- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Sen esas evlilerden kork. Kimin ne halt karıştırdığı belli olmaz. Muhtemelen kendine ayarlıyordur, en azından takılmalıkBir ortamda yakuşuklu bir arkadaş vardı. Ben çok sohbet kuramadım. Onunla konuşan başka bir kız arkadaş vardı. Çocuk yabancı, kız da onun dilini sular seller gibi biliyor. Buluşmadan sonra ben kız facebook üstünden dedim ki: 'ben o çocuktan hoşlandım, sevgilisi var mıymış, sen konuştun bilirsin', cevap vermedi. Kız evli bu arada. Aralarında bir şey olduğunu düşünmedim.
Ay nereden biliyorsunuz binlerce ihtimalden bu ihtimalli düşünmekte ne bileyim benSen esas evlilerden kork. Kimin ne halt karıştırdığı belli olmaz. Muhtemelen kendine ayarlıyordur, en azından takılmalık
Sizce neden böyle yaptı sorusuna bence tahmin. Herkesin tahmini farklıdır.Ay nereden biliyorsunuz binlerce ihtimalden bu ihtimalli düşünmekte ne bileyim ben
Belki muhatap olmak istemiyor
Belki kız arkadaşı olduğu biliyor
Belki tercihkeri farklıdır anlatamıyordur
Ne kötü birisiniz siz.Sen esas evlilerden kork. Kimin ne halt karıştırdığı belli olmaz. Muhtemelen kendine ayarlıyordur, en azından takılmalık
Kötü olduğumu nerden biliyorsunuz? Tanışıyoruz galiba!Ne kötü birisiniz siz.
Ne ayıp.
Bir ortamda yakuşuklu bir arkadaş vardı. Ben çok sohbet kuramadım. Onunla konuşan başka bir kız arkadaş vardı. Çocuk yabancı, kız da onun dilini sular seller gibi biliyor. Buluşmadan sonra ben kız facebook üstünden dedim ki: 'ben o çocuktan hoşlandım, sevgilisi var mıymış, sen konuştun bilirsin', cevap vermedi. Kız evli bu arada. Aralarında bir şey olduğunu düşünmedim.
Gerek yok.Kötü olduğumu nerden biliyorsunuz? Tanışıyoruz galiba!
Bir ortamda yakuşuklu bir arkadaş vardı. Ben çok sohbet kuramadım. Onunla konuşan başka bir kız arkadaş vardı. Çocuk yabancı, kız da onun dilini sular seller gibi biliyor. Buluşmadan sonra ben kız facebook üstünden dedim ki: 'ben o çocuktan hoşlandım, sevgilisi var mıymış, sen konuştun bilirsin', cevap vermedi. Kız evli bu arada. Aralarında bir şey olduğunu düşünmedim.
Tanışalım demedim, tanıyorsunuz da konuşuyorsunuz dedim.Gerek yok.
Madem öyle arkadaşınızın tavrına akıl yürütmek yerine doğrudan muhatabınıza gidin, davetiniz yapın. Varsa bir şey ortaya çıkar zaten.Cevap vermesinde ne sakınca var ki? Yokmuş dese, gidip tanışacağım, çaya davet edeceğim belki.
Aracı olacak bir durum yok. Aramızı yap demedim. Baya sohbet etti, biliyordur diye düşündüm.
Sen esas evlilerden kork. Kimin ne halt karıştırdığı belli olmaz. Muhtemelen kendine ayarlıyordur, en azından takılmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?