Sizce ?

Ya ben bu hesap kitap işlerinden anlamıyorum yada insanlar çok farklı düşünüyor . Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz . Eşiniz ne kadar maaş alıyor bilmiyorum ama sonuçta sizi geçindiriyor bir şekilde . Bir hak iddia edebilmeniz için sizinde çalışıp eve katkıda bulunmanız lazım. Ozaman gögsünüzü gere gere benim param senin paran diyebilirsiniz. Daha evliyken boşanmaya dair planlar yapıyorsanız keske hiç evlenmeseydiniz. Ayrıca boşanmanız durumunda bile hersey yarı yarıya olur. Altınların hepsine nasıl sahiplenebiliyorsunuz oda apayrı bir durum 🙄. Valla ben hariç herkes uyanık 😫😫
Boşanmadan döndük, yazdım.
Onun evi ve dükkanı var benden önce almış. Boşansak hak iddia edemem. Onun mülkü var, benim de bir güvencem olmasın mı?
Ne hikayeler duyuyor görüyorum.
Kızım var onun için bu planlar kendime değil hiç birşey. Ben ister miyim böyle saçma sapan hesaplara gireyim.

Altınları bozdur 15bin destek çıkarım derken? Aklıma arkadaşın zayıflarsan sana araba alırız diyen odun kocası geldi. Arkadaş da öğretmen ha, meslektaş eşiyle. Nitekim zayıfladı, aldı arabayı 😂 sizin kasa ortak değilse, boşanma ihtimaliniz varsa araba almayın kenara para atın. Ya da arabayı alıp kardeşinizin üstüne yapmadan birkaç saat önce boşanma davasını açın. Yoksa arabayı kaçırma şansınız yok

Mal kaçıran adam o geçimi kendi yapar, elinize para vermez. Mal kaçıran adam elinizdekini bir hamle ile çeker alır, üste 15 bin koyalım sana araba alalım demez.
Niye? Boşanırken araba ortak paylaşılmayacak mı? kadına düşecek altınlar bozdurulacak, adam da 15 bin katınca boşanma durumunda adam kar etmeyecek mi araba bölüşülünce

Altınları bozdur 15bin destek çıkarım derken? Aklıma arkadaşın zayıflarsan sana araba alırız diyen odun kocası geldi. Arkadaş da öğretmen ha, meslektaş eşiyle. Nitekim zayıfladı, aldı arabayı 😂 sizin kasa ortak değilse, boşanma ihtimaliniz varsa araba almayın kenara para atın. Ya da arabayı alıp kardeşinizin üstüne yapmadan birkaç saat önce boşanma davasını açın. Yoksa arabayı kaçırma şansınız yok
Güzelmiş:)
Vazgeçtim arabadan kızımı da marketlere götürüp gezdiririm ne olacak sanki.

Niye? Boşanırken araba ortak paylaşılmayacak mı? kadına düşecek altınlar bozdurulacak, adam da 15 bin katınca boşanma durumunda adam kar etmeyecek mi araba bölüşülünce
En mantıklısı araba almamak.

Boşanmadan döndük, yazdım.
Onun evi ve dükkanı var benden önce almış. Boşansak hak iddia edemem. Onun mülkü var, benim de bir güvencem olmasın mı?
Ne hikayeler duyuyor görüyorum.
Kızım var onun için bu planlar kendime değil hiç birşey. Ben ister miyim böyle saçma sapan hesaplara gireyim.
Tabiki sizinde olsun. Önce boşanın sonra eşiniz bekarken nasıl o malı mülkü yapmışsa sizde çalışıp yapın. Hakkınız olmayan mala mülke konmak vicdanınızı rahat ettirecekmi sanıyorsunuz ?

Canım.
Okursan kızım var 4 yaşında. Ben sırf onun için istiyorum. Alıp bir sahile götürsem mesela. Her gün ağlıyor beni gezdir diye. Eski püskü de olsa razıyım
Kızınızın arabadan ziyade güzel bir geleceğe ve huzurlu bir ortama ihtiyacı var bence ama yine de siz bilirsiniz ne diyim 🤷‍♀️

Bir zahmet yazdıklarımı okursanız. Teşekkürler.
Okudum. Ev ve dükkan evlenmeden önce edindiği mülk eşinizin, bu durumda hak iddia edemiyorsunuz. Altınlar sizde şu an, siz araba almak istiyorsunuz. 15 bin koyarım diyor mal kaçıran eşiniz. Arabayı alıp kardeşinizin üstüne yapacaksınız. 3 bin TL ile hem kira verip hem fatura ödeyip hem de karnınızı doyurabildiğiniz şehir neresi, ben de taşınacağım.

Bir şeye konduğum yok neye konmuşum?
Adamın malvarlığına ortak olmak aynı şey . Şimdi değilse boşandıktan sonra yarısı sizin olsun istersiniz , cünkü bunu hakkınızmış gibi görüyorsunuz . Aksini söylemeyin zaten yaptığınız yorumlarda bu anlaşılıyor .

Kızınızın arabadan ziyade güzel bir geleceğe ve huzurlu bir ortama ihtiyacı var bence ama yine de siz bilirsiniz ne diyim 🤷‍♀️
Teşekkür ederim güzel ve akılcı bir yorum. Kızım her gün doğal olarak ilgi istiyor, gezmek istiyor. Ona yetemiyorum. Eşim okula veremem diyor. ,( Halbuki verir çok rahat)
Daha bugün ağladım kızım için.

Eşim aldığı maaştan 3 bin lira veriyor. Bununla kira, fatura ve yeme içme giderlerini karşılıyorum.
İş başvurusu yaptım inşallah olur...
Araba almak istiyorum. Eşim altınları bozdur sana 15 bin destek çıkarım diyor. Benim derdim şu, boşanma durumunda araba yarı yarıya olur. Altınların tamamını bozdurup erkek kardeşimin üzerine araba alsam nasıl olur?
Sorarsınız belki, evet ipin ucunda bir evliliğimiz var.
Yada işe girince kredi çekip taksit mi ödesem, altınlar dursun?
Canım ya neden boşanma gibi bir düşünce kafanda var? Eğer boşanma olacaksa altınları bozdurma. Kusura bakma da Bir de erkekleri kadınlar kolaya alıştırıyor kira ödemek fatura bunlaarı neden eşiniz yapmıyor ki sorumluluk sizde ? Market alışverişine yalnız çıkmak ne kadar zor olsa gerek 😞 neyse inşallah iş bulursunuz bence araba almayın belli ki bir güven sorunu var onu çözün derim

Okudum. Ev ve dükkan evlenmeden önce edindiği mülk eşinizin, bu durumda hak iddia edemiyorsunuz. Altınlar sizde şu an, siz araba almak istiyorsunuz. 15 bin koyarım diyor mal kaçıran eşiniz. Arabayı alıp kardeşinizin üstüne yapacaksınız. 3 bin TL ile hem kira verip hem fatura ödeyip hem de karnınızı doyurabildiğiniz şehir neresi, ben de taşınacağım.
Maaşa 10 gün var cebimde 10 lira.
Oldu mu?

Back
X