- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
Canım özelden yazabilir miyim sana?Aha benim evliligim.10 aylik bebegim var ve 2 aydir ayriyiz.yani sonuc bebek kurtaramaz.
Bahsettiğiniz şey sadece cinsellikle yürüyen bir evlilik değil. Aslında burda tek sorun kişiliklerinizin uyuşmaması. Birbirinizi olduğunuz gibi kabul etmeyi öğrenirseniz her şey hallolabilir. Sizin derdiniz karşınızdaki insanı kendinize benzetmeye çalışmanız. İkiniz için de söylüyorum bunu.
Ve sakın çocuk yapmayın şimdi. Önce bir sorunlarınızı aşın ondan sonra düşünün. Çocuk hiç bir evliliğin kurtarıcısı olmamıştır olmaz. Hem hamilelik sırasında ve sonrasında o evliliğinizi ayakta tutan cinsellik de yara alırsa ne olacak? O zaman neye dayanarak yürüteceksiniz evliliğinizi?
Özveri karşılıklı olmalı sadece sen onun isteklerini yerine getiremezsin yada sadece ondan sana uymasını bekleyemezsin, eşin sorunlu gibi gözükmüyor, çatışmak yerine yönlendirmeyi seçersen sizde uyumu yakalarsınız bence.1.5 yılda olmadıysa hiç olmaz diyebilirdim ama kk'da çok farklı örnekler gördüm. O yüzden açtım başlığı.
Özveri karşılıklı olmalı sadece sen onun isteklerini yerine getiremezsin yada sadece ondan sana uymasını bekleyemezsin, eşin sorunlu gibi gözükmüyor, çatışmak yerine yönlendirmeyi seçersen sizde uyumu yakalarsınız bence.
Benim anlamadigim nokta şu bu konuda tartistiginiz kisilik catismasi yasadiginiz bir adamla nasul sorunsuz yatak iliskiniz olur illaki her problem moral bozukluğu alinganlik vs yansir orayada ortada bir tutarsizlik var
Siz birbirinizi sadece yatakda tanimayi secmissiniz o zaman o kadar uzun sürede kisilik catismasi oldugunu illaki farkederdinizBunu açıklaması kolay, 1.5 yıldır evliyiz ama 6 yıldır cinsel hayatımız var. Karşılıklı tanıma olduğu için böyle. Bir de düşkünlük herhalde.
Hep biliyorduk. Ama kendimin kopyası biriyle evlenmek istemezdim. Bazı şeyler evliyken ve ilişkideyken gerçekten çok çok çok farklı.Siz birbirinizi sadece yatakda tanimayi secmissiniz o zaman o kadar uzun sürede kisilik catismasi oldugunu illaki farkederdiniz
Cinsellik konusuna taşınır mı bilmiyorum, ama bu dertten mustaribim kadınlar. Her şeyin saçma bir yolda ilerlediği, bariz bir şekilde uyumsuzluk olan bir evlilikte, her şeyi ayakta tutan cinsellik olabilir mi?
O güzel sürdüğü sürece bazı şeylere katlanılabilir mi?
Hakaret yok, saygısızlık yok, kişilik çatışması yıpratıcı noktalarda ama cinsel hayat 10 üzerinden 10. Yürür mü? Çocukla beraber her şey yoluna girer mi?
Ek: Çok teşekkürler yorumlar için. Ama çocuk sorunları çözmek vesaire değil de, biraz olsun başbaşa kalınca yaşanan uyumsuzlukları ortadan kaldırabilme adına düşünülür mü? Adamın hal ve hareketlerine takmak yerine çocuğumuzla ilgilenmek bizi olumlu etkiler mi?
Yani düşününce çocuk bir nevi bizi ikinci plana atacak ve göz bebeğimiz olacak. Güçlendirmez mi?
saygı varsa, sadece cinsellikle yürür derim, çocuk konusu göreceli ama kimi erkek çocuk olana kadar kendi ailesi olduğunu hissetmez, çocukla aile gibi hisseder, bazıda hissizlikle bir odunla eş değer olduğundan çocuk mocuk onun için fark etmez, ayrılık olsa aramaz bile çocuğunu, yani bence değişken çocuk konusu
Disarda hem cinselligi iyi yasayip hem kafamin uyustugu baska insanlar varken zorlamazdim. Ama yillardir suren bir beraberlikte saygi tukenmediyse siddetli kavgalar yasanmiyorsa belki de kisilik catismasi yoktur?
O türkü bar sever mesela, ben club. Birkaç konuda karar verileceği zaman uyumsuzluklar yaşıyoruz çok fazla. Çok disiplinli ve ciddi bir adam. Bunlar beni epey yoran şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?