sizce nasıl davranayım ...

biz ilk 2 ay evin içinde oturduk kv kovdu tam 1 1,5 yıl küstük ama laflar vs yle huzur bulamadık kızıma hamileydim babam kızım sende ana olacaksın git bu bayram ellerini öp dedi barıştık o dönem otobüsle 55 dk uzaklıktaydık yine gelip gider di sonra düşük tehlikem vs aynı sitede çok ama çok uygun bi ev bulduk 300 tl ye merkezi siistemli 3+1 bi evdi orada da aynıydı 1 yıl oturduk kv tasındı sonra da biz başka semte taşındık inanın 45 dk lık yolu yürüyüp yine geldi kv eşim defalrca konuşmasına ragmen sonra da 25 dk lık bi mesafeye tasındı yine aynı eşim en azından ev iyi diyor

eşim çaresizim diyor nşuanda borç gırtlakta en azından uygun bi ev bulmuşken kaçırmayalım diyor
Canım yapacak birşey yoksa, o zaman eşine huzurumuzdan sen sorumlusun de. Seni muhatap etmesin, sınırları koysun ve gerektiğinde senin adına konuşup ailesine karşı seni savunsun.

İnşallah iyi olur herşey.

E bende bu sebepten dedim.işte kadın uzak yakın dinlemiyosa bari daha hesaplı bir evde oturursunuz

eş ne kadar sınır çizse en sonunda '' benim anam cani mi'' diyorlar işte
haifife alıyorlar olmuyor
ne var yani gidilip gelince diyorlar
tamam dedikleriniz de dogru
ama ne cok uzak ne cok yakın

ben mesela aynen dediğiniz gibi öle şehirlerarası otursam kaynanam adım gibi eminim her zaman mı geliyoruz der ve gelmişken 6 ay kalır
o yuzden ben ev alırken ne kaynanama düz ayak yürüme mesafesinde zırt pırt cıkıp gelecek ya da bizi çagırabileceği mesafed ne de cok uzak olup onlar bıze geldıgınde ya da bız onlara gittiğimizde yatılı kalmayı gerektirecek bir mesafeden aldım
mesefe gayet ıyı yürüme mesafesı degıl ama kalmayı gerektırecek kadar da yakın değil

ınanın bu sekılde cok rahat

konu sahıbıne de gelınce caresızlık nedır cok ıyı bılırım
ama baska yerde nasıl ev yok aklım almıyor
gitmese bence ıyı olur dıyorum

erkeler gercekten anlamıyor
onlara gore hep bır arada olalım ne var ole basbasa falan kalmak öenmli degil onlara
bir süre sonra annesını haklı görmeye başlar
bakın ne dıyormus karısıyor zaten ama benım annem cani mi ?
eee cani işte daha ne olsun konu sahibi bunalımlara girmiş
canilik illaki adam öldürmekle mi oluyor ? birine zulum yapınca cani olunmuyor muı ?

ben daha artık yorum yapmayacagım gercekten buraya konu sahıbı fıkır almaya yazmıs bende fıkrımı yazdım sadece
bunlar benim tecrubelerımle yasadıklarımla yazdıgım yorumlar
bana kalsa asla gıtmem
ben 5 sene oldu kaynana yanından cıkalı ama hala ruyalarımda bazen kendımı kaynananın evınde goruyorum kabus olarak etkısınden cıkamamısım

ben kendı adıma
kaynanamla bi eve ya da aynı binaya (ikisi de bir çünkü) gireceğime öldürürüm kendimi de toprağa girerim diyorum

sizi hedef alarak yazmadım bunlar benım dusuncelerım sadece
kimsenın bası yansın istemiyorum

E bende bu sebepten dedim.işte kadın uzak yakın dinlemiyosa bari daha hesaplı bir evde oturursunuz
eşimde annem 48 yaşına kadar değişmemiş şimdimi düzelecek diyor bak diyor h....eye (eltim) annemle aynı apt da ama hiç şikayet etmiyor aksine annemi kullanıyor markete vs giderken annemide peşine takıyor hamileyim diye annem de bütün gün yan gelip yatıyor sende kullansana aklını diyor

biz de yürüme mesafesiydenken de otobüs mesafesindeyken aynı sitedeyken de kv yatılı kalıyor zaten

Bak bu lafları da çoğu erkek etmez

biz de yürüme mesafesiydenken de otobüs mesafesindeyken aynı sitedeyken de kv yatılı kalıyor zaten
o zaman sizin kaynana yapışkanmış heralde :)
bakın çaresizlik nedir bilirim
gitmeyin diyorum ama tabi ben kimse kötü olsun istemem
sizi tanmıyorum bile ama mutlu olun isterim herkes mutlu olsun

sizi en iyi siz tanırsınız
eşinizin sizi koruyacagına dengelerı tutacagına ve sizi ezdirmeyecegıne aile ilişkilerinize evinizin iç işlerine anasını karıştırmayacağına inanıyorsanız gidin madem

insallah sonuc ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun
allah kimseyi kimseye mecbur etmesin

amin

ben birazda kendimi göz önüne aldıgım için aşırı fevri davrandım
yani tabi burdaki herkes kendı yasadıklarından yolacıkarak yorum yapıyor
kaynanası ıle ıyı olanlar git ne olacak der kötü olanlar kesinlikle gitme der

bu durum benim başıma gelse ne yaparım dıye düşünerek yazdım ben yorumları

şimdi mesela benim eltım de aynı binada karsılıklı dairelerde oturuyorlar
kapıları karşılıklı
yemem içme bir
ısınma bir
yani bir yerdeler
kaynanamda yemek pişer eltimin evine taşınır orda yenir
kaynanam evinde doğalgazı acmaz eltimin evinde yanar orda oturulur doğalgaz ortak odenır
kaynanamda eltimin evinin anahtarı var
elinde anahtarla sanki bir evin içinde bir odadan diğer odaya girer gibi eltimin evine girer çıkar
kapıyı çalma yok elinde anahtarla girer odanın orta yerine dalar çünkü dediğim gibi yaşam beraber
kayınpeder aksam işten gelir elini yüzünü kendi evinde yıkar elitimin evine geçer o da
bi kanepeye uzanır
yemek yenir çay içilir kaynana kayınpederım yatmaya evlerine gider
gündüz de kaynanam uyandı mı yüzünü yıkamaya eltime gecer bir daha cıkmaz
nereye gıtseler beraber gıderler
kaynanama mısafır gelse eltım de sorumludur ve hazırlık falan ne yapılacaksa yapar orada mısafır varken kendı evıne gecemez
hatta kıs gunu ıse kaynanamın misafiri yine eltımın evinde agırlanır cunku dogalgaz orda yanıyor
eltimin misafiri varsa kaynanam genc olsun yaslı olsun farketmez misafirle birlikte girer bir daha cıkmaz asla yalnız bırakmaz
kaynımın hafta tatili cumartesi ise kaynanam pazartesi den hafta tatili için planlar yapar ve akraba ziyatlarıne götürtür kendini
yanı onlar kaynana kayınpeder eltım kaynım ve ıkı cocukları olmak uzere 6 kişilik bir aileler

ben bunları gördüğüm için
aynı durumda olsam ve bana eşim gelse annemlerin binada bedava ev varmış bile dese
oraya gireceğime kendimi öldürürüm ve toprağa girerim daha iyi

asla eltim gibi o şekilde yaşayamam

yani anlatabildim mi
ben kendimi bi an için gözümün önüne getirdim de o yüzden böle yorumlar yaptım

bende istemiyorum ama eşim daha evin kirası bile belli degil ama şimdiden başladın söylenmeye hani söz vermiştik hastalıkta saglıkta iyi günde zor günde diye diyor şuan zor durumdayım bu eve kira vermek istemiyorum annemlere yakın olsun diye bir gayem de yok Allah şahit ama bu ev olursa çok rahat edecegim ev sıcak olacak güvenlikli site içi çocuk parkı içinde pazara 2 dk mesafede hastaneye 15 dk market saglık ocagı da yakın ben de bi bisiklet alırım yol parası da vermeyiz diyor aklım sizde kalmaz sen rutubetli soguk evde oturmaktan kurtulursun bende verdiğim paraya degecek bi evde otururum diyor

insallah o zaman eşin rahat edeceğinize söz veriyormus
o zaman zamana bırakın bakalım hayrılısı çok da zıtlaşmayın eşinizle
hayırlısı olsun insallah

eşinizle taşınmadan baştan anlaşmanızı yapın madem öyle, bu siteye taşınmayı kabul ediyorum ama huzurmu bozacak durumlar oluşursa sende taşınmayı kabul et deyin

Sen mesafeyi koyarsan belki bu durumu aşabilirsiniz
Avantajları da var bu durumun, herşey senin elinde.
İnşaallah hayırlısı olur hakkınızda
Ama yüksek meblağlara kiraya çıkmak akıl karı değil canım

şuanki evimiz 2 oda 1 mutfak banyo çatı katı yalıtımsız ve rutubetli 450 tl kira bu ev 650 tlye 3+1 yalıtımlı güvenlikli merkezi sistem ve asansörlü çelik kapılı vs 650 +100 aidat la 750 olacak ama diger baktıgımız evler 900 tlye varıyor 600 tlye bulduklarımızda ya yalıtımsız ya kombili yada güvenliksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…