Bu Kayinvalideden kayimvalideye degisir bence. Insanlar icinde size emir verse,her misafir geleceginde sizi israrla cagirsa ve o misafirlerin yaninda sunu yapsana gibi säzler söylese. Her gittiginde size is buyursa sizde herzaman gitmek istermiydiniz? Yardim dedigin insanin icinden gelir zorla dgil bence..Kayivalidenizle olan seyleri bilemem.sizin kendi dusunceniz.yargilamam.tabiki. ama annem de 46 yasinda sukur benden becerikli ama.misafiri gelince icim icimi yer gidip yardim etsem.yaninda olsam diye.
Kayinvalideme de ayni dusunceler icindeyim
Ben burdaki yorumlardan anladimki dogruyu yapmisim:)Ay insan arkadasina da o kadar yardim eder ne var annen statusundeki kadin bi yardim istemis bi de kpnin yaninda azarlamissin ohoo
Dedigim gibi sizin kayinvalideyi bilemem.benim.kayinvalideme ne yapsam az.ben sadece yaşla alakali bisey olmadigini belirttim.Bu Kayinvalideden kayimvalideye degisir bence. Insanlar icinde size emir verse,her misafir geleceginde sizi israrla cagirsa ve o misafirlerin yaninda sunu yapsana gibi säzler söylese. Her gittiginde size is buyursa sizde herzaman gitmek istermiydiniz? Yardim dedigin insanin icinden gelir zorla dgil bence..
Ben burdaki yorumlardan anladimki dogruyu yapmisim:)
Cok dogru anlamissin
Bence normal degil yani iyi yapmissin sna mi guveniyo misafir cagircak yuz vermemek en iyisi sonra aliskanlik haline getiriyorlar basta nasil alistirirsan oyle giderEsim is seyehattine cikti 3 günlügüne. Bende 3 yasindaki oglumla evde kaldik. Kayinvalidemle kayinbabam tutturdu gelin 1 gecede olsa kalin torunumuzu özledik diye. Bende iyi madem hem oglumda oynalanir onlarla diyerekten geldim kaldim. Bugünde anneme gecicem. Görümcelerimde yoklar biri uzaga evli kücügüde okullar tatil nedeniyle onun yaninda. Demin bana soruyor kv; yarin evde olurmusun, ona göre misafir cagiricam bide sırıtarak söylüyor. Bende dedim; benle ne alakasi ve anlamayadim anne, dedim. Oda; ayyy canim hic güvenemiyorum kendime kizlarda olmayinca misafir cagirmaya, mutfaktan cikamiyorum o zaman dedi. Bende; kendi evime cagirdigim zaman bende cikamiyorum mutfaktan bide kücük cocukla,dedim. Yaparsin 5 cay aperatifler oturursun madem dedim. Bisey demedi ama bozuldu gibi. Iyide haketmedimi? Zira bana hic normal gelmedi konusmasi. Ben senin hizmetcinmiyim yani ne saniyorsun kendini. Cok hadsizce bana göre. Ben kizi degilim totosuna güvenmiyorsada cagirmayacak misafir. Kayinbabam yanimizdaydi hicbisey söylemedi. Ama sinirlendim hemde cok... aramiz kötüde degil o yüzden cokta sert tepki vermek istemedim. Son olarakta hem zaten yarinda yokum anne sen bana güvenme ben kalirim annemlerde dedim..
Not: KV 45 YASINDA! ELI AYAGI DÜZGÜN HICBIR SAGLIK SORUNU OLMAYAN BIRI!
Hanımefendi siz nerden biliyorsunuz konu sahibinde bunların eksik olduğunu bu ne peşinhükümlülük kimse kimseyi tanımıyor burda. Ne geçmişini bilirsiniz ne karakterini. Söylediğiniz şey inanılmaz saygısızca.
Amn szede anlays kapasitesi.
Oyle herseye alinmayin. Bende 45 yasindayim yeni tasindigim apartmandaki komsular gelmek istedi gecen gun. Yarinda ablam sehir disindan geliyor misafirim gelecek o zaman cagiririm dedim. Bunu ablamada soyledim tamam dedi.Esim is seyehattine cikti 3 günlügüne. Bende 3 yasindaki oglumla evde kaldik. Kayinvalidemle kayinbabam tutturdu gelin 1 gecede olsa kalin torunumuzu özledik diye. Bende iyi madem hem oglumda oynalanir onlarla diyerekten geldim kaldim. Bugünde anneme gecicem. Görümcelerimde yoklar biri uzaga evli kücügüde okullar tatil nedeniyle onun yaninda. Demin bana soruyor kv; yarin evde olurmusun, ona göre misafir cagiricam bide sırıtarak söylüyor. Bende dedim; benle ne alakasi ve anlamayadim anne, dedim. Oda; ayyy canim hic güvenemiyorum kendime kizlarda olmayinca misafir cagirmaya, mutfaktan cikamiyorum o zaman dedi. Bende; kendi evime cagirdigim zaman bende cikamiyorum mutfaktan bide kücük cocukla,dedim. Yaparsin 5 cay aperatifler oturursun madem dedim. Bisey demedi ama bozuldu gibi. Iyide haketmedimi? Zira bana hic normal gelmedi konusmasi. Ben senin hizmetcinmiyim yani ne saniyorsun kendini. Cok hadsizce bana göre. Ben kizi degilim totosuna güvenmiyorsada cagirmayacak misafir. Kayinbabam yanimizdaydi hicbisey söylemedi. Ama sinirlendim hemde cok... aramiz kötüde degil o yüzden cokta sert tepki vermek istemedim. Son olarakta hem zaten yarinda yokum anne sen bana güvenme ben kalirim annemlerde dedim..
Not: KV 45 YASINDA! ELI AYAGI DÜZGÜN HICBIR SAGLIK SORUNU OLMAYAN BIRI!
Çok iyi yapmışsınız. Eli ayağı tutan genç kadın yahu yok artık. Onun için gittiğiniz yerden mi geleceksiniz gündelikçimisiniz siz ya. Hayretle okuyorum burda yazılanları azcık akıllı kadın görünce de kv haklı oldu bir anda.
Sadece bu konuyu okuyup yorum yazdiginiz cok belli. Zira diger konularimi ve kayinvalidemin bana saygisizca tutumlarini okusaydiniz suan bunu yaziyor olmazdiniz. Evet beni tanimiyorsunuz kayinvalidemide ayni sekilde kendiniz söylüyorsunuz. Ama masallah kim iyi kim kötü sadece yazmamla hemen anladiniz. Bu ön yargidan baska bisey degil bana göre. Cevremdeki arkadaslarim ve herkes gayet ılımlı oldugumu söylerken sizin bana sivri dilli demenizde sadece gülünecek bir mevzu benim icin.. ve evet sordum normali mi diye sagolsunlar daha cok normal bir tavir sergiledigimi söyleyenler oldu. Bircogu önceki konularimdan beni tanidiklari icin. Sivri kimlere konustum? Konumu baska yerlere ceviren ve tam anlamiyla okumadan yazanlara dikkat ederseniz. Neyse ben simdi burda aciklama yapmak zorunda degilim,neysem oyum ve o yüzden rahatim. Size karsi sivri dilli olabilirim, oldu? Hayirli günler.Amin tesekkur ederim zira kimse dort dortluk değil, inşaallah Rabbim bana daha da anlama kabiliyeti verir sizin sert uslubunuzla,kapasite...bir başkasına benim hakkımda yazdığını.mz yoruma da katılmıyorum çünkü ben size saygısızca ve sert dilli bir cümle yazmadim.....
Ama.bir çok kişi sizin uslubunuzda sertlik olduğunu söyledi
Ve siz normal mi dediniz demek ki çok kişiye göre normal degil
Soru sordunuz ve cevaplar aldınız
Sorun ne?
Herkese karşı sert dillisiniz o yüzden kv hak verildi genel olarak
Aynen, cam silmeye kadar gelmemi bekler ama ben gitmem tabii. Yardimci cagirabilecegi durumu var ama pintilik yapiyor. Hazir gelin hizmeti o yapsin o kossun diye birini ariyor. Misafirlerine bile is yaptiran bi karekter bu. O yüzden agir konusutugumu söyleyenler oldu ama tanisalar eminim bana hak verirler:)Haklisin. Burdaysan misafir cagiracagim demek, yardimini ya da hizmetini bekliyorum demek oluyor. Misafir onun misafiri kimseye guvenmeyecek. İşlerine koşturacak birilerinin olmasını ne çok seviyor bu insanlar. Yardımcı tutsun kendine ömrü boyunca birilerine ihtiyaç duymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?