Sizce neden söylememiş olabilir ?

slnkcker

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
98
8
8
28
Benim instagram üzerinden konuştuğum biri vardı uzun süre. Bu araştırmada çalışıyor yani istediği kişinin bütün bilgilerini bulabiliyor. Bana sürekli ilgisi olduğunu söylüyordu. Görüşecektik ama olmadı konuşmayı bitirmek istedim ben. Bu benim numaramı adresimi her şeyimi biliyordu. Hatta ben bir ara neymiş numaram söyle bakim dedim. Hayır olmaz falan dedi numaramın sonunu söyledi sadece . Neden numaramın hepsini söylemek yerine belli kısmını söylemiş olabilir?

Belki de bilgileri aldigi sistemde sadece sonu görünüyordu :)
Bunu neden merak ettiniz acaba. Sanki sorunuzun altinda baska bir problem var gibi?

Kaç yaşındasın

Neden numarasını vermedi diye buraya destan yazılır

Merak ettigim neden senin aklına gelmeyip soruyorsun

Mesela Evli olmasi dimi düşün bakalım

Ya bir de soyle birsey var. Polis bile bu ulkede birisinin tum bilgilerine ulasmak icin izinler almaliyken. Nasil bir araştırma bu ki herkesin her bilgisine ulasiyor. Mümkün degil. Sizi stalklamis, herseyi ogrenmis, sapik gibi gorunmemek icin de bunu uydurmus bence

Hehhe bende o kişi numarasının son iki rakamini dedi diye okudum iyimi

Neyse boşver yine de gizemli işlerin ve böyle tiplerin sonu iyi çıkmaz

Sizin bize sorunuz = Büyük patlama nerede başladı ile aynı mahiyett… ikisini de asla bilemeyeceğiz malesef.

Demek insanları boyle dolandiriyorlar.

Senin bilmediğini biz nasıl öğrenicez bacım.
Sen burayı dedektiflik bürosu sandın zaar.

Elimde cok guzel bir bogaz koprusu var manzarasi harika dusunur musunuz? Tapu nunarasi 123456 tum parseli bes dakikada ustunuze yapabilirim istanbul emlakcilik ve saflari arastirma derneginin baskaniyim ayni zamanda

İnstada şifremi unuttum diyince kayıtlı olduğu tel numarasının son rakamlarını gösteriyor.

Çok basit siz konuşurken etrafınızdakiler duymasın diye ne olur ne olmaz diye söylememiş düşünceli erkek beee.
Baya böyle bir şey duymak isterdiniz ama basit nedenlerini yukarıda yazanlar olmuş işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…