madem öyle şartları da iyi ki bence kabul edin.Sonra ondan uzak ama bu saydılarınizin biri bile olmayan bi yerde yaşayınca kendiniz odaklı degil aile odaklı düşünmediginiz icin pisman olabilirsiniz.
bende şaşırdımyani öle diyorum hayır böyle diyorum hayır ne diyecegimi şaşırdım :)
Bende onu kastetdm. Hiç bişi değişmeyeçek yani ve cevabı vermissiniz eşiniz ile kötü olamaya değmez kabul etmeniz sağlıklı gibi :)eşim annnem aynı semtte ykende ayrı semtlerdeyken de haftada 2 3 gün bizde bişey degişmiyor biz cebimizi saglıgımızı düşünelim diyor
daha kirası falan belli degil ama kv de kp der de illa burayı tutun diyor kv 2+1 500 e oturuyor +aidat 610 tlye varıyor ısınma hariç bize dedikleri ev 3+1 miş adam bakalım kaç isteyecek daha ama eşim uygun bişey isterse aidat falan 700 e razıyım başka siteler daha pahalı diyorBende onu kastetdm. Hiç bişi değişmeyeçek yani ve cevabı vermissiniz eşiniz ile kötü olamaya değmez kabul etmeniz sağlıklı gibi :)
eşim annesinden çok benim ve oğlumun saglığı ve güvenliği için istediğini söylüyor şuanda ki evimiz 450 tl çatı katı apt kapısı bozuk dış kapımız eski tip bi kapı evimiz eski rutubetli ve soguk benim romatizmam ve astımım oglumunsa bronşiti var aylardır arıyoruz sobalı evler bile 500 tl den başlıyor eşim burası herbakımdan iyi diyor annem ayrı semtlerdeyken yine yapacagını yapıyor en azından temiz ferah ısınan bi evde otururuz diyorEsin yok soyle iyi yok boyle iyi deyip gotyrmeye calisiyor sizi anasiyla yakin oturmak istiyor bundan dolayi istiyor istemiyorum onlarla yakin diyemiyormusunuz sizdr istemediginiz icin surat asin ben onlari seviyorum ama iyiken kotu olmak istemiyorum deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?