Sadece arkadaşımın kendi ailesi olacak. Çocuğun ailesi olmayacak vs arkadaşımın ailesi öyle düşünebilirmiş.Nesi garip bu planın? Hiç anlamadım ben.
Takıyı sadece yakın çevreden bekliyor dayı hala vs. Onlarda zaten isteyen sonrada verir diye düşünüyorbence gayet güzel bir plan takı beklentiniz yoksa.
bence vermezler zaten altın ucmuş dugunde takarız derler :)Takıyı sadece yakın çevreden bekliyor dayı hala vs. Onlarda zaten isteyen sonrada verir diye düşünüyor
işte isteme olmayacak. Aile büyükleri olmayacak. Ailesi sorun çıkartır diye düşünüyorNişan zorunlu mu
Yani geleneksel aile düğün ister vs de nişan çok daha fuzuli
Nasıl isterse öyle yapsın virüs desin ailesini ikna etsin
hmm o zaman buda olumsuz düşünmeleri için bir neden olabilirmişbence vermezler zaten altın ucmuş dugunde takarız derler :)
evet muhtemelen. Ama belirsiz bir şey için uzatmak istemiyorlar nasıl ikna edebilir ailesini hiç bilmiyor , üzülüyorben tüm bu anlattıklarına bakarak sorun olacağını düşünüyorum. gelecek neyi getirecek belli değil elbette ama aileler pek olumlu olmayacaktır
Hah şimdi oldu, anlaşılmıyor sadece tek ailenin olacağı. Evet tuhaf olur bence.Sadece arkadaşımın kendi ailesi olacak. Çocuğun ailesi olmayacak vs arkadaşımın ailesi öyle düşünebilirmiş.
Çocuğun tüm ailesi Almanya'da. Normalde her sene gelirlermiş 3 4 kere ama bu sene gelememişler ve ne zaman gelebilirler belli değilHah şimdi oldu, anlaşılmıyor sadece tek ailenin olacağı. Evet tuhaf olur bence.
Ben karşı tarafı görmeden, tanımadan evlenmek istemezdim. Kızın ailesi de görmeden tanımadan kızlarının evlenmesini istemeyecektir doğal olarak. Evlilik kaçmıyorsa, çok aceleleri yoksa beklesinler.Çocuğun tüm ailesi Almanya'da. Normalde her sene gelirlermiş 3 4 kere ama bu sene gelememişler ve ne zaman gelebilirler belli değil
Kızlar merhaba,
Bir arkadaşım için soruyorum .
Yaza doğru sevgilisiyle evlenmek istiyorlar ama şuan virüs dolayısıyla ciddi bir adım atamadılar. En azından nişan olsa ufaktan ev vs işlerine başlasak diye düşünüyorlar. Nişanı kesinlikle davet şeklinde istemiyor virüsten dolayı. Sadece kendi çekirdek ailesi arasında güzel bir yerde yemek yiyerek kutlasak bir kaç fotoğraf çekimi yapsak çok mu garip olur diye düşünüyor. Ailesine söylemedi daha böyle bir fikri olduğunu biraz geleneksel bir ailesi olduğu için nasıl söylesem nasıl yapsak diye kafası karışık. Sizin fikirlerinizi almak istiyor. Çocuk türk ama tüm ailesi Almanya'da yaşıyor. Aslında onlarda biraz geleneksel bir aile yapısındaymış ama çocuk ailesine söyleyince ne yapalım bu şekilde oldu virüs ne zaman düzelecek belli değil , ne zaman gelebiliriz bilmiyoruz o yüzden istediğiniz gibi yapın demişler.
Sizin fikirleriniz neler? Bu şekilde yapsalar çok mu garip olur? Ve ailesine nasıl söylemesi uygun olur?
Not: Arkadaşım 27 yaşında , sevgilisi 31. İkisi de çalışıyor
Kendilerini ve geldiklerinde bir sürü kişiyi riske atacaklar buna değmeyeceği için onu bir seçenek olarak düşünmüyor.Ben karşı tarafı görmeden, tanımadan evlenmek istemezdim. Kızın ailesi de görmeden tanımadan kızlarının evlenmesini istemeyecektir doğal olarak. Evlilik kaçmıyorsa, çok aceleleri yoksa beklesinler.
Ayrıca uçuşlar açık, geliş gidiş yapılabiliyor. Bi zahmet oğulları için kalkıp gelsinler. Bir sürü insan gelip gidiyor. Salgın bitmeyecek, bahane değil yani bence. En azından aileden bir iki kişi gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?