Sizce yatak odası bir ilişkiyi ayakta tutan tek şey olabilir mi?

Yatak odası bir ilişkiyi ayakta tutabilir mi?

• Ankete Katılan
    73

Belki de. Böyle gözlemlere cidden ihtiyacım var. Çok sağol.

Farklı türde müzik sevmeniz kişilik çatışması için yeterli bir sebep gibi gelmiyor bana.

Aklıma gelen ilk şey oydu açıkçası :/ Ama genel olarak bahsettiğim disiplinli ve kuralcı hal hoşuma gitmiyor. Yatakta bu kadar iyi olması bu kimliğinden tamamen sıyrılmasıyla ilgili olabilir.

Kimseyle yuzde yuz uyusamazsin ki. Esas sorun nedir. Belki onunla ilgili ayrinti veren konu acsan daha fazla yardimci olurduk. Cinsellik mukemmelse orda ask vardir bence :)

Kimseyle yuzde yuz uyusamazsin ki. Esas sorun nedir. Belki onunla ilgili ayrinti veren konu acsan daha fazla yardimci olurduk. Cinsellik mukemmelse orda ask vardir bence :)

Özelden yazabilir miyim?

Çocuk asla çözüm değil, ona odaklanırız düşüncesi de tamamen yanlış. Çocuğu bu sebeplerle yapmayın lütfen.

aynı kişi olmak yerıne birbirini taamlamalı bence eşler siyahla beyaz gibi geceyle gündüz gibi aynı seylerı dusunup aynı seylerı begenıp hissedıyosanız da çok sıkıcı olurdu bence ayrıca başlığa cevap verıyorum o güzelse gerısı de guzeldir zaten nıy dersen esımden bı sekılde hoşlanmıor onu begenmıorsam benı uzup kırıyosa zaten yatak odasının hiçbi anlamı olmaz benım için gündüzüm güzelse gecem de güzel olur değilse olmaz

Aklıma gelen ilk şey oydu açıkçası :/ Ama genel olarak bahsettiğim disiplinli ve kuralcı hal hoşuma gitmiyor. Yatakta bu kadar iyi olması bu kimliğinden tamamen sıyrılmasıyla ilgili olabilir.
Cocugu da ayni disiplinde yetistirmek istemeyecek mi saniyorsunuz?

Ya esiniz abartiyor ya da siz biraz daginiksiniz...
Ikinizde kendinizi mukemmel tam dogru gorup karsinizdakini yanlislamak yerine, birbirinizi oldugu gibi kabul etmeye calisin,
Birinizin fazla abarttigi ve kontrol etmekte sıkınti cektigi bir konu varsa -ozellikle cocuktan once- daha profosyonel bir destek alin gerekirse

Ayyy 1 kişi daha hayır desin %50 evet %50 hayır olsun kafam gitsin değil miiii :))

cinsellik bence güzel giden ilişkiyi daha da canlandırır sorunlu bir ilişkide ancak karşılıklı sex isteği dışında hiç bir şeye yaramaz.sonuçta bir sürü sorun varken yada zıtlık varsa cinsenllik bunu çözmez ki bunun adı başka bir şey olur.

Senin dedigin gibi bi evlilik yasadim ben.
Cinsellik evet doruktaydi hatta birbirimizi yolacak kadar kavga etsek yine sonu seksle biterdi ama yurumedi.

Bence yurumez.

hemen hemen ayni durumdayiz ama cinsellik 10 uzerinden anca 8 olur
ben de senin gibi dusunup cocuk yaptim ama cok fazla bir yardimi olmadi. tek fark cocuktan sonra en ufak tartismada kalkip gidiyorum bitti diye tavir alamiyorum.
artik dusunmem gereken tek kendim degilim.
pisman degilim cocugum olduguna ancak olmasaydi sanirim gecen sene (evliligimizin 3. yilinda) bosanmistim esimden.

Bence ı ııh. Olmaz.
Olacağı yoksa
Hiç bir şekilde olmaz.

Fikir değil de, ortak zevkler konusunda bir çatışma var galiba. Bu yüzden uyum az. Onun ciddi ve disiplinli biri olması sizi sıkıyor ayrıca. Benim eski eş de böyleydi. Aşırı disiplinliydi, kuralcıydı. Hayatı zora sokacak derecede kuralcı. Mesela bir gün dışarda buluştuğumuz bir zamanda, bir arkadaşım "doğum günüm var şu mekanda. Gelsenize" diye mesaj attı. "Bizim planımızda bu yoktu. Oraya daha uygun kıyafetlerle de gidebilirdik. Bilsek programımızı ona göre yapardık" diye sorun çıkartmıştı. Üstbaşımız da oraya gidemeyecek durumda değildi. Düğüne gitmiyoruz sonuçta. Şimdiki erkek arkadaşım da tam tersi olarak, "hadi şehir dışında bir yere gidelim" dediğimde hemen kalkıp gidecek durumda. Yani içinden geldiği gibi yaşayan, "şu dünyaya bir kere geliyoruz. neden hayatımızı zora sokalım" mantığında bir insan. Bu kadar aşırı uçta disiplinden sonra erkek arkadaşımın hali de "acaba böyle olmamalı mı" diye sorgulamama neden oldu Aslında istediğim şey, şu anki yaşadığımdı.

Eski eşimin tarzında bir disiplin anlayışı varsa sorun yaratabilir tabii.

Arkidişler merak ettim cinsel hayatın on üzerinden ın olması ne demek oluyor? Kime göre neye göre yani?

Of ne kadar güzel özetlenmiş resmen.

çocuk sizi ikinci plana atar hatta artık tartışılacak tek konu bulursunuz o da "çocuk"..
sorunlar çözülmez sadece onlarla uğraşacak vakit kalmaz..
belki silinir giderler belki diplerde daha da büyür her fırsatta ortaya çıkarlar..
ama dedim ya vakitsizlikten "beni anlamıyorsun"lar "çocukla ilgilensene" bağrışı olarak yüzeye çıkar..
garip ama yürür gider.. yine çocuk hatırına..
doğru mu bence değil.. herşey saçma sapan ise bence buna odaklanılmalı öncelikle.. çocuk kararı daha sonra..

cinsellik de evliliğin bir parçası ama diğer parçalar gibi tek başına bir işe yaramaz..

kısacası bişey bişeyin kurtarıcısı değil ancak erteleyicisi olabilir bana göre.. cinsellik 1 geceliğine çocuk belki birkaç yıllığına erteler ama yine herşey aynıdır insanların içinde..

arkadaşımı hatırlattınız bana anlatayım bari...

eşiyle aşkla evlendi hatta ailesini bile karşısına alarak evlendi.eşinin maddi durumu baya sallantıda yani neyse buralar detaya girer...

eşiyle flört dönemide oldu tabiki ama eşi aşk değil mantık evliliği yaptı.yani şöyleki benim ütümü yemeğimi yapan biri olsun mantığı.evlendiler tabi bu mantığı arkadaşım evlendikten sonra anlayabildi ama anlamamazlığa vurur hala...

daha 1 aylık evlilikten arkadaşım sıkıldı çocukta çocuk diye tutturdu bir müddet olmadı ama 6.ayda oldu bir kızı..neden bu kadar erken çocuk yaptın diyenlere "adamın evde durduğu yok eve gelse bile muhabbet ettiğimiz yok en azından çocukla oyalanırım" diye cevap verdi...

fikir çatışması,karakter çatışması vs ne ararsan var yatakta birşey anlamadığınıda söylüyor ki anlasa bile bu kadar zıtlık yatağa girince unutulmaz bence...

şimdilik çocukla oyalanıyor ama o çocuk büyüyecek ve daha büyük çatışmalar kavgalar çıkacak...bunları arkadaşım düşünmüyor ama siz düşünüyormusunuz?

Elbette düşünüyorum. Ama burdaki çoğu insan bana hak vermeyecek olsa da dile getirmek istiyorum. Seks çok önemli bir değişken. Arkadaşında öyle bir olumlu yön yokmuş. Kıyas edilemeyiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…