sizce ne yapmalıyım

Baştan sona hatalısınız, pes yani. Yazık hangi hakla bunu yaptınız acaba. Sonra istenmeyen yenge olursunuz ki olmuşsunuzdur artık. Ne kadar kısıtlama o kadar yalan doğar. Ailesi izin vermiş siz abi-kardeş arasına grmişsiniz. Bir daha abi-kerdeş arasına girmezseniz huzurunuzda kaçmaz, yazık okuyor kız birde.

sana ne ki kocana ne anası babası var başında ondan ilk önce anne babası sorumlu böyle insanlara sinir oluyorum seni ne ilgilendiriyor kızın nereye gittiği bide doğumgününü kutlamak için aramışssın utanmadan tabikide arkadaş yengeden önce gelir

benim 1 tane görümcem var bana herşeyini anlatırdı nereye gitse bana söyllerdi benden hiç birşey saklamazdı abileri arasında en sinirli abisi eşimdir bana hep der abla sen evlendiğinden beri abim deyişti bişey oldumu ben abisine kızardım abisinin ona karışmasına esla musade etmedim halende bişey oldumu beni arar abla heberin olsun ben buraya gidiyorum der

yanliz sabah kalkip burayi okuyacak..o hirsla kizi kesin yer he hakli bulduk diye..iyice bir gicik olmustur..

simdi degisik seneryolar yazacak bence beyazla aralarinda bisey var numaradan otobusle gidiyor kimse cakmasin diye saldir abisi

senin kardesin kk uye olmus orada millete beni cekistiriyor (en kurusundan sallama)

bizden izin almadi suluman boynunu vurduralim ne dersin???

baban ayakta uyurken kiz kardesin fasion tvde gundemi takip ediyor modada gozu var cikaralim?

bana bisey anlatmadiklar icin gunluk hediye ettim ona o yazsin toptan okuyacagim

birde abisine kanitla giderse kizda okulu bitirmeden master eline alir

e sende yazdigin konuya sahip cik canim bizede kizma gece gece desarj olduk senle valla hay mukaddes sen aklinla bin yasa

Yaptığında sonuna kadar hatalısın. Biri eski konularından söz açınca ben de baktım. Bence çok huzursuz ve mutsuzsun. Sadece eşinden kaynaklı değil kendi ailende de problemler varmış. Bu hatanın sebebide bu bence.Kendini dışlanmış hissediyorsun, sevilmediğini düşünüyorsun ve kendi kendini insanlara karşı dolduruyorsun. Eşini kıskanmanın sebebide bu bence, ilgisi sürekli senin üstünde olsn istiyorsun. Bence kendin için şunları yapmalısın. Sadece kendinle ilgilen, kendi içine dön biraz. Kendini ne kadar çok sayar seversen insanlarda seni o kadar çok sever sayar. Yaşadıkların seni olumsuz etkilemiş olabilir bu da karakterine yansımış ama kendi içinde mutsuz ve huzursuzsun diye başkalarınıda ( eşini, ailesini) mutsuz ve huzursuz etme, bu sana çözüm olmaz daha çok sorun olur, daha çok mutsuz ve huzursuz olursun.

ara yorumları okumadım ne gelişti bilmiyorum ama

çok ayıp etmişsizin resmen abi- kardeşin aralarının bozulacağını bile bile söylemişsiniz

bundan sonra yapılacaklarının tavırlarının sebebi sizsiniz ama görümce filan değil mi diye düşünmeyin o aşamaya siz getirmişsiniz çünkü

bugüne kadar seninle birşey paylaşmamışsa bu davranışından sonrada hiç bir şey paylaşmasın artık..

Zaten herkes hislerime tercüman olmuş ama bende yorum yapayım dedim...
Çok yanlış yapmışsın ve kendine etmişsin şimdi iki görümcende kayınvalidende senden nefret edecekler artık sana daha uzak davranacaklar eşine yarandında nolduki kızı rezil ettiğinle abisiylede arasını açtığınla kaldın sebebide sana yenge ben tvye çıkcam aç izle dememesi cahil misin nedir ben anlamadım kameralar bütün akşam görümceni mi çekicek sanıyosun konuk olarak mı çağırmış beyaz:) Oraya bi sürü insan gidiyo o kızcağız büyük ihtimalle görünmicekti bile onların içinde hem görünse ne olur salak salak kameraya sırıtıp el sallamasını falan mı bekliyodun?
O bi genç kız tabiki arkadaşları senden önemli seninle ne paylaşabilir ki gidip abisine anlatacağını bilerek ne sırrını verebilir? Sen bekarken yada şimdi ne kadar hayatını yaşadın bilemicem ama elin adamının programında gece yarılarına kadar durmak ayıp bişey değil oraya okullarıyla beraber öğretmenler, karılarıyla beraber kocalarda gidiyolar o zaman onların hepsi yoldan çıkmış... Kız başını alıp gitmeyede kalkmamış otobüs kaldırılmış kalabalık gidilcekmiş kızı bütün arkadaşlarına rezil ettiniz yanan 50 tl değil, hevesinin kırılması, arkadaşlarından ayrılması, abisinin korkusu önemli olan...
İlla burnumu sokcaktım diyosan keşke görümcene gidip "beyaz showa mı gitcen kız niye söylemiyosun ben abinin izlemesini engellerim merak etme" der hem olaya dahil olur hemde gönlünü alırdım. Kayınpederimin haberi yok demişsin evde herşey babalara söylenmez bizde böyledir çünkü eşin gibi adamlar höyt zöyt etmekten başka bişey bilmezler anneler evlatlarının zarar görmeyeceği gibi durumlarda izin verirler babalar her şeye muhalefet oldukları içinde idare ederler kayınvaliden izin vermiş sana ne oluyo sen annemisin bilmiyorum ama evladın o yaşlara geldiğinde göreceksin çünkü senin çocuğunda hiç hayatını yaşayamaz sende o koca varken inşallah bide senin gibi ara bozucularla karşılaşmaz...

Son düzenleme:

yazmayacaktım yorum ama şu laflarını görünce dayanamadım.
eşim beni tutuyor diyorsun.sen çoktan taraf olayına girmşsin karşılıklı dövüş gibi.müsabaka yarış gibi.karşındaki de kendince sosyalleşmek isteyen zavallı bir genç kız(
beyaz dan nefret ediyorsun diye o kız gidemez mi?bu nasıl bir zihniyet.senin zamanında yapamadıklarını o da mı yapamasın?eşini ikna edip hatta onun götürmesini bile teşvik edeceğine görümcenin senden nefret etmesini sağlayacak bir saçmalığa imza atmışsın.ben burada kimse için bu kadar sert bir üslupla yorum yazmamıştım ama yazdıkların resmen beni sinir etti.bence gidip özür dilemelisin

ay umumda olmaz anlatmıyorsa tınnn yanı oturupta plan yapcam sormam bıle ben o 10 kez saklasın 2 gün sonra kayınvalıdem kızından ayırmadığı için o anlatır zaten onunda kırıttıgı yanına kalır. banane napmış nere gitmiş kimle gezmiş...
galiba aynı evde yaşıyorsun bu yüzdende iç içe olmak istiyorsun ama zor helede bu kadar hırslıysan çok zor
kimse görümcesinden hoşlanmaz görümcede gelinden (istisnalar kaideyi bozmaz tabi !)
çok ayıp olmuş bende olsam bırak yüzüne bakmayı çizerdim yenge kelimesiniz üzerini. ileride ne günler gelinicek hep o sana mecbur olmıcak gün gelicek o cıkcak o evden sen kalıcaksın...

yokk artık ya!!!kız herşeyini anlatmak zorunda mı size?Bu nasıl bir hırs anlamadım..Sırf sizinle paylaşmadı diye hemen gidip söylemeniz..Neeoldu şimdi iyi mi yaptınız,artık herşeyini gelip anlatır size dimi..bence kayınvaldenzle ablasınıda karşınıza aldınız..güven sıfırlanmıştır..sonuçta onlar biliyordu..Çoookk yanlışş...kimsenin hayatı kmseyi ilgilendirmez hanfendi..ailesi bildikten sonra sizi hiç ilgilendirmez..

Gorumcenin hayatini didiklemek yerine kendi hayatina yogunlas bence.

Sanane ki hem, bekar kiz. Yaptigi herseyi sana anlatmak ve gittigi her yere seni davet etmek zorunda degil.

Ne diye esine anlatiyorsun hemen? gittigi yer beyoglunda bir pavyon mu?

üzerinize vazife olmayan birşeye ne diye karışıyorsunuz ki?

yenge bazı durumlarda arkadaşın önünde olabilir belki,ama sizin gibi bir yenge değil.
fazla türk filmi izlemişsiniz.aliye rona gibisiniz.

sabah sabah işi gücü bıraktım bakayım dedim bizim çakma mukaddes yenge yorumlar karşısında yaptığı hatayı anlayıp pişman olup görümcesinden özür dilemişmi
Arkadaşım senin diğer konularınıda az çok okumuşluğum var sen konularındaki olayları yaşıyorsan ve öyle hissediyorsan eğer senin adına çok üzülürüm Allah yardımcın olsun
hata herkese mahsus önemli olan hatalardan ders çıkarıp düzeltmeye çalışmak sen kendini görümcenin yerine koysana düşün seni her an kıskanan yengen en ufak bir şeyini abine ispiyonluyor sen severmiydin böyle bir yengeyi
lütfen görümcenle kayınvalidenle konuş beni dışlamayın ben bir hata yaptım bir daha olmayacak deyin inş aranız düzelir
üzerine çok geliyoruz zannedip kırılma bizlere ama gerçektende paranoya aşamasında kıskanç ve takıntılısın artık bu seni hasta etmeye başlamış hem kendi hemde çevrendeki insanalrın akıl sağlığı için ne yapıp edip eşini ikna et bir pskologda değil psikiyatra git bu işin sonu çok kötü yerlere gidebilir
diğer konularındada okuduğum kadarıyla ben sadece seni suçlu bulmuyorum eşinde seni tedavi ettireceğine sana şiddet uygulayarak suç işliyor
keşke kkya yazdığı yazıları eşin okusaydı senin durumunun ağırlaştığını daha iyi anlayabilirdi
ayrıca pskologa gitmek ayıpda değil yanlışda değil bende panikatak hastasıyım piskiyatrada psikologoda gidiyorum herkesede rahatça söylüyorum bana hasta diyenler asıl kendileri hasta çünkü şunu anlamıyorlar biz insanız hepimizin duyguları sıkıntıları hüzünleri var bazen bunlarla başedemeyecek konuma geleceğimiz büyük acılar yaşıyabiliriz ve gripin tedavi edilmesi ne kadar doğalsa duygularımızında tedavi edilmesi doğaldır keşke eşinizde bunu alğılayacak seviyede olsa

allahın hikmetinden sual olmaz ama olmasın ya böylelerinin çocuğu olmasın

herkes kendi seviyesini yorumlarıyla belli etmiş zaten insan düşmanına bu bedduayı etmez madem etmişsin inşallah senin çocukların olmaz ya da varsa gün yüzü görmezsin . diğer arkadaşlar size de söylüyorum kötü söz sahibine aittir beddua edenlerin de hepsi kendisine dönsün dolaşsın sizleri adam bildim insan bildim yazıklar olsun bu konuyu açmakta içinde yaşadığımı bilmediğiniz şeyler vardı ama konunun ahlakını bozdunuz hepinize ayrı ayrı yorum yapamayacağım seviyenize inmek istemiyorum kimse kimsenin içinde yaşamadan bilmez olayları görümcemin kendisi ispiyoncunun teki ben ona anlatırım eşimden gizli birşey yapmam zaten de öyle bazı olan şeyleri anlatırım arkamdan yetiştirir ben bu güne kadar hiç birşeyini söylemedim çok şükür cahil falan da değilim üniversite mezunuyum neyi ne yapacağımı biliyorum olan şeylerden üzülmeseydim konuyu açmazdım üzülme nedenim de abisiyle arasının bozulması. ben beyaz a gitmesine asla karşı falan da değilim gidebilir genç sonunda benden izin almasını da beklemedim o kadar sinirle yazıyorum ki bunları beni çileden çıkardınız ne derseniz deyin ben fesatlık yapmadım içimde kötü niyet yoktu o telefonlarını açmayınca iyi yaptım o zaman dedim siz kimin saçını başını yoluyorsunuz ya bu hakkı sizlere kim veriyor herkes kendi görümcesiyle birşeyler yaşamış sinirlerini anlamadan dinlemeden benden çıkarıyor abisinin karşı olma sebebi beyaz falan da değil gece gece kız başına dışarıda olması sonuçta babadan sonra abi gelir ya gitse başına birşey gelse daha mı iyi olacaktı kimlerin cahil olduğu belli olmuş asla bu saatten sonra kimse yorum yapmasın i,stemiyorum yapan da daha çok seviyesini belli eder .

allahın hikmetinden sual olmaz ama olmasın ya böylelerinin çocuğu olmasın

herkes kendi seviyesini yorumlarıyla belli etmiş zaten insan düşmanına bu bedduayı etmez madem etmişsin inşallah senin çocukların olmaz ya da varsa gün yüzü görmezsin . diğer arkadaşlar size de söylüyorum kötü söz sahibine aittir beddua edenlerin de hepsi kendisine dönsün dolaşsın sizleri adam bildim insan bildim yazıklar olsun bu konuyu açmakta içinde yaşadığımı bilmediğiniz şeyler vardı ama konunun ahlakını bozdunuz hepinize ayrı ayrı yorum yapamayacağım seviyenize inmek istemiyorum kimse kimsenin içinde yaşamadan bilmez olayları görümcemin kendisi ispiyoncunun teki ben ona anlatırım eşimden gizli birşey yapmam zaten de öyle bazı olan şeyleri anlatırım arkamdan yetiştirir ben bu güne kadar hiç birşeyini söylemedim çok şükür cahil falan da değilim üniversite mezunuyum neyi ne yapacağımı biliyorum olan şeylerden üzülmeseydim konuyu açmazdım üzülme nedenim de abisiyle arasının bozulması. ben beyaz a gitmesine asla karşı falan da değilim gidebilir genç sonunda benden izin almasını da beklemedim o kadar sinirle yazıyorum ki bunları beni çileden çıkardınız ne derseniz deyin ben fesatlık yapmadım içimde kötü niyet yoktu o telefonlarını açmayınca iyi yaptım o zaman dedim siz kimin saçını başını yoluyorsunuz ya bu hakkı sizlere kim veriyor herkes kendi görümcesiyle birşeyler yaşamış sinirlerini anlamadan dinlemeden benden çıkarıyor abisinin karşı olma sebebi beyaz falan da değil gece gece kız başına dışarıda olması sonuçta babadan sonra abi gelir ya gitse başına birşey gelse daha mı iyi olacaktı kimlerin cahil olduğu belli olmuş asla bu saatten sonra kimse yorum yapmasın i,stemiyorum yapan da daha çok seviyesini belli eder .

kendiniz demişsiniz babadan sonra abi gelir diye anne babaası izin vermişse ve onlar söyleme gereği duymamışsa bu size düşmezdi abisiyle arasının bozulacağını bile bile söylemişsiniz işte

genç kız var karşınızda resmen intikam almak için pusuda beklemişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…