Ah ah bunu okuyunca annem geldi aklıma. .
Benim garip annecim..
Aynı seni yaşadıklarını yaşadı belki de daha beteri. . Babannem le senelerce kaldı dayak yedi hem k.v hemde kocasından. . Karnında ben varken bile çok dövmüş babam.. şimdi ise 27 yaşında 3 yıllık bir ogretmenim annemin hayali bir kızım. . Ve sozluyum eşim olacak insan anneme tapiyor. . Bu yönden çok sansliyim.. annem diyince akan sular durur ama babam da öyle değil mesafeli ve saygili bir ilişkimiz var.. ben doğan kadar annem sürekli Ağlamış tabi anne karnındaki bebekler bunu hissediyor..
Şimdi beni merak ettiniz ben yıllardır manik depresif hastasıyım babam ve ailesinin eseriyim. . Ama çok şükür kendi ayaklarım üzerinde duruyorum.. kendi Param la annemi hacca gonderecegim daha ne olsun
Biz artvin in en zengin ailelerindeniz. . Sayısız apartmanlarimiz ve dukanlarimiz var ama neye yarar önce sağlık sonra huzur. Annemin saçını telini dünyaya degismem..
Demem o ki bebeğin yazık o herseyi duyuyor benim gibi bir hastalıkla boğuşan istermisin ?
O yüzden lütfen aklını başına al ve Rabbime güven annem hep duaları sığınmis. .Allah diyen yarı yolda kalmaz kardeşim. .
La ilahe nete sübhaneke inni küntü minezzalimin. . Balığın midesinden yunus peygamberi çıkaran rabbim seni feraha çıkarmaz mi? Annemin dilinden düşürmediği duası.. dua ile allaha emanet ol kardeşim. .