Yemeği iptal ettim. Sonra görüşelim dedim.Geldi mi peki?
İyi yapmışsınız. Hiç sevmem öyle vurdumduymaz insanı. Sonuçta yemeğe gelecek diye hazırlık yapıyorsunuz ozeniyorsunuz. Arıyorsunuz ki "ocmoyo gottok" çok sinir bozucu.Yemeği iptal ettim. Sonra görüşelim dedim.
İyi pazarlar güzel sağlıklı mutlu bir gün dilerim.
Çok önemli değil ama kurufasulye ye bile zaman ayıran hanımefendiler bana da ayırır dedim.
Çok yakın kız arkadaşım yemeğe gelecekti. Mesaideyim acil işim çıktı dedi. Tamam beklerim dedim. Saat 9 gibi aradım ne durumdasın diye... İş arkadaşı ile işi p.tesi yaparız diye fikir değiştirip birşeyler içmeye karar vermiş. Seni bekliyorum dedim, sana zaten 9 gibi gelirim demiştim birazdan geliyorum dedi. Ben bu durumu sorun ettim. O ise gayet normal diyor... Peki siz ne diyorsunuz?[/QUOTE
Soz verdigi saatte isi olmadigi halde.gelmemis.ayip etmis.siz de iptal ederek iyisini yapmissiniz.
Ayrica saat 9 yemek icin cok gec bir saat bence.
Bende ona bozuldum. Tamam acil iş mazeret ama sen keyfin için beni neden aç bekletiyorsun ki. Ben mi ince düşünüyorum... Ruh halim de iyi değil konuşur dertleşiriz demiştim. Üzüldüm çok.
Biliyorum. İşten çıkmışlar arkadaşım gel birşeyler içelim demiş. Sen mi teklif ettin dedim. Evet sen içmeyi sevmiyorsun içip yemeğe gelirim diye düşündüm diyor. Bende ben sevmeyebilirim senin içmende sorun yok evde içebilirdin dedim.İyi ama 9 gibi demiş gelecekmiş. İs için bazen hayır diyemedigimiz durumlar oluyor arkadaşıyla arasındaki meseleyi bilmiyosunuz bile. Bence ayıp etmissiniz iptal ederek.
Onun için yemek hazırlayıp bekledim. 7 de gelecekti. İşim var 9 gibi gelirim dedi. Meğer iş arkadaşıyla takılmaya karar vermiş. Çok hassas ve alınganım galibaBen de sorun ederdim, zira benimle görüşmeyi en az benim kadar isteyip, fırsat kollayan insanlarla görüşmek isterim. Madem işi yoktu, zamanı vardı, hazırlık yaptığınızı da biliyordu, arayıp planlar değişti, hala uygun musun diye sorup size gelmeliydi. Yerinizde olsam o buluşmak isteyene kadar, bir daha davet filan etmezdim. (ay belki ben de çok alınganım bazı konularda bilemedim)
E tamam boşuna dert etmissiniz kendinize bence. Aç aç bekletti falan demişsiniz ama saat yeni dokuzmuş aradığınızda hadi 11, 12 olsa anlarım. İptal etmeseymissiniz keske sizin de ihtiyacınız varmış iyi olmamışBiliyorum. İşten çıkmışlar arkadaşım gel birşeyler içelim demiş. Sen mi teklif ettin dedim. Evet sen içmeyi sevmiyorsun içip yemeğe gelirim diye düşündüm diyor. Bende ben sevmeyebilirim senin içmende sorun yok evde içebilirdin dedim.
Gerginim. O yüzden konu açtım. Sağlıklı tepki vermemiş olabilirim. Yemeği iptal etmek yerine kırıldığımı söyleyebilirim ama şuan normal olamıyorum.E tamam boşuna dert etmissiniz kendinize bence. Aç aç bekletti falan demişsiniz ama saat yeni dokuzmuş aradığınızda hadi 11, 12 olsa anlarım. İptal etmeseymissiniz keske sizin de ihtiyacınız varmış iyi olmamış
Başkasına yapmayacağımız şeyler, bize yapılınca, alınıyoruz işte.Onun için yemek hazırlayıp bekledim. 7 de gelecekti. İşim var 9 gibi gelirim dedi. Meğer iş arkadaşıyla takılmaya karar vermiş. Çok hassas ve alınganım galiba
Gayet normal tepkin. Ben olsam madem iş planım değişti hemen çıkar gelirdim daha fazla bekletmeyim diye. Aman nasıl olsa geç kalicaktim diye rahat rahat takilmazdim . Görgüsüzlük yapmisOnun için yemek hazırlayıp bekledim. 7 de gelecekti. İşim var 9 gibi gelirim dedi. Meğer iş arkadaşıyla takılmaya karar vermiş. Çok hassas ve alınganım galiba
Doğru... Gül dünya seninle Gülsün, Ağla ama yalnız demişlerSen haklısın ama bence bu dönemi tek başına atlatmaya çalış. Kimseden destek bekleme, kimsenin yanında dert yanma. Arkadaş bildigin insanlar sana destek olmayı bırak, senden ayrılır ayrılmaz arkandan 'çok alıngan, psikolojisi bozulmuş' diye konuşup duracak. Kendim yaşadım biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?