sizce ne yapmalıyım

bu kadar insan ağızbirliği etmiş hiç mi bişey anlamıyosun bundan. sana hak veren 1 kişi var mı 1 kişiii??? .herşeyi geçtim , bu konuyu boşver ama mutlu olmak istiyosan acil psikolojik tedavi gör. sen mutsuz bi insansın. diğer konularından da hatırlıyorum. kocan izin vermiyodu sanırım tedavi olmana. ne yap et tedavi ol, yaşın genç sonra çok pişman olacaksın.

herkes kaynanasından görümcesinden eşinden kaynından çeker sanıyodum yengeden de çeken varmış valla beni çok şaşırttınız burayada yazmışssınız aferin size mi dememizi istiyosunuz anlamıyorum yazık zavallı kıza üzüldüm ben olsam yengemin saçını başını yolar ağzını burnunu kırar koyardım bi daha beni gammazlamasın diye benim fikrim bu yani benim yengem yapsa valla kırıradım ağzını burnunu lafım meclisten dışarı

gene klasik bir cevap olmuş,ne yaşadığımı bilmiyorsunuz

Ömür boyu sizle konuşması yeri.Neden size söylesin ki?..Abisinin tavrı ortada annesi bildikten sonra ne önemi var?!Siz büyük bir hata yapmışsınız,hem de bile bile.

burda kimsenin önünde sihirli küresi yok, müneccim falan da değiliz, siz ne anlattıysanız ona göre yorum yapıldı, ve anlattıklarınızla da pek iyilik meleği imajı çizmediniz
önce abisine ispiyonlayıp ardından abisiyle arası bozuldu diye üzülmek ? vay be kaç dalda oscar'a aday göstersek acaba?

bütün yorum yapanlar sizi hatalı bulmuş,
merak ettiğim hiç durup bir düşündünüzmü belki hata yapmışımdır diye.
galiba hayır.......

nediyelim artık burdaki herkes (bende dahil.)seviyesiz ve cahil,
birtek siz seviyelisiniz........

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır, Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa e...lik, baki kalır...Fuzuli

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır, Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa e...lik, baki kalır...Fuzuli

okuyup yazanla okumayıp yazmayan arasındaki ayrılık , ölülerle diriler arasındaki ayrılık kadardır . çok şükür hamutum temiz terbiyesizleşmenin lüzumu yok sen kendi hamuruna bak ettiğin laflardan belli mayan sağlam değilmiş terbiyesizzzzz.

ben sizlerin olayları tam anlamıyla bilmeden direk aşağılamaktan başlayan insanların seviyesine inememmm. çok şükür kimsenin beni haklı bulmasına gerek yok ben kendimi haklı buluyorum rabbim içimi niyetimi biliyor yorum yazmayın diyorum artık anlayan yok ki cahillik diz boyu anlayış sıfır hep siz hakaret edecek değilsiniz insan aşağılamadan önce olayları sorarak anlamaya çalışır yorum görmek istemiyorum konuyu da kapattıramadım ama yazmayın sizleri artık kaiyle almıyorum....

Yahu sen nasıl insansın adamın sinirlerini oynatırsın sananeee Annem babam varken abim kim oluyor ya cevap vereceğini düşünüyormuş ne insanlar var ego tatmin ediyor kocasının otoritesinin üzerinden ki ben olsam böyle bir drumda tanımam abimi görümcenin hatası ..

iyi niyetinden ölüyosun hakkaten. daha hala yazıyosun. ömür törpüsü gibi kadınsın...

Haksız olduğunuzu ve sorunlarınızla kendi başınıza mücadele edemediğinizi fark etmedikçe kimse size yardım edemez. Önce bunu kabul edip, sonra da kendinizin ve çevrenizdekilerin iyiliği için yardım almalısınız acilen. Eski konularınız da buna ne kadar çok ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Burada kimsenin sizinle bir alıp veremediği yok, niye sizi aşağılamaya çalışalım ki? Dışarıdan nasıl görünüyorsanız ona göre yorum yapılıyor. Yapılan yorumlardan sonra kendinize dönüp bakmanız gerekirken hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Ayıp gerçekten.

Bişey merak ediyorum sizin üslübunuz hep böyle midir normal yaşamınızda da ??

benim kızkardeşime abimin eşi böle davrancak kızarım valla. ayrıca da beyaz show a gitmekte ne vr ya. annesi izin vermiş. hani kötü bir yer olsa müdahale edin neyse de bu duruma karışmanız yanlış bence. birde inadına yaptım diyorsunuz. valla bana yapılsa gider yolarım yengemi :)

tabi ki yakın arkadaş önce gelir. gün gelir yenge böle sırları ortaya döker. o yüzden akrabaya sır verilmez bence. arkadaş sırrını daha iyi tutar.

sen tam bi kıskançsın gercekten gelinin kötüsüde varmış senin yasayamadın istedigin ama yapamadın şeyleri o yapıyor die sırf fesatlıktan abisine söylemişsin ne kadar kötü olursa da olsun sonuçta o genç kız hevesini kırmakla elline ne geçti anlamadım bu kadar kötü olmayın yaaaaaaa bu fesatlık başına iş acar senin

Madem konuya yorum yapılmasını istemiyorsun söyle yöneticiye silsin konunu ne kendini burda paralıyosun. Yorum yapma diyosun ama her yorumada cevabı yapıştırıyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Hasbinallah..!

Sen ne kadar kıskanç ve mixer birşeysin öyle.. ! sen böyle fesatlık içinde yüzerken iyi yapmış da saklamış! senin ne olduğunu bilmese saklar mıydı?! eşinden korkuyor diye bunu neden kullanıyorsun?! madem öyle, ben olsam görümcenin yerinde kayınpederini salardım senin üstüne!! madem öyle işte böyle..! öyle gelinim olsa, tepe saçından tuttuğum gibi duvardan duvara vurardım..! ne kadar öz güveni düşük bir insansın ! sen görümcenden sorumlu devlet bakanı mısın ki sana herşeyi diyecek..! oldu olacak eşine de ki, tuvalete gitmiş söylememiş bana de..! hey Allah'ım....... yazık o aileye... seni başlarına bela yapmışlar... çook şey yazasım var da işte, bakma sen şiddete karşıyım sana her şey müstahak...

okumakla insan olunmuyo valla iyi niyet doğuştan sonradan olunmaz

madem konu actın herşeyine katlanırsın kimse seni yalandan pof poflamaz bura haklıya haklı o yüzdende sen çirkefleşme bence yorum yazmazsın olur biter bundan sonra acıcagın konuları ölçer tartarsın sonra yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…