- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi uzumlukekim
eşim görümcemin üstüne araba yapsa boşarım saka mısınız gercekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay pardon bunu okuduktan sonra yazdığım yoruma pişman oldumBen eski evi kiraya ver sikinti cekmeyiz diyorum benim evim o, sen karışamazsin diyor...
Benim onun varmış deme ki.
Araba ihtiyaç işte... Zamanında arabamız vardı gitti, birikim vardı o da gitti....Tamamda bir işiniz yok şuan zaten.
Hele bir işe girin ne kadar kazanacaksınız, elinize ne kalacak bir görün.
Araba fiyatlarından, masrafından haberiniz yok gibi duruyor.
Boşanma durumunda evin geçimi direkt size kalacak o zaman ne yapacaksınız?
Araba hayal o zamanBence bosanma ufukta varsa araba almayin. Cunku her halukarda problem cikartacagi simdiden ortada. Bosanirsaniz kendiniz alirsiniz belki.
Anlamadığınız nokta şu, eski püskü bir arabanın masrafı bitmez. Bir süre sonra hurdaya kaldırılır, paranız çöp olur.Canım.
Okursan kızım var 4 yaşında. Ben sırf onun için istiyorum. Alıp bir sahile götürsem mesela. Her gün ağlıyor beni gezdir diye. Eski püskü de olsa razıyım
Bir maaşınız olsun ilk önce ama değil mi?Araba ihtiyaç işte... Zamanında arabamız vardı gitti, birikim vardı o da gitti....
İşe girersen yine 3 bin verecem sana dedi.
Onun için araba alsam maasimla öderim gibi geldi
Canım kiraya verse bu evin kirası çıkar. Bana maaşının yarısını veriyor sadece. Ben eskiden bana verdiği parayla altın alıp koyardım. Yine yaparım ama yaptırmıyor. Boşanmışız gibi nafaka ödüyor kafasında.İyi de kiraya vermeyerek adam da hayatından feragat etmiş oluyor
Kiraya vermeyerek sizden ne kaçırıyor olabilir?
Bu durum sadece sizi zor durumda bırakmış olmuyor ki
Evi tek başınıza geçindiriyor gibi konuşmuşsunuz
Adam çalışıyor sonuçta evde sadece
Kaldı ki siz çalışınca bile eve katkı yapma planı içinde değilsiniz
Hepsiyle araba kredisi öderim,onu da kardeşimin üstüne yapayım diyorsunuz
Mal kaçıran adam elinize para saymaz.Okuyunnruca ediyorum:) o da benden mülk kaçırıyor.
Yakin yer bir market bir de AVM var. Ben istiyorum ki bir pikniğe götüreyim mesela yada sahile falan, açık havayaAnlamadığınız nokta şu, eski püskü bir arabanın masrafı bitmez. Bir süre sonra hurdaya kaldırılır, paranız çöp olur.
Kızınızı gezdirmek için arabaya ihtiyacınız yok, evinize yakın yerlerde de gezdirebilirsiniz.
Ne parası? Geçim parası veriyor.Mal kaçıran adam elinize para saymaz.
Tamam da kirayı alıp sizden kaçırmıyor kiCanım kiraya verse bu evin kirası çıkar. Bana maaşının yarısını veriyor sadece. Ben eskiden bana verdiği parayla altın alıp koyardım. Yine yaparım ama yaptırmıyor. Boşanmışız gibi nafaka ödüyor kafasında.
Şuan duygusallıkla ütopik fikirleriniz var
Şu zamanda çoğu insanın arabası yok açıkçası
Kimse de parası yokken çocuğu için araba almayı düşünmez
çocuklarımızın ilerde daha büyük ihtiyaçları çıkacak ki 30 binlik altın da çok değil haberiniz olsun
Sadece geçim parası veriyor ayın sonunu zor getiriyor umTamam da kirayı alıp sizden kaçırmıyor ki
Hiç kiraya vermiyor
Sıfır gelir yani o mallardan
Altın alıp kenara koymanıza nasıl engel oluyor ayrıca?
Öyle mi. İşe girsem de almayim mi?İşte şuan araba almayın diyoruz çünkü mantıksız olur
Sizce mantıklı mı?
Mal kaçıran adam o geçimi kendi yapar, elinize para vermez. Mal kaçıran adam elinizdekini bir hamle ile çeker alır, üste 15 bin koyalım sana araba alalım demez.Ne parası? Geçim parası veriyor.
Fena olmayan arabalar 60 binden başlıyor:)30 yaşında araba sanayiden zor çıkar
Ona verilecek para da yok
Araba almak mantıksız bu durumda
Adim adım ilerleyin önce bi işi bulun birikime başlayın bi bakalim