sizce ne yapmalıyım

kendi açımdan düşünüyorum arkadaşım varken niye görümcemle birşeyler yapayım
ki bu tam tersi genç görümce evli yenge
otur evinde ben bkarım arkadaşlarımla keyfim
demekki önceden de takmışlarki size birşey anlatmıyorlar ama unuttukları birşey var size laf yetişştirenleredee birşey söylemesnler bir daha

ne gerek var ya size herşeyi söylemesine babanın kandırılması taraftarı değilim ama anne abla biliyor siz niye ispiyonluyorsunuz
eşinizin gözünde mükemmel mi olmak istediniz

arkadaş ben bütün sayfaları okumaya dayanamadım hemen yazmak istedim.
sanane ya görümcen sana anlatmıyomuşta arkadaşlarına anlatıyomuş bak bakkk kusura bakmada sen kimsinki arkadaşım kız demekki seni kendine yalkın bulmuyo olabilir yani sen ne kadar güven verirsen ver yakın bulmadıktan sonra anlatmaz anlatmaz.
hatta şunuda söylüyüm kocanla aranızda tam tencere kapak ilişkisi var heralde hadi kocan kardeşine hala karışıyorda seni ona karşı savunması ne neymiş telefonu açmamışmış zorundamı yaa.
ben hayatımda bu kadar dengesiz bi hareket görmedim valla bak bence kocanda sende gidin bi yardım falan alın. kandan candanda olsa hadi kocan neysede sennnn karışamazsın. ben o kızın yerinde olsam senin saçını başını yolardım bırak herşeyi sana anlatmayı....
ayyy sinirden yazamadım bile adam gibi anlamışsındır ama sen

ahhh ayşem ahhhh :)))

Ne yani siz yanlış düşündüğünüz farkında değilsinizde bizlerinmi ne düşündüğünü merak ediyorsunuz. Bırakın ya bu işleri. Bi kere abiye ne oluyor ya evlenmiş gitmiş kendi karısına çoluğuna çocuğuna baksın o kızın anası babası var hem babasının haberi olmasn ne olmuş yani annesi biliyoya insan her zaman genç olmuyo ünv. hayatı bi başkadr hele böyle konser program olayları bambaşkadr ama siz hasedinzden ne yapacağınızı bilemediğinz için mahvetmişsinz kızın programını yazıklar olsun diyorum. Acayip sinirlendim varya ne hakla ya ne hakla ? Benim yengem böyle bişey yapcak varya elimden kimse alamazzz ! bide siz kızın karşısına çıkmıyorsunuz sanki o suçluymuş gibi. Anlamadımki hangi kafayla yaşıyorsunz. Bide gayet normalmiş gibi kalkıp burda paylaşmıssınız ne diyimki .

Son düzenleme:
Ayip etmissin hakikaten. Genc ve bekar bir kiz alti ustu Beyaz a gidecekmis. Ailenin diger uyelerinden aldigi tepki de cok kotu. Nasil bir basit fikirliliktir bu. Gitsin gezsin yasasin gencligini.

Arkadaslik, duygulari ve planlari paylasmak guven gerektirir. İliskilerdeki guven ise zamanla olur. Sen hatali yaklasmissin. Eger ona yeterli guveni verirsen zaten eminim onunda ailesinde paylasacak birine ihtiyaci vardir paylasir seninle.

Eger hala istiyorsan duzeltmek. Ozur dilemelisin gammazladigin icin. Sonra zamanla guveni vermelisin. Hic bir sey icin gec degil.

Demek ki BEYAZDAN NEFRET EDİYORSUN...yani??? nefret etmeseydin gidebilirdin..BAK HİÇ ENGELİNDE YOKMUŞ! (kendin diyorsun)

Pekiiii...görümcenin abisiyle senin eşinin AYNI KİŞİ olduğundan eminmisin? :106:

.

Dayanamıyorum yazsam Abi'sinde elin adamının programinami gidiyor okuldan alicam gibi laflar etmiş yada eder yada edecekmiş...beyazda kollarını acmış kızı bekliyor sende fesata düşüyorsun ben icime attım söylemedim benle paylaşsalar kanalı değiştirir söylemezsin demiş...ne kraliyet ailesidir anlamadım evi beyaz karıştırmış...arayıp özür dilesin çiçeği çikolatayı alsın 50 tl zarfa koysun adam gibi kızı istesin...bu namus meselesi...fururuz valla.....

ne kadar fitnesiniz yahu.
neymiş sizden izin almamışmış. siz mi doğuruup büyüttünüz de sizden izin alsın.
Allah sizin gibi yengeden korusun herkesi.

Hemen hemen herkesi okudum.bir tanecik insanda tabiiikiii haklisin dememis.simdi bende diyeceklerimi toparlamaya calsiyorum.ama arkadaslar agizlarina saglik herseyi söylemisler.ben ilk defa bu sitede birisine sinirleniyorum.galiba sende okumaktan kactin.neyse bende yazacagim dayanamiyorum.

bu nasil bir fesatliktir anlayamadim.gerci esinizinde sizden geri kalir yokmus.tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali.annesi izin vermis,üniversiteye giden bir kiz.hevesi kursaginda birakiliyor.yaaa ben anlamiyorum bu abilere anne baba ölmüsmü ki karisyorlar her seye.anne baba duruken abilere ne düser karismak.herkes kendi cocuguna karissin.

sizde böele bir abiyi masallah cok güzel idare ediyorsunuz.hayatiniz cehenenneme dönecektir.ama siz gördügüm kadaryla halinizden memnunsunuz,mutlu mesut yanarim diyorsunuz.mutluluklar.

inannamiyorum yaaaa..bende 12 senedir gelinim.aman benim agzimdan bir sey duymasinlar diye nasil cabaliyorum.sizde kasitli televizyon aciyorunuz.neymis size söylememisler.allaallah öyle bir mecburiyetmi varmis.

neyse gecenin bir vakti daha fazla sinirlenmeyeyim.hadi size iyi günleeeer.

ben beyaz ı çok severim hayranım ona.eğer benim elime böle bi fırsat geçse programa gitme gibi ve bunuda yenge yada bi başkası engellemeye kalksa varya onu paralarım mahvederim aslada bi daha insan diyip sıfatına bakmam.bence siz görümceniz bekar ve özgür die kıskanıyorsunuz çok fersatsınız.demekki herşeyi sizden saklamakla çok iyi ediyorlar.sır saklayan dost biri olsanız sizede söylerlerdi.ama demekki ağzınızda bakla ıslanmıyor hemen yetiştiriyorsunuz.bekar bi kız evli bi yengeyle ne yapabilrki ne paylaşır.bencede arkadaşlar daha önde gelir sizden daha fazla şey paylaştığı anlaştığı için.çok ama çok haksızsınız.iyiki etrafımda böle biri yok..

aayyyyyyy Allah görümcenize sabır versin..bi de demiyormu yakın arkadaşmı önde gelir yengemi diye??sanki peygamber tövbe tövbe...ister yakın arkadaşı(kaldı ki adı üstünde yakın)ister sokaktaki adam önde gelir.abisiyle evlendiniz diye sizi bütün arkadaşlarından önde tutacak değil.hem ayrıca kaynatadan gizli iş yapılıyormuşda buna kızıyormuş.hangimizin annesi babadan gizli bizleri idare etmediki?bu onların arasında.heee bi dee yok eşim benim bildiğimi bilse kızardı diyor..zaten beyaza gideceğini görümceniz söylememişki başka yerden duymuşsunuz pekala hala bilmiyormuş gibi davranabilirdiniz.çok sinirlendim ama yaptıklarınızdan ziyade düşüncelerinize..tam eski kafa zihniyeti

Hadi buraya kadar yapacağınızı yaptınız, haklı olduğunuzu zannederek..
Umarım bu kadar lafın üzerine, Türkiye'nin dört bir yanından birbirini tanımayan bir sürü insan sanki söz birliği etmişcesine sizi haksız buluyorsa biraz akıllanır da hatanızı anlarsınız.O kızcağınızın da peşini bırakırsınız.
Valla bigün gelir arkanızda duran eşinizde gerçekleri görür uyanırsa çok pişman olursunuz.

Tabiki yakın arkadaşım önde gelir
Sizi kendinizi dışarda bırakıyorsunuz bence
Hem yaptığın çok kötü olmu
eşinin ne sana ne kardeşine kızmaya kakkın yok ki sen ben bilmiyordum der işin içinden çıkarsın
Annesi babası da madem izin vermiş
Size susmak kalmış ama tutamamışsınız çenenizi

Benim de görümcem benden 1 yaş küçük, henüz üniversite öğrencisi, yaşıt sayılırız bizde. Ama yaşıtız diye ya da gelin görümceyiz diye birbirimizle her şeyimizi paylaşmak gibi bi zorunluluğumuz yok. Nereye gittiğini,ne yaptığını bana mı hesap vericek.
Ayriyetten akraba ve arkadaş asla aynı şey değildir. İnsanın arkadaşıyla paylaşabildiği şeyle akrabasıyla aylaşabildiği şey aynı değildir ne kadar yakın akraba olsada.
Ondan dolayıda herkes yerini bilmeli bence.
Görümcene üzüldüm.
Senin de Allah yardımcın olsun da bu huyundan kurtul inşallah.

piskolojik deli

yanliz biz kiza gece gece okadar sey yazdik o kocasina sarilip uyuyor bizimkilerde bos bos yatiyor..acaba kizmi goruyor ruyasinda benimki gidip bogsammi acep

Yengemı once gelır arkadasmı..cevap verıyorum Arkadas...yengenın her zaman agırlı olmalı,herseyı bılmen gerekmıyor,senıde gram ılgılendırmıyor..cok fesatca gercekten..en cokta kıza uzuldum otıbusten ınms yazık,nasıl heves etmıstır kımbılır,sen kocana guzelce ızah etseydın hayatım genctır gıtsın,hersey kadının elınde ...ama sen ne yapmıssın hemeen ıspıyonu cekmıssın..okudukca cınlendım valla,sınırımı alt ust ettın..Allah ınsana temız ıman temız huy versın..sen boyle olursan yok anacım hıc bısey kazanamazsın bu hayatta..

kıskanmışsınız ap açık ortada ...

yaptığınız çok yanlış söyler yada söylemez size ne ki bundan??

tabiki önce arkadaş gelir???

ben olsam görümceniz şu olaydan sonra anlatacağım varsada anlatmas hatta bir daha sizinle de muhattap olmazdım...

hiç hoş bişey yapmamışsın keşke şikayet etmeseydin ssana nasıl güvenebilirki sana güvenmeyerek iyi etmiş bence onu abisine şikayet ettiğin için görümcenden özür dile

Benim de böyle uyuz bi yengem vardı.Lisedeyken babam anneme değişik bir sigara getirmişti.Ben de 2 tane aşırıp yengemle içmiştim hem de sıkı sıkı tenbih etmiştim söyleme diye.Hemen anneme gitmiş (amcamın eşi oluyor kendileri) yenge özlem sigarandan getirmişti bana daha var mı demez mi.Benim halimi düşünün.Ve pısırık ben bu halam tarafından fazlasıyla şımartılmış yengeme neden söyledin bile diyemedim daha da öküzcesi (burada öküz ben oluyorum)Kader bu ya.Ben eşimin memleketinde yaşıyorum.Amcamın tayini buraya çıktı.Ben de benden 4 yaş büyük olan bu yengeme kaynanamlarla olan sorunları anlattım.Nadıl bi öküzüm ben yaa(( şimdi düşünün beni.Bize diş bileyen halama naklen yayın yapıyor şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…