- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.039
- 658
- Konu Sahibi Gamzeavakado
-
Git o zaman aşkından geberecek birini bul. Burda dert yanacağına. Ne biliyorsun da konuşuyorsun ki benim hakkımda. Ben koca konusu açmış mıyımda dır dır ediyorsun.Sen görmemişsin görmek istemedigim içindir seninlede evlenen benim gibi yanicsk ruhsuz ya bir gidin lütfen sizin o şahane fikirlerinize ihtiyacım yok
Saygı yoksa olmaz işte, evet aşk, heyecan, tutku azalır, biter ama bunların yerini saygı ve sevgi alır. Aile terapisti ile görüşseniz?
Yok bir isim var aslında çocuktan dolayı 1 yıl ara vermiştim basladim ama biz hep aynıyla birşey oluyor örn. Bu nasıl sence ben beğendim güzel değil dediğim anda yapma sende kendini sallak salak hiç birseyde beğenmiyorsun morleimi bozuyorsun gibi şeyler hep aylramizdski diyalog birşekilde arkadaş gibi hep saygısızlık diz boyuHer kadin sevmek ister sevilmek ister haklisiniz ama erkekler bugun eve ekmek goturebilcek miyim derdindeler. Sen 100 kez karsina al konus yine ayni sonuc olur. Hadi esin degil de bi baskasi olsun. O da zamanla bu rutinin icine girecek. Evlilikte ask aranmaz. Sonsuz ask diye birsey de yok. Masallarda hikayelerde bir de gunumuz dizilerinde var sadece o kadar. 1 degil 10 erkek olsun yine ayni olacak. Sana tavsiyem esini sev . Sevgi verildikce alinan birseydir. Erkeklerde cocuk gibi. Onlar da eslerinden ilgi sevkat bekliyorlar. Anladigim kadariyla ev hanimisin. Is imkanin varsa calis ortam degisikligi yap iyi gelir sana da. Yada kurslara gidip hobi edin. Hiraz canin sikilmis ve hayatinda degisiklik istiyorsun bence
Kusura bakma hemen yazıp öneri almak istedim dikat etmedim canımda sıkkındı gelişine yazmışımAblacım bu nokta-virgül size ne etti? Niye tavırlısınız noktalama işaretlerine?
Onları yerli yerince kullansanız anlatımınız daha anlaşılır olur aslında, bir denesenize :)
Aşkla kalın :)
Sen haklisinn lutfen kotu eneejini baska yere kusGit o zaman aşkından geberecek birini bul. Burda dert yanacağına. Ne biliyorsun da konuşuyorsun ki benim hakkımda. Ben koca konusu açmış mıyımda dır dır ediyorsun.
Yani her iliskinin sonu boyle bitecek emin ol. Hep iyilikle guzellikle baslar. Zamanla hayat arkadaslihina doner. Bizde oyle demez miyiz. Hayat arkadasim. Sonucta ruh esim ve buna benzer seyler hep basta soylenir. Ama yavas yavas hayat arkadasima donerYok bir isim var aslında çocuktan dolayı 1 yıl ara vermiştim basladim ama biz hep aynıyla birşey oluyor örn. Bu nasıl sence ben beğendim güzel değil dediğim anda yapma sende kendini sallak salak hiç birseyde beğenmiyorsun morleimi bozuyorsun gibi şeyler hep aylramizdski diyalog birşekilde arkadaş gibi hep saygısızlık diz boyu
Kuzum evet herşey cicim le geçmiyor bilincindeyim kendimi ben pek ifade edemedim bence istediğim saygımızı kaybetmiş aşk yok aramızda hani arkadaş olursun ama kaybetmekten korkarsın kırmaktan korkarsın arkadaşındır başına bir iş gelse üzülürsün bizde o yok Biz gayet rutinYani her iliskinin sonu boyle bitecek emin ol. Hep iyilikle guzellikle baslar. Zamanla hayat arkadaslihina doner. Bizde oyle demez miyiz. Hayat arkadasim. Sonucta ruh esim ve buna benzer seyler hep basta soylenir. Ama yavas yavas hayat arkadasima doner
O zaman evliliği bitirmekten başka çareniz yokBen herşeye varım ama eşimin böyle birseye yanacağını düşünmüyorum ılımlı duusnceli adam olsa kurtarmkanicinnugrssir bu halden mutlu olmaz di ki evet işte tek problemde bu değil mi zaten saygı saygı yoksa hiç birşey yok malesefki onu uzmekten korkmuyorum oda aynı sekilde
Boşanmak istesem direk kestirip atarım ama malesef gerçekten vosnamak istemiyorum eşimden çok zel geldik bu durumlara şuan saygımız bitti die sorunlarımız var die onca şeyi silip tekrar hayata başlayacak kadar guvenmiyorumdur belkide kendime belkide sorunlu bildir off cidden bilmiyorum psikologa mi gitseme ya :/O zaman evliliği bitirmekten başka çareniz yok
Olabilir aslında psikolog sizin daha net düşünüp kararlar vermenize destek olacaktır evliliğinizle ilgili sorun olarak gördüğünüz hususları daha doğru değerlendirmenize yardımcı olurBoşanmak istesem direk kestirip atarım ama malesef gerçekten vosnamak istemiyorum eşimden çok zel geldik bu durumlara şuan saygımız bitti die sorunlarımız var die onca şeyi silip tekrar hayata başlayacak kadar guvenmiyorumdur belkide kendime belkide sorunlu bildir off cidden bilmiyorum psikologa mi gitseme ya :/
Bu olgunluğunuzdan dolayı sizi kutlarım. Biz bekarken bilemedik bunları.Valla ben evli değilim bi gün evlenirsem de bu aşk yaşamak için olmaz. Kimsenin de aşk yaşamak için evlendiğini sanmıyorum. Diziler bu yüzden var :)
Aslında bir yada iki kez anne baba günü yapardık ama onuda bıraktık bizim sorunumuz fazla duyarsızlık mi desem saygısızlık mi aklım kalmio artık anlam veremiyorum bizerutin hayatına heyecan katmayı sen denesen.neden eşinden bekliyosun,beraber bişeyler yapın,dışarı çıkın gezin,yada evde güzel bi film izleyin ,oyun oynayın sıradanlıkdan kurtulun ,ama bunları yaparken şikayetçi kadın moduna girmeyin mutlu kadın olun
Aşka inanmamak mi olgunluk ben anlamadim daBu olgunluğunuzdan dolayı sizi kutlarım. Biz bekarken bilemedik bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?