• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmayalım ?

Konu o değil hanımefendi eşim uyardı kendisini ve benim.ozel eşyalarım var bilerek çıktı çünkü iki aydır çıkmıyordu eşim uyardı diye çıktı bilerek . Ve k.v 2 kere eşime çocuğum için beddua ediyor ortada bişey yokken

note3 kadinlar_klubü

belki oda sizin gibi düşünüyodur siz odanıza bile girilmesine tahamül edemiyosunuz haksızmıyım? Ama siz onların evinde yaşıyorsunuz o ne yapsın?

Ah ah bunu okuyunca annem geldi aklıma. .
Benim garip annecim..
Aynı seni yaşadıklarını yaşadı belki de daha beteri. . Babannem le senelerce kaldı dayak yedi hem k.v hemde kocasından. . Karnında ben varken bile çok dövmüş babam.. şimdi ise 27 yaşında 3 yıllık bir ogretmenim annemin hayali bir kızım. . Ve sozluyum eşim olacak insan anneme tapiyor. . Bu yönden çok sansliyim.. annem diyince akan sular durur ama babam da öyle değil mesafeli ve saygili bir ilişkimiz var.. ben doğan kadar annem sürekli Ağlamış tabi anne karnındaki bebekler bunu hissediyor..
Şimdi beni merak ettiniz ben yıllardır manik depresif hastasıyım babam ve ailesinin eseriyim. . Ama çok şükür kendi ayaklarım üzerinde duruyorum.. kendi Param la annemi hacca gonderecegim daha ne olsun ;)

Biz artvin in en zengin ailelerindeniz. . Sayısız apartmanlarimiz ve dukanlarimiz var ama neye yarar önce sağlık sonra huzur. Annemin saçını telini dünyaya degismem..
Demem o ki bebeğin yazık o herseyi duyuyor benim gibi bir hastalıkla boğuşan istermisin ?
O yüzden lütfen aklını başına al ve Rabbime güven annem hep duaları sığınmis. .Allah diyen yarı yolda kalmaz kardeşim. .
La ilahe nete sübhaneke inni küntü minezzalimin. . Balığın midesinden yunus peygamberi çıkaran rabbim seni feraha çıkarmaz mi? Annemin dilinden düşürmediği duası.. dua ile allaha emanet ol kardeşim. .

Uzuluyorum daha oncek konularinizi okudum fakat iki kere iki dort istenmeyen gelinsiniz esiniz askere bile gitmemis onlarin kosullarina uymak zorundasiniz benim anlamadigim bukadar sorun varken gebe kalmak neden? Daha babasi bile askerlik yapmamis ailesine bagli yasiosunuz bence uzulmek yerine duruma el koyun esiniz askere gitsin gelsin ayrilin evden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah ah bunu okuyunca annem geldi aklıma. .
Benim garip annecim..
Aynı seni yaşadıklarını yaşadı belki de daha beteri. . Babannem le senelerce kaldı dayak yedi hem k.v hemde kocasından. . Karnında ben varken bile çok dövmüş babam.. şimdi ise 27 yaşında 3 yıllık bir ogretmenim annemin hayali bir kızım. . Ve sozluyum eşim olacak insan anneme tapiyor. . Bu yönden çok sansliyim.. annem diyince akan sular durur ama babam da öyle değil mesafeli ve saygili bir ilişkimiz var.. ben doğan kadar annem sürekli Ağlamış tabi anne karnındaki bebekler bunu hissediyor..
Şimdi beni merak ettiniz ben yıllardır manik depresif hastasıyım babam ve ailesinin eseriyim. . Ama çok şükür kendi ayaklarım üzerinde duruyorum.. kendi Param la annemi hacca gonderecegim daha ne olsun ;)

Biz artvin in en zengin ailelerindeniz. . Sayısız apartmanlarimiz ve dukanlarimiz var ama neye yarar önce sağlık sonra huzur. Annemin saçını telini dünyaya degismem..
Demem o ki bebeğin yazık o herseyi duyuyor benim gibi bir hastalıkla boğuşan istermisin ?
O yüzden lütfen aklını başına al ve Rabbime güven annem hep duaları sığınmis. .Allah diyen yarı yolda kalmaz kardeşim. .
La ilahe nete sübhaneke inni küntü minezzalimin. . Balığın midesinden yunus peygamberi çıkaran rabbim seni feraha çıkarmaz mi? Annemin dilinden düşürmediği duası.. dua ile allaha emanet ol kardeşim. .

Allah senden razi olsun ablacim . Amin inşallah . Allah yuvanız da sizi mutlu mesut etsin

note3 kadinlar_klubü

Uzuluyorum daha oncek konularinizi okudum fakat iki kere iki dort istenmeyen gelinsiniz esiniz askere bile gitmemis onlarin kosullarina uymak zorundasiniz benim anlamadigim bukadar sorun varken gebe kalmak neden? Daha babasi bile askerlik yapmamis ailesine bagli yasiosunuz bence uzulmek yerine duruma el koyun esiniz askere gitsin gelsin ayrilin evden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

K.p aile büyükleri konuşmuş büyük ihtimal beni ayrı eve koyacak. Bende fazla muhattap olmam o yüzden ama herkes yaptığını çeker k.v çeker

note3 kadinlar_klubü

belki oda sizin gibi düşünüyodur siz odanıza bile girilmesine tahamül edemiyosunuz haksızmıyım? Ama siz onların evinde yaşıyorsunuz o ne yapsın?

Ama benim onun eviyle alakam yok ki artık k.p bile bıkmış ondan artık öyle diyor yani benim tahminim değil bosancam diye tutturdu bende değil kaynanamin yapısı nda sıkıntı var komşular falan × ablanın dili durmuyor falan diyor benim onun yanın da olmam daha işine geliyor hem temizliği yemeği falan yapıyorum misafir gelince bana yüklü hersey .

note3 kadinlar_klubü

Aileleriniz ılımlı, problem çözücü tipler olsalardı zaten 'kaçarak' evlenmek zorunda kalmazdiniz, değil mi? Detayları bilemem ama emrivaki ile ne sevgi ne şefkat ne merhamet bulunur. Niye bunlar böyle diye düşünme artık, insanliklari bu kadarmış. Soğuk savaş sıcağa dönmüş. Kimseye sevimli gorunmeye, kendini sevdirmeye çalışma derhal uzaklas o evden. Aileden de umut yoksa çalışıp, didinmekten, samanligi seyran etmekten başka çare yok. Gözü kara bir insansın belli, kendi yaginla kavrulmayi da becerebilirsin. Zor olur ama olur. Bir hal çaresi bulunur.

Ben babamın evinde zamanin da yokluk gördüm sonra durumumuz iyi oldu öyle herşeyim olsun gibi malda mülkte gözüm yok bi yatak yerim bi de tencerem olsun yemek pisirecegim yeter geri kalan huzur olsun hepsi inanin o kadar

note3 kadinlar_klubü

ayrı ev derken aile apartmanı olan evden başka bir eve çıkmanız ya da çıkmak istemeniz sizi benim gözümde onurlu yapar..ama siz sanırım ısrarla apartmandaki size ait olmasını istediğiniz ev için uğraşıyorsunuz..öyle kaynanam olacak aynı havayı bile solumam ben..ama seninde yaşın küçüktü dimi..annenle barışmışsın nasılsa torundan sonra babanda yumuşar kendi annenlere yakın bi yere taşın kocanın gözüde arkada kalmaz..

Ya aslında amacımız tabi ki uzak yer ama en azından askerlik yapana kadar orda kalırım sonra ayrı eve kiraya çıkarız hatta k.p bırakmaz ama . Zaten bebeğim 1 yaşından sonra kreş e veririm bende çalışırım ikimiz güzel geciniriz

note3 kadinlar_klubü

Keşke kendi ayaklarınızın üzerinde duracağnızı düşünemiyorsanız kaçmasaymışsınız..( bu yorumu istememiştin ama ) insanlara emrivaki yapmişsınız. üzerine birde yaptılar, yapmadılar ,yapmak zorundalar söylemleri inanın bana bile burada itici geldi .onlar daha fazla sinir oluyorlardır emin olun.. Kendinize güveniyor iseniz ayrı ev açıp dertsiz tasasız yaşıyacaksınız . Ama yapamayız onlar olmadan geçinemeyiz diyor isenizde çekeceksiniz yapacak birşey yok malesef..bu arada birlikte yaşadığnız süre içerisindede insanlara nekadar güzellikle yaklaşırsanız karşılığını görürsünüz inanın bana..

Inanin ben çok sıcak davrandım bir gelin değil de kızı gibi . Ama görumcem diyor ki onun yapısın da var Gamsız falan dedi .

note3 kadinlar_klubü

Allah senden razi olsun ablacim . Amin inşallah . Allah yuvanız da sizi mutlu mesut etsin

note3 kadinlar_klubü

Cumlemizi canım .. Yan branşim psikolog istersen terapi yapabiliriz.. Bu arada bu hesap kardeşimin diğer konularla hiç alakam yok bir konu disinda;)

merhaba ben senı cok ıyı anlıyorum zamanında bende bişeyler yaşadıgım için kaçtıgın ıcın bı degerın yok bıısey isteme lüksünde yok degılmı olmamısda sımdıye kadar kv sana bı çatı katını bıle cok görmüş ben burdaa kv yı suçlu goruyorm evlı bı ınsanın namahrem ozel odasına gırılmez gırmek ıstıyosa once bı sorması gerekıyor bencee onun evı olabılır ama sende onun oglunun en degerlılısın gelınısın senı ıstemedıgı ıcın elınden gelenı yapmıs bellı bence ayrı eve cık hersey senın oldugu zaman ınan huzur odur kendı evın kendı mutfagın kafana goresın kımse bısey dıyemezz benı yadırgamayın ama ben kv ıle aynı evde yasayanlara hayret edıyorum ve cok sacma buluyorum ev ustune ev olmamalıı neysee arkadasım bebegınde varmıs bence takılma ayrı eve cıkınca muhatap olmassın olur bıter hayırlı dogumlar

merhaba ben senı cok ıyı anlıyorum zamanında bende bişeyler yaşadıgım için kaçtıgın ıcın bı degerın yok bıısey isteme lüksünde yok degılmı olmamısda sımdıye kadar kv sana bı çatı katını bıle cok görmüş ben burdaa kv yı suçlu goruyorm evlı bı ınsanın namahrem ozel odasına gırılmez gırmek ıstıyosa once bı sorması gerekıyor bencee onun evı olabılır ama sende onun oglunun en degerlılısın gelınısın senı ıstemedıgı ıcın elınden gelenı yapmıs bellı bence ayrı eve cık hersey senın oldugu zaman ınan huzur odur kendı evın kendı mutfagın kafana goresın kımse bısey dıyemezz benı yadırgamayın ama ben kv ıle aynı evde yasayanlara hayret edıyorum ve cok sacma buluyorum ev ustune ev olmamalıı neysee arkadasım bebegınde varmıs bence takılma ayrı eve cıkınca muhatap olmassın olur bıter hayırlı dogumlar

Teşekkür ederim ayrı eve çıksam da yarin birgün hasta olsa yine en çok ben üzülürüm biliyor musunuz çok merhametli kin tutmayan bi yapim var ama aynı evin için de kaldikca kendimi taniyamiyorum :(

note3 kadinlar_klubü

Cumlemizi canım .. Yan branşim psikolog istersen terapi yapabiliriz.. Bu arada bu hesap kardeşimin diğer konularla hiç alakam yok bir konu disinda;)

Çok sağol abla buna çok ihtiyacım olacak galiba :(

note3 kadinlar_klubü

Daha önce konu acmistim. Biz eşimle kaçarak evlendik . 8 aydır evliyiz . Hemde hamileyim 7 aylık . Kayınvalidemle sıkıntımız vardı beni hep enayi yerine koyuyor yeni gelinin Çeyiz alışverişine götürüyor bunları aldım diyordu ister istemez özeniyor ve uzuluyordum ve ben evlenince bi çöp dahi destek te bulunmadı . Bu beni rahatsız etmiyordu 3 ay öncesine kadar. Ama benim dugunumun peşine hemen kaynima kız istedi araya soktu ve kaynima ve onun müstakbel eşine o kadar destek oldu ki anlatamam . Şimdi bunu kaçtın hakediyorsun gibi yorumlamayin Öyle düşünenler yorum da yapmasın rica ediyorum . Çünkü benim bahsettiğim nokta manevi destekte de bulunmadı. Zaten birlik oturuyorduk evinin üstünde bir çatı katı var orda kalıyoruz . Herneyse geçen kaynanam çatı katına çıkmış ve eşim onu daha onceden uyarmis tı. "Anne orası bizim mahrem alanımız özel seylerimiz var çıkma birsey istiyorsan benden işte ordan getirim" aradan 1 hafta geçti kaynanam yine çıkmış inadına birde temizlik yapmış orda . Biz daha bişey demedim . Geçen gün eşimin halasini ziyaret ettik eve gelirken kaynanamin kapısı açıktı bağıra bağıra yukarda beklesinler o zaman benim alacaklarim oluyor falan bende ağlayarak yukarı ciktim. Çünkü bir yatak Odam bile yok ve hiç lafını yapmadım ama o bunun lafını yapıyor. Eşim duymuş niye bagiriyorsun falan o sira kaynim geldi eşimin üstüne yürüdü bu kadın istediği zaman çıkabilir . O sira k.p duymuş . Kaynima sus haksizsiniz annenin doldurusuna gelme dedi . Çünkü k.v o oğlu onu sevdiği ve hemen gaza geldiği için hep onu doldurusa getiriyor kaynim devam etti bu sefer k.p kaynimla tartisma çıktı i sıra aşağı indim ben kaynim üstüme yürüdü ve eşimin teyzesi bana bak yaptigindan memnun musun dedi halbuki ki iki gün önce sen çok iyisin maşallah sana diyordu ve ben onun çocuklarına bakıyordum çalışıyor diye evine gidip yemek yapıyordum. Meğersem k.v onu da doldurmuş. O sira kaynim bu evi basiniza yikicam dedi ve gitti bende bayıldım hastaneye götürdü eşim geldik o sira sokağın başında arabayla yanımızda n geçti kaynim ve bizi görünce arabayi üstümüze sürdü geri dönüp bana el kol hareketi yaptı itti falan eşimle boğaz boğaza girdi ben hamile halimle onları ayırıyorum k.v ise uzaktan onları izliyor ayırmaya yeltenmiyor bile . K.p gördü olayı aşağı indi bu sefer kaynimi sopayla dövmeye başladı ben yine ayırmaya çalışıyorum allah rızası için durun diye ba giriyorum . K.v umrunda değil izliyor komşular beni almaya çalışıyor sen iki canlisin boşver bebeğini düşün falan diye . Ve bunları bize yaşatan kaynim 29 yaşında küçük değil ve annesinin hep doldurusuna gelip böyle yaptı . Düğünü olacak ve kesinlikle gitmicem . Eşime alındı gidebilirsin ama bana karışma ben gitmek istemiyorum . Bir önceki konumda belli etmiştim ayrı ev istiyorum diye insanlar bana ne kadar rahatsın falan da bir sürü laf saymisti böyle bir k.v aynı evde durulur mu? Durulmaz. Konu ile alakali yorumlarınızı bekliyorum illa bana ışık olur yorumlarınız. :(

note3 kadinlar_klubü

bu konularda ucuz etin tiridi olmaz derdi benim kaynana..kaçarak evlenmişsin hiç bir şeyde hakkın yok ..söz hakkın yok..isteme hakkın yok..her kötü sözü işitme hakkın var..kazığı çakacaksınki değerli olasın..boşuna gelin evi naz evi dememişler...hooop kucaklarına düşmüşsün..ama iş işten geçmiş sende..kaynını karısına çok değer verecekler özellikle senin yanında..seni kıskandırmak için ellerinden geleni yapacaklar..

Ya aslında amacımız tabi ki uzak yer ama en azından askerlik yapana kadar orda kalırım sonra ayrı eve kiraya çıkarız hatta k.p bırakmaz ama . Zaten bebeğim 1 yaşından sonra kreş e veririm bende çalışırım ikimiz güzel geciniriz

note3 kadinlar_klubü

ya canım kayınpederden sanane ya...ben sana ne diyorum git kendi annene yakın otur yada kocan askerdeyken direkt git orda kal..kocan varken böyle terbiyesizlik yapan kaynana kocan yokken senin gözünün yaşını kurutmaz ..29 yaşındaki ergen kaynın üstüne yürüyebilecek cesarete ve terbiyesizliğe sahipmiş Allah muhafaza kaynana durmadan üstüne salabilir..ilk konunda sana kızmıştım ama son olaydan sonra bas git güzelim kocan arkandaysa..

Teşekkür ederim ayrı eve çıksam da yarin birgün hasta olsa yine en çok ben üzülürüm biliyor musunuz çok merhametli kin tutmayan bi yapim var ama aynı evin için de kaldikca kendimi taniyamiyorum :(

note3 kadinlar_klubü

bence bıraz yapılanları unutma derım dıger konularına baktım kaynanan dıger gelınle sana farklı davranyomus falan bence sende ona oyle bı ayrım yapkı görsun ezdırme canım kendını yasında küçük elin adamı hersey yapar acıma

orda yerde yaıyorsun bir yatağın bile yok tek göz odaya bir ocak bir tencere bir de şilte at yat ordan daha iyidir canım o kadarınıda alabilirsin her türlü...

ya canım kayınpederden sanane ya...ben sana ne diyorum git kendi annene yakın otur yada kocan askerdeyken direkt git orda kal..kocan varken böyle terbiyesizlik yapan kaynana kocan yokken senin gözünün yaşını kurutmaz ..29 yaşındaki ergen kaynın üstüne yürüyebilecek cesarete ve terbiyesizliğe sahipmiş Allah muhafaza kaynana durmadan üstüne salabilir..ilk konunda sana kızmıştım ama son olaydan sonra bas git güzelim kocan arkandaysa..

Inanin ki kocam arkam da beni mutlu etmek hiç herseyi yapar ben agladigim da o da ağlar huzur san başka derdim yok valla :(

note3 kadinlar_klubü

Back
X