Sizce olur mu ?

Hayatkisa12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2019
149
71
13
35
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirteyim arkadasım adına yazıyorum.
Arkadasımın görüştüğü biri var kendisi bekci. Arkadasım da öğretmen. Çocuk iyi biri. Ama arkadasım ailesinin tepkisinden biraz cekiniyor. Sizce bu ikili olur mu ? İlerde sorun yasarlar mı. Ailesi karşı çıkarsa çocuğun işinden dolayı nasıl ikna edebilir ailesini ?

Evlenecek kişiler sorun yapmiyorsa aileler sorun yapsa bile ikna edebilir.. sanırım en büyük düşündüğü bekcinin gece evde olmamayisidir.

Bekcilik devlet memurlugu statüsünde mi oluyor? Bilmedigim icin soruyorum ona göre yorum yapicam.

öyle diye biliyorum ben. Polis okulunda eğitim alıyorlar, gelirleri de iyi. Sözleşmeli filan olabilir bilmiyorum ama, eşimin bekçi arkadaşı bazı günler çevik kuvvet gibi gorev yapıyor.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirteyim arkadasım adına yazıyorum.
Arkadasımın görüştüğü biri var kendisi bekci. Arkadasım da öğretmen. Çocuk iyi biri. Ama arkadasım ailesinin tepkisinden biraz cekiniyor. Sizce bu ikili olur mu ? İlerde sorun yasarlar mı. Ailesi karşı çıkarsa çocuğun işinden dolayı nasıl ikna edebilir ailesini ?

Turizmciyim eşim güvenlik görevlisi ve benim iyikim 🙏🏻 3.5 senelik evliyim. Evlenene kadar eşim evini arabasını almış, masraflarımız ortaktı evlenirken. Sonra hatta ben işten ayrılmak zorunda kaldım şimdi mis gibi bakıyor şükürler olsun. Karakter , beklentiler , vs etkiler.

Nerdeyse polis kadar maaş alıyorlar eğer sorun buysa. ..Ailesi önce bir huyunu suyunu araştırsın bence

Back
X