Çok afedersiniz aynı benim eski eş kişisi gibi tam bir mal. Ne ne istediğini biliyor, ne ne istemediğini. Benim psikolog um bile şöyle demişti şuraya alsam karsıma eşinizden boşanmak istiyor musunuz diye muhtemelen hayır der, e evli kalmak istiyor musunuz muhtemelen ona da hayır der. Kafa yok kafa onlar da bilmio ne istediklerini ne istemediklerini. Üzülme üzülmr aynı muameleyi ben de gördüm. Boşanıcam bosancam diye Bi yerini yırttı, sonra evden ayrıldım ve boşandım, ne oldu bilio muusn sen beni bırakıp, terk edip giiitn oldu. Deli sacmalıkları işte.Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım. Eşimle sorunlarımızdan dolayı aylar önce evden ayrılmıştım. Şuan boşanma surecindeyiz dava açamadım ben pandemi nedeniyle ama kesinlikle iletişim kurmuyoruz eşimle aileler de bu süreçte hiç görüşmediler görüşmüyorlarda. En son bir ay önce eşim evin kirasının borçlar yüzünden kendisine ağır geldiğini ve bosaltacagini anahtarları eve bırakmami kalan ceyizlerimi almamı istediğini işlemleri başlattığıni vs söyledi bende gittim topladım. Ertesi gün eşim mevlananin bir şiiri var "etme '' diye bilirsiniz onu göndermiş sanki oyun oynuyoruz koskoca evi toplatip topladığımi görünce de etme diyor. Ben cevap vermedim umrumda bile olmadı bu mesaj çok öfkeliydim ona. Sonra ben elimden geleni yaptım vs diye mesaj attı ama aynı zamanda suçlamalar pes pese geldi. Mesaj atmakla kendini birşey yapmış sanıyor. Neyse dün gittim evi boşaltmış tamamen. Bu bana duygusal olarak çok ağır geldi. Evimi öyle görünce bomboş aklıma evi tuttuğumuz güzel zamanlar geldi güzel anılar vs. Aslında o güne kadar çok nettim eşime duygusal olarak artık birşey hissetmediğim konusunda çokta öfkeliydim ama o günden beri kendime gelemiyorum. Her saniye ağlamak geliyor içimden ne hissettiğimi bilmiyorum inanın. Çok güzel günlerimiz de oldu bi o kadar kötü günlerimiz de. Güzel günleri düşününce içimde derin üzüntüler oluyor ne yapabilirdim diyorum gidişatı durdurmak için kendimde suç arıyorum. Kötü günleri düşününce asla geri dönüşümuz yok diyorum. Şimdi eşim WhatsApp durumuna da " git gölgen seni ugurlamakta, küçülüp küçülüp kaybol ırakta, köşeyi dönerken arkana bakta, köşede bir lahza kaliver gitsin" yazmış
Benim sormak istediğim bu durumdan eşimin nasıl bir ruh halinde olduğunu anlayamadım. Üzgün mü? umarsız mi? Dışarıdan umarsız bir hali var gibi durur hep bu mısrada sizce nasıl bir mesaj var benim için?
Çok afedersiniz aynı benim eski eş kişisi gibi tam bir mal. Ne ne istediğini biliyor, ne ne istemediğini. Benim psikolog um bile şöyle demişti şuraya alsam karsıma eşinizden boşanmak istiyor musunuz diye muhtemelen hayır der, e evli kalmak istiyor musunuz muhtemelen ona da hayır der. Kafa yok kafa onlar da bilmio ne istediklerini ne istemediklerini. Üzülme üzülmr aynı muameleyi ben de gördüm. Boşanıcam bosancam diye Bi yerini yırttı, sonra evden ayrıldım ve boşandım, ne oldu bilio muusn sen beni bırakıp, terk edip giiitn oldu. Deli sacmalıkları işte.
hadi diyelim bosanmadan vazgecseniz bu adam boyle mi kalacak yine eskisi gibi olucak
bakti ki sen baskaldiriyorsun kaybetme korkusu sarmis heryerini
eskisi gibi seni elde etse elinin altinda bulunsan yine saygi duymayacak bunu hic unutma
Bos beleş bırı esın.
Edebiyat parcalayacagına dagılan yuvasına aglasın veya cabalasın bos yapmasın
Onun psikolojisini merak etmene uzuldum, ne zaman Bosanırız ne zaman kurtulurum bu basiretsiz adamdan diye sormanı beklerdım.
Yukarıda arkadasın bırıne suan aglayıp sızlıyordur dıgerıne umrunda olsa biseyler yapardı yazmıssın.Ben zaten geri dönmeyi düşünmüyorum dava için pandemi sürecinin geçmesini bekliyorum yoksa çoktan bosanmistik. Sadece umarsız gibi görünürken böyle şeyler yazmasından bir anlam çıkaramıyorum merak ediyorum.
Eşinizin psikolojisini anladıktan sonra ne değişecek sizin için? Farzedelim çok üzülüyor yani ne yapacaksınız?
Geri dönmeyeceğim elbette sorduğunuz bu işe eğer. Ama siz olsanız merak etmez misiniz?
Yukarıda arkadasın bırıne suan aglayıp sızlıyordur dıgerıne umrunda olsa biseyler yapardı yazmıssın.
Aglayıp sızlamadıgına emın ol, bosandıgın an baskasıyla evlenme sansın var. Hangı erkek sevdıgı kadını baskasına bırakır en basıtı?
Onun hislerini cok fazla dusunme, bısey hıssetmedıgını ayan beyan gordugunde baya uzulursun
Arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım. Eşimle sorunlarımızdan dolayı aylar önce evden ayrılmıştım. Şuan boşanma surecindeyiz dava açamadım ben pandemi nedeniyle ama kesinlikle iletişim kurmuyoruz eşimle aileler de bu süreçte hiç görüşmediler görüşmüyorlarda. En son bir ay önce eşim evin kirasının borçlar yüzünden kendisine ağır geldiğini ve bosaltacagini anahtarları eve bırakmami kalan ceyizlerimi almamı istediğini işlemleri başlattığıni vs söyledi bende gittim topladım. Ertesi gün eşim mevlananin bir şiiri var "etme '' diye bilirsiniz onu göndermiş sanki oyun oynuyoruz koskoca evi toplatip topladığımi görünce de etme diyor. Ben cevap vermedim umrumda bile olmadı bu mesaj çok öfkeliydim ona. Sonra ben elimden geleni yaptım vs diye mesaj attı ama aynı zamanda suçlamalar pes pese geldi. Mesaj atmakla kendini birşey yapmış sanıyor. Neyse dün gittim evi boşaltmış tamamen. Bu bana duygusal olarak çok ağır geldi. Evimi öyle görünce bomboş aklıma evi tuttuğumuz güzel zamanlar geldi güzel anılar vs. Aslında o güne kadar çok nettim eşime duygusal olarak artık birşey hissetmediğim konusunda çokta öfkeliydim ama o günden beri kendime gelemiyorum. Her saniye ağlamak geliyor içimden ne hissettiğimi bilmiyorum inanın. Çok güzel günlerimiz de oldu bi o kadar kötü günlerimiz de. Güzel günleri düşününce içimde derin üzüntüler oluyor ne yapabilirdim diyorum gidişatı durdurmak için kendimde suç arıyorum. Kötü günleri düşününce asla geri dönüşümuz yok diyorum. Şimdi eşim WhatsApp durumuna da " git gölgen seni ugurlamakta, küçülüp küçülüp kaybol ırakta, köşeyi dönerken arkana bakta, köşede bir lahza kaliver gitsin" yazmış
Benim sormak istediğim bu durumdan eşimin nasıl bir ruh halinde olduğunu anlayamadım. Üzgün mü? umarsız mi? Dışarıdan umarsız bir hali var gibi durur hep bu mısrada sizce nasıl bir mesaj var benim için?
gururuna yediremiyordur belki ozur dilemeyi boyle kucuk hesaplarin pesinde kosup etkilemeye aklini karistirmaya calisiyordurKorkusu olan insan bisiler yapar özür diler fiziksel olarak mesaj atmak dışında birşey görmedim sadece hatalisin ama evliliğimi kurtarmak için yinede gel eve gidelim diyorum demisligi var sadece. Özür dilemem çünkü hatam yok modunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?