Canım bu bahane olmasın ? Erkeklerin bu huyuda beni deli eder sen onun için ilkmiymişsin sanki ?
Kendini bu yüzden asla ezdirme!!.. En başından biliyodu kabul etti seninle olmayı şimdi ne değişmiş!! Resti çek arama bi kaç zaman aklı başına gelsin!!
işin garibi erkek arkadaşım daha önce 2 defa bakeret bozmuş ama ben bu konularla ilgii konuşmaya kalksam anlamıyo beni yada ben onu anlamıyorum bilmiyorum. dün gece bana en son söylediği "evliliği seninle düşündüm seninle evlenmeye karar verdim bu yaz istiyoduk ama ben kafamdakileri netleştirmeden böle bi karar almamız yanlış olur" bende bunun üzerine evlilik falan istemiyorum dedim kızdı kapattık telefonu. ya ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. bir yandan bana şiirler yazıyo çok seviyorum diyo, bir yandan ben bunu nasıl kabullenicem diyo((
işin garibi erkek arkadaşım daha önce 2 defa bakeret bozmuş ama ben bu konularla ilgii konuşmaya kalksam anlamıyo beni yada ben onu anlamıyorum bilmiyorum. dün gece bana en son söylediği "evliliği seninle düşündüm seninle evlenmeye karar verdim bu yaz istiyoduk ama ben kafamdakileri netleştirmeden böle bi karar almamız yanlış olur" bende bunun üzerine evlilik falan istemiyorum dedim kızdı kapattık telefonu. ya ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. bir yandan bana şiirler yazıyo çok seviyorum diyo, bir yandan ben bunu nasıl kabullenicem diyo((
şu anda evlilik düşünmüyorum zaten düşünemiyorum. çok istiyodum evlenmek ama hayallerimi o kadar yıktı ki!!! onu sevmesem bugün ayrılıcam ama onsuz olmak istemiyorum. offfff ne yapıcam ben naıl davranıcam gidip bana bunu yapan şerefsizimi boğazlıyım şu anda bunu bana yaşatan sevgilimimi boğazlıyım anlamadım. ne günah işledimde bunları yaşıyroum bilmiyorum ki herkes ne kadar mutlu mesut sevgilisiyle eşiyle nişanlısıyla peki ben neden bunları yaşıyorum. 2 sene önce yaşadığım bi olay yüzünden mutlu olamıcak mıyım evlenip yuva sahibi olamıcakmıyım???
sevgilin senin söylediğin sözlere yani eski erkek arkadaşınla zorla sana sahip olmasına inanmıyor olabilir.
Kendi rızanla bir kere değilde birkaç defa yada ilişki bitene dek böyle yapmış olduğunu düşünüp,sindiremiyor da olabilir.
çünkü ne diyosun o da yapmış zamanında aynı şeyi ve karşısına çıkan kızların basit olduğunu düşünüp,seni aynı kefeye koymuş olabilir.
Yada birkaç kişiden senin gibi fikir aldı,kendi içinde olmasada anlattı,gazlayanlarda olduysa kafası karışmış olabilir.ama bunlar bahane olmamalılmaz:
Sen ne yaşadıysan yaşadın bitti geçti oldu.
Herşey sevgilinle beraberliğinden sonra bitti.
Işte erkekler olaya hep böyle bakıyorlar at gözlüğünü giyipte.
Kendileri yaparken harika,kadınlar yapınca namus oluyor.
üzülme canım,sevgilini cani gönülden sevdiğine ve onu mutlu edeceğine inanıyorum ben:asigim:
Işallah bir an önce bu duurm çözülür ve tekrar mutlu olursunuzşeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?