yalnız falan değilim çok şükür eşim yanımda benim o beni tutuyor ailesine annesine falan da çok kızdı telefonunu açmamak ne demek dedi neyini kıskanayım ya ben beyazdan nefret ederim programlara falan gitmek gibi bir düşüncemde hiç olmadı olsa giderdim bir engelim yok kıskandığım hiçbirşey yok bu güne kadar da kimseye kin gütmedim öyle huylarım yok allahıma şükür lütfen yazdıklarınıza dikkat edin size bu hakkı kim veriyor insan bildik sorun paylaşıyoruz değil mi yöneticilerin dikkatine lütfen...
allahın hikmetinden sual olmaz ama olmasın ya böylelerinin çocuğu olmasın
allahın hikmetinden sual olmaz ama olmasın ya böylelerinin çocuğu olmasın
herkes kendi seviyesini yorumlarıyla belli etmiş zaten insan düşmanına bu bedduayı etmez madem etmişsin inşallah senin çocukların olmaz ya da varsa gün yüzü görmezsin . diğer arkadaşlar size de söylüyorum kötü söz sahibine aittir beddua edenlerin de hepsi kendisine dönsün dolaşsın sizleri adam bildim insan bildim yazıklar olsun bu konuyu açmakta içinde yaşadığımı bilmediğiniz şeyler vardı ama konunun ahlakını bozdunuz hepinize ayrı ayrı yorum yapamayacağım seviyenize inmek istemiyorum kimse kimsenin içinde yaşamadan bilmez olayları görümcemin kendisi ispiyoncunun teki ben ona anlatırım eşimden gizli birşey yapmam zaten de öyle bazı olan şeyleri anlatırım arkamdan yetiştirir ben bu güne kadar hiç birşeyini söylemedim çok şükür cahil falan da değilim üniversite mezunuyum neyi ne yapacağımı biliyorum olan şeylerden üzülmeseydim konuyu açmazdım üzülme nedenim de abisiyle arasının bozulması. ben beyaz a gitmesine asla karşı falan da değilim gidebilir genç sonunda benden izin almasını da beklemedim o kadar sinirle yazıyorum ki bunları beni çileden çıkardınız ne derseniz deyin ben fesatlık yapmadım içimde kötü niyet yoktu o telefonlarını açmayınca iyi yaptım o zaman dedim siz kimin saçını başını yoluyorsunuz ya bu hakkı sizlere kim veriyor herkes kendi görümcesiyle birşeyler yaşamış sinirlerini anlamadan dinlemeden benden çıkarıyor abisinin karşı olma sebebi beyaz falan da değil gece gece kız başına dışarıda olması sonuçta babadan sonra abi gelir ya gitse başına birşey gelse daha mı iyi olacaktı kimlerin cahil olduğu belli olmuş asla bu saatten sonra kimse yorum yapmasın i,stemiyorum yapan da daha çok seviyesini belli eder .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?