Sizce ne yapmalıyımaşk istiyorum

Ben ekmek alma kısmına takıldım. Adam eve para getiriyor. Siz ne işe yarıyorsunuz? Bi zahmet ekmeği de siz düşünün.
Ben ekmek almaktan gocunmuyorum hanfendi eşim işten gelirken fırının yanına sınıyor servisten önemseme alır zaten demi biraz düz mantık çok zor dehil

Çoğu evlilikler böyle zaten o ilk andaki Tutku, heyecan kalmıyor.

Asik evli tabiiki var.. baslarda herkes asik oluyo:) ben uzun vaadeli dusunuyorum herseyi:)

Feleğin sillesini yiye gözüm açıldı galiba şaka bi yana kendini akıllı sanıp cin olmadan adam çarpmaya kalktı çok belli etti niyetini kim olsa anlardı zaten
Cok onur kirici aslinda bu durum.. gurursuz herifler. Allah gonlune gore versin canim

Asik evli tabiiki var.. baslarda herkes asik oluyo:) ben uzun vaadeli dusunuyorum herseyi:)
Genel yapım itibariyle bugunu mutlu kurtarayım yarına Allah kerim modunda geziyorum :)
İşte de böyle aşkta da parada da vs hep böyle ondan sen beni cokta kaale alma belki dogrusu seninkidir :)

Genel yapım itibariyle bugunu mutlu kurtarayım yarına Allah kerim modunda geziyorum :)
İşte de böyle aşkta da parada da vs hep böyle ondan sen beni cokta kaale alma belki dogrusu seninkidir :)
:) ilk 5 yil oyle aptal asik gibi gezdim evliligimde:) 2. Cocuktan sonra kv de sagolsun yardimci oldu.. yerden kesilen ayaklar yere basti:)

Kocani sevmiyorsun konu sahibi
Acik ve net

Adam eve gelmedem daha mutlu huzurlu
O eve gelince daha gerginim demissin

Hayat kisa
Kuslar ucuyor.

Sen bilirsin ne diyim.
Kocani sevmeyi eski heyecani yakalamayi dene istersen .

Olmazsa tek yol kaliyor

bence evlenince belli bir süre sonra aşk tutku heyecan bitiyor. Hayat şartları maddi sıkıntılar çoluk çocuk derken hayata kaptırıyoruz kendimizi ve zaman hızla ve bomboş geçiyor. Bizde de durum böyle. Eşim telefon tv ben çocukla uğras yemek derken çocuk uyuduğunda benim pilim bitmiş oluyor. 12 de uyuyor her gece ve etrafı topla tuvaleti yıka derken 1 oluyor sonra da uyuyorum. Eşim daha erken uyuyor işe gitmek için. Yani anlayacağınız o sevgililikte ki aşk heyecan malesef bitiyor. Sevgililik herşeyi toz pembe görmek. Ama evliyken ve belli bir süre sonra özellikle çocuktan sonra hayat rutinleşiyor ve eşler hayat mücadelesine dalıp gidiyorlar. Keske tüm aşklar ilk gün ki gibi kalsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…