Sizce Taciz mi ?

sumanolyasu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
11
4
1
28
Arkadaşlar ben 17 yaşındayım dün dayımgillere gittik uzun zamandır gitmiyorduk sonra ben dayımın elini öptüm sarıldık hasret giderdik yedik ictik fln gitme vakti geldi işte vedalaştım önce yengemi öptüm sarıldım sonra dayımın elini öptüm benim boyum çok kısa olduğu için sarilmam biraz zor oldu neyse tokalaşırken o esnada dayımın eli göğsüme dokandı elini çekerken elini aşağıdan yukarı doğru çekti hemen ama göğsümün üzerinden yengem ve kuzenim de vardi o esnada dayımın gözleri çok zor görüyor bende herhalde yanlışlıkla oldu dedim bişey demedim neyse sonra ordan ayrıldık eve gidince ben çok kotu oldum annem sordu anlattım bende dedi o senin dayın öyle biri degil dedi kendi çocukları da var dedi yanlışlıkla olmuştur dedi zaten adamın gözleri çok zor görüyor dedi telefon tuslarini bile zor görüyor dedi yanlışlıkla olmuştur dedi ama ben çok kotu oldum dünden beri uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti artık ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardim edin çok kötüyüm

En iyi tanıyan sizsiniz o zihniyete sahip birisi mi değil mi biz bilemeyiz ?
Karakteri buna müsaitse doğrudur..
Siz ondan şüphe duyduğunuza göre pek tekin birisi değil sanırım.
Niyeti nedir bilemiyorum..

En iyi tanıyan sizsiniz o zihniyete sahip birisi mi değil mi biz bilemeyiz ?
Karakteri buna müsaitse doğrudur..
Siz ondan şüphe duyduğunuza göre pek tekin birisi değil sanırım.
Niyeti nedir bilemiyorum..
Yok öyle biri değil kötü biri değil kendi kızlarıda var daha önce hiç bana karşı bi kötülüğünü görmedim ama ne bilim bi garip oldum

Bence de abartmayın artık. Dayınız sizi neden taciz etsin? Yanlışlıkla olmuştur. Bi de milletin yanında neden etsin?
Of ne paranoyak olduk, insan az çok dayısını tanımaz mı?

Arkadaşlar ben 17 yaşındayım dün dayımgillere gittik uzun zamandır gitmiyorduk sonra ben dayımın elini öptüm sarıldık hasret giderdik yedik ictik fln gitme vakti geldi işte vedalaştım önce yengemi öptüm sarıldım sonra dayımın elini öptüm benim boyum çok kısa olduğu için sarilmam biraz zor oldu neyse tokalaşırken o esnada dayımın eli göğsüme dokandı elini çekerken elini aşağıdan yukarı doğru çekti hemen ama göğsümün üzerinden yengem ve kuzenim de vardi o esnada dayımın gözleri çok zor görüyor bende herhalde yanlışlıkla oldu dedim bişey demedim neyse sonra ordan ayrıldık eve gidince ben çok kotu oldum annem sordu anlattım bende dedi o senin dayın öyle biri degil dedi kendi çocukları da var dedi yanlışlıkla olmuştur dedi zaten adamın gözleri çok zor görüyor dedi telefon tuslarini bile zor görüyor dedi yanlışlıkla olmuştur dedi ama ben çok kotu oldum dünden beri uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti artık ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardim edin çok kötüyüm
Anlattımınıza göre yanlışlıkla olmuş gibi duruyor.

Yanlisliklami yoksa bilerekmi oldugunu ilk seferde anlayamazsiniz. Kalbinizi ferah tutun bu tekrarlarsa emin olabilirsiniz.

Back
X