Sizce sürekli baktığına göre b

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Delihatun4561

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
114
9
18
27
Merhabalar ben ise girdim 1 hafta oldu annemin yanında çalışıyorum iş yerinde 27 yaşında çocuk var annemin iş arkadaşı annem bize zararını görmedik eli açık çocuk filan yorum yaptı kendisini oğlu gibi sever Kader abla diye gelir yanına şakalaşır ama çocuk beni kesiyor hep çocukla göz göze geliyoruz her defasında yakalıyorum onu bana baktığını filan gülüyor gülümsüyor benle gelip şakalaşmıyor konuşuyor da öyle çok değil güzel kızım da minyonum fiziğim de iyi hani bu erkeklere güven olmuyor biliyorsunuz farklı yönden de bakabiliyor biraz da tırstım desem elimi kestim bı ara elimi tuttu yara bandı yapıştırdı annemin yanında

Yani bakıyor diye direkt aşık diyemeyiz nasıl baktığını ne amaçla baktığını da bilemeyiz biraz yüzeysel olmuş sorunuz

Yara bandı yapıştırdı diye çok da heveslenme Türk dizisi değilse ama çekim olabilir hoşuna gitmiş olabilir. Erkeklere güven olmaz değil sen kendini bildikten sonra hiç bir şey olmaz.

Eeeeeee yani

Ben bazen bilmiyorum nasıl başarıyorum ama üst üste göz göze geldiğim insanlar oluyor tesadüf işte. Çocuk size karşı bişey hissediyorsa gelir söyler zaten. Söylemiyorsada belli ki hissi yoktur size karşı. Ay bu tip sorulara gıcık oluyorum neden baktı. Neden güldü, kaşı kalktı. Gözü indi aman boş işler

Hemen sevgi mi olur benle de yavaş yavaş uğraşıyor işleri düzgün yapamadım yapamıyor ki yapamıyor ki gülerek şaka yaptı annemin yanında
İşte bizde bu şekilde anlayamayız yani seviyor mu ne hissediyor zamanla siz anlarsınız şu an asıl sormak istediğiniz soru ne peki

Annemle aynı yerde çalışıyoruz biraz zor olucak açılma işi annemden dolayı çekilir gibime geliyor benden hoşlandığını düşünüyorum işleri düzgün yapamadım iş yerinde yapamıyor ki yapamıyor ki diye gülerek şaka yaptı biraz ugrasicak zamanla

Çocuk yürümüyor direk sana koşuyor..çocuğun nasıl biri olduğunu onunla flört ederek tanıyarak anlayabilirsin..karşıdan bakınca anlaşılmıyor çürük mü iyi mi düzgün mü diye..bir şans ver olmadı postalarsın

Yara bandı yapıştırdı diye çok da heveslenme Türk dizisi değilse ama çekim olabilir hoşuna gitmiş olabilir. Erkeklere güven olmaz değil sen kendini bildikten sonra hiç bir şey olmaz.
Gerçekten elime yara bandı yapıştırdı annem pasuman yapıcaktı annemin elinden benim elimi aldı pasumanı yaptı yardımsever çocuk

Annem benden daha çok iyi tanıyor yardımsever eli açık çocuk dedi hiç bir kötülüğünü görmedim dedi sadece içkisi var o

Annem benden daha çok iyi tanıyor yardımsever eli açık çocuk dedi hiç bir kötülüğünü görmedim dedi sadece içkisi var o
Bakın annenizin tanıdığı kadarıyla ama ilişkiyi sen ve çocuk yaşayacaksınız..şöyle söylim annenizle babanızın kavga ettiğini düşünün onlar küsken sen babanla çok iyisin..olay bu
Çocukla çıkmanız gerek iyi biri mi kötü biri mi olduğunu görmek için..genel olarak iyidir ama duygusal anlamda(sevgililikte)iyi olmayabilir bunu diyorum..onuda deneyerek öğrenebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…