Agzinizaaaa saglik. Kac kere yazdim,aciklama yaptim ama anlamak isteyenler anladi. Istemeyenler kulak tıkadı sonrada bana,sen tuafsın,vicdandan girdiler merhametten çıktılar. Tekrar altını çiziyorum; esimin annesi hasta olsa, ciddi saglik sorunu olsa veya cok stressli bir zamani olsa elbette ilk yardim eden,koşan ben olurum. Ama bu durum farkli. Kadin 45 Yaşında. Oturuyoruz dedim;anne, ben bugün anneme kalmaya geçicem belkide 2 gece kalirim bakalim, dedim. Bunun üzerine kendisi; ayyy yarindami kalcan keske yarin kalmasan cünkü ben misafir cagirmayi düsünüyorum. Malum kizimda yok o yokkende yapamam ya güvenemiyorum kendime, ya sen olcan yada kizim ancak öyle,yoksa cikamam mutfaktan misafirimden bisey anlamam dedi. Aynen olay bu. Kadin yorulmayayim,misafirimle keyif catayim, yardima hazir birini bulayim diye keyfinin pesindeyken beni garipseyenler oldu. Ya ben annormalim yada elestirenler. Annesine o kadar yardim ettim,misafirinde bizi cagirdigi zamanda. Hazira konanlardanda asla degilim ama beni kullanmasinada asla izin vermem. Ayrica totosuna güvenen cagirsin, ben onun hizmetcisi degilim diyenler o kelimelerime cok takilmis onada anlam veremedim. Sinirle söyledim sonucta kadina onu diyecek halim yok. Anlamiyorum yardim etsem suc yüz verdin olur etmesem merhametsiz olur. Insanlara yaranmak zor ismis.yorumsuz bir şekilde olayı anlatıp kv böyle diyor ben ne yapayım ne diyeyim diye mazlum mazlum sorsaydınız, 'hizmetçi mi almış kendine, alıştırma, totosu yiyorsa kendisine çağırsın' yorumları gırla giderdi. ben diyorum, kadınlarklübü farklı fikirler platformu. Bu fikirleri duymak açısından güzel. Ama yorum içeriğine göre duygu dünyası dolayısıyla fikirleri değişen insanların ipiyle kuyuya inmek mi, ı ıh asla. Bu kadın yorumlarını daha yumuşak yazsaydı vay o kaynananın haline. Ama baktılar ki gelinin gözü açık, bu kez de vurun kahpeye olmuş. Hey gidisinin kadın milletikardeş helal olsun. Geline komşu çağırıp bunun da sırıta sırıta yapanı da ilk kez duydum. Yazık mazık değil, komşularla keyif çatamamak ne zamandan beri yazıklık bir durum oluyor anlamadım
Rica ediyorum önce konumi enine boyuna dogru okuyun. Günahi sevabi gayet iyi biliyor ve ayirt edebiliyorum. Ve şundan cok eminim oglum evlense esini asla bana hizmet etsin misafirlerimi o agirlasin diye beklemem, en son yapacagim sey budur emin olun. Ne mutlu kimseden bisey beklemeden yasayanlara.Allah kalbinize yumuşaklık versin,
Büyüklere hürmet etmek iyidir sevaptır ,
Hizmet değil bu hürmet
Olmezsin.oglun var,senden.beteri gelir
DerMisafiri gidince de sen kal oglum gelsin yemek yesin cayinizi da için sonra gidin der mi kaynana?
Kv gerçekten gençmiş yahu.Esim is seyehattine cikti 3 günlügüne. Bende 3 yasindaki oglumla evde kaldik. Kayinvalidemle kayinbabam tutturdu gelin 1 gecede olsa kalin torunumuzu özledik diye. Bende iyi madem hem oglumda oynalanir onlarla diyerekten geldim kaldim. Bugünde anneme gecicem. Görümcelerimde yoklar biri uzaga evli kücügüde okullar tatil nedeniyle onun yaninda. Demin bana soruyor kv; yarin evde olurmusun, ona göre misafir cagiricam bide sırıtarak söylüyor. Bende dedim; benle ne alakasi ve anlamayadim anne, dedim. Oda; ayyy canim hic güvenemiyorum kendime kizlarda olmayinca misafir cagirmaya, mutfaktan cikamiyorum o zaman dedi. Bende; kendi evime cagirdigim zaman bende cikamiyorum mutfaktan bide kücük cocukla,dedim. Yaparsin 5 cay aperatifler oturursun madem dedim. Bisey demedi ama bozuldu gibi. Iyide haketmedimi? Zira bana hic normal gelmedi konusmasi. Ben senin hizmetcinmiyim yani ne saniyorsun kendini. Cok hadsizce bana göre. Ben kizi degilim totosuna güvenmiyorsada cagirmayacak misafir. Kayinbabam yanimizdaydi hicbisey söylemedi. Ama sinirlendim hemde cok... aramiz kötüde degil o yüzden cokta sert tepki vermek istemedim. Son olarakta hem zaten yarinda yokum anne sen bana güvenme ben kalirim annemlerde dedim..
Not: KV 45 YASINDA! ELI AYAGI DÜZGÜN HICBIR SAGLIK SORUNU OLMAYAN BIRI!
Çok iyi yapmışsınız. Eli ayağı tutan genç kadın yahu yok artık. Onun için gittiğiniz yerden mi geleceksiniz gündelikçimisiniz siz ya. Hayretle okuyorum burda yazılanları azcık akıllı kadın görünce de kv haklı oldu bir anda.
Rica ediyorum önce konumi enine boyuna dogru okuyun. Günahi sevabi gayet iyi biliyor ve ayirt edebiliyorum. Ve şundan cok eminim oglum evlense esini asla bana hizmet etsin misafirlerimi o agirlasin diye beklemem, en son yapacagim sey budur emin olun. Ne mutlu kimseden bisey beklemeden yasayanlara.
Hanımefendi siz nerden biliyorsunuz konu sahibinde bunların eksik olduğunu bu ne peşinhükümlülük kimse kimseyi tanımıyor burda. Ne geçmişini bilirsiniz ne karakterini. Söylediğiniz şey inanılmaz saygısızca.Allah kalbinize merhamet, yumuşaklık naif lik versin hayırlı geceler
Amn szede anlays kapasitesi.Allah kalbinize merhamet, yumuşaklık naif lik versin hayırlı geceler
Aynen sonrada yumusakliktan bahseder böyle insanlar gülüp geciyorum:) evvela söyledigini kendi uygulamali insanHanımefendi siz nerden biliyorsunuz konu sahibinde bunların eksik olduğunu bu ne peşinhükümlülük kimse kimseyi tanımıyor burda. Ne geçmişini bilirsiniz ne karakterini. Söylediğiniz şey inanılmaz saygısızca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?