siz yazdıklarımı doğru okuyor musunuz işinize gelenleri mi okuyorsunuz ben bu güne kadar hiçbirşeyi söylemedim sır tutmasını iyi bilirim ispiyoncu falan da değilim madem bana söylemiyorlar söyleyeceğimden korkuyorlar söyleyeyim de rahatlayayım dedim . benim tek isteğim bana söylemeleri eğer söyleselerdi vallahi de o programı açmamak için elimden geleni yapardım
size ne ya hu anası mısın babası mısın yanlış bişeyde yapmamış ki genc kız
aileisndne izin aldıktanm sonra sana laf düşmez biyere cagırmaısnıda bekleme
bundan sonra iyi bişe olsa da sölemez maharet gibi de analtıyosun ayıp ya hu
yenge olarak az agır olman lazım senin
ben onun büyüğüyüm diyerek yanlışını örtmen açık verdirmemen akıl vermen lazım
kin gütmüyorum yazmıssın öyle ise niye böle bişey yapıyosun kız sana rapor vermek zorunda mı ?
Allah Allah ne insanlar var ya
ben böyle birşey demenizi beklemiyorum tabi ki de belki yanlış düşünüyorumdur diye yorumlarınız görmek istedim bir de abisi ne kadar sert mizaçlı olursa olsun neden her olan şeyler benden gizli oluyor bana diyemez miydi canım sen de bak ya da bu kadar abisinden korkuyordu da niye gitmeye kalkıyor ayrıca kayınbabamı ayakta uyuturlar hiçbirşeyden haberi yok adamın izin vermezdi haberi olsa. eşim şimdi diyor ki sen söylemeseydin ikinize de kızacaktım seninle konuşmayacaktım bile.neden onların gizli işleri için ben kötü olayım ki sizler böyle olan şeylerde dışta kalmaktan hoşlanır mısınız acabayakın arkadaş mı önde gelir yenge mi
yalnız falan değilim çok şükür eşim yanımda benim o beni tutuyor ailesine annesine falan da çok kızdı telefonunu açmamak ne demek dedi neyini kıskanayım ya ben beyazdan nefret ederim programlara falan gitmek gibi bir düşüncemde hiç olmadı olsa giderdim bir engelim yok kıskandığım hiçbirşey yok bu güne kadar da kimseye kin gütmedim öyle huylarım yok allahıma şükür lütfen yazdıklarınıza dikkat edin size bu hakkı kim veriyor insan bildik sorun paylaşıyoruz değil mi yöneticilerin dikkatine lütfen...
ben böyle birşey demenizi beklemiyorum tabi ki de belki yanlış düşünüyorumdur diye yorumlarınız görmek istedim bir de abisi ne kadar sert mizaçlı olursa olsun neden her olan şeyler benden gizli oluyor bana diyemez miydi canım sen de bak ya da bu kadar abisinden korkuyordu da niye gitmeye kalkıyor ayrıca kayınbabamı ayakta uyuturlar hiçbirşeyden haberi yok adamın izin vermezdi haberi olsa. eşim şimdi diyor ki sen söylemeseydin ikinize de kızacaktım seninle konuşmayacaktım bile.neden onların gizli işleri için ben kötü olayım ki sizler böyle olan şeylerde dışta kalmaktan hoşlanır mısınız acabayakın arkadaş mı önde gelir yenge mi
http://www.kadinlarkulubu.com/psikoloji-ruh-sagligi-hastaliklari/453518-esime-soylemeli-miyim.html
arkadaşın açtığı yukarıdaki eski konularından birine bakarsanız, sanırım kime laf anlatmaya çalıştığınızı daha net anlayacaksınız. Bu sadece bir tanesi, daha nasıl konular var ya şaka gibi. Tedavi olması şart. Allah çevresindekilere sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?