- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
Eskiden bile inegin bagirsaklarini kullanmislar korunmak icin :))))
cok ciddiyim ama
Sakin ol sampiyon. Sakinles. Halledicem meseleyi tamam
hadiKocası diyormuş ki bir daha hamile kalırsan bunu kökünden keseceğim
bebeği kafatası olmadan doğsa anlardı folik asit kullanmanın önemini.Şunları konuşmamız bile saçma, 50 sene öncesinin anne bebek ölümleri yüzdesine bakmak yeterli
Benim bir arkadaşımda nenelerimiz annelerimiz vitamin mi kullanmış diye ne folik asit kullandı ne vitamin, kansızlıktan çekti durdu doğumdan sonra, o zamanla şimdi bir mi, onlar organik besleniyomus biz ne yiyoruz et diyoruz kedi çıkıyo at çıkıyo tavuk diyoruz dolgu malzemesiyle sisirilmis canlılar çıkıyo gibi gibi, sebze meyveyi hiç saymıyorum bile
bebeği kafatası olmadan doğsa anlardı folik asit kullanmanın önemini.
bebeği kafatası olmadan doğsa anlardı folik asit kullanmanın önemini.
Buraya konu açıyorsanız eleştiriye açık olmalısınızSizin bu agir uslubunuzla rahatca elestirip stresinizi atmaniz icin acmadim bu konuyu. Kendinize gelin.
geri cekilme dedikleri sey daha sknti degilmi zaten ya? surekli bi kontrol hali, korka korka gibi bsydir.. bi suru tedbir yolu varken..Geri çekilmeyi korunma yöntemi olarak önerenlere de pes diyorum! Tıp bilmiyor tabi bizim halk iyi biliyor korunmayı, o sebeple de artan nüfus, artamayan demografik yatırım, ucuz iş gücü e hal böyleyken insanın canı sudan ucuz.
ülkemiz süt yoğurt yeşillik bakımından çok zengin bi ülke olmasına rağmen az tüketilmesi ya da yanlış besinlerle tüketilerek etkisinin azaltılması sebebiyle folik asit kullanımı her zaman gerekli oluyor gebelerde. ve de fazlası toksik etki yapmadığı için az mı fazla mı bakılması çok gerekli değil , ha artık bakılıyor mu derseniz evet çoğu gebe ya da adayına folat testi yapılıyor. gelişmekte olan bi ülkeyiz, insanlarımız bilinçsiz. herkese şeker gibi vitamin verilmesi de bu sebepten. bu işin vitamin ticareti satışı yapan firma boyutu da var ama o ayrı bi konu.sağlıkçı değilim... makalelerden öğrendiğim kadarıyla folik asit kullanımını az gelişmiş ülkelerde öneriyorlarmış. yoğurt süt gibi ürünler kullanılmazsa gerek oluyormuş... aslında tüm vitaminlerin kan testinden sonra eksikse kullanılmalı... varsa yanlışım düzeltebilirsiniz.
ülkemiz süt yoğurt yeşillik bakımından çok zengin bi ülke olmasına rağmen az tüketilmesi ya da yanlış besinlerle tüketilerek etkisinin azaltılması sebebiyle folik asit kullanımı her zaman gerekli oluyor gebelerde. ve de fazlası toksik etki yapmadığı için az mı fazla mı bakılması çok gerekli değil , ha artık bakılıyor mu derseniz evet çoğu gebe ya da adayına folat testi yapılıyor. gelişmekte olan bi ülkeyiz, insanlarımız bilinçsiz. herkese şeker gibi vitamin verilmesi de bu sebepten. bu işin vitamin ticareti satışı yapan firma boyutu da var ama o ayrı bi konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?