Nişanlı onu bile istemiyormuş ama geri çekilme ile korunmak istiyormuş.Bence de nişanlınızı dinleyin.
Ben hap kullanmadım hiçbir şekilde , kullanmamda tavsiyede etmem.
Hap ile korunan çoğu arkadaşımın,dengeleri şaşmış durumda.
Hormon dengesiyle oynayacak hiçbir korunma yönetimi tavsiye etmiyorum.
Prezervatif ise benim için en masum korunma yöntemi .
Nişanlı onu bile istemiyormuş ama geri çekilme ile korunmak istiyormuş.
Keşke nişanlınızada ''sakin ol şampiyon'' diyebilseydiniz. Üsluplu yorum yapın diyorsunuz ama zerre alakası yok.Siz korunsanız bize ne faydası olacak ? Sanki korunursanız bize bir şeyler bahşedecekmiş gibi yorum yapıyorsunuz.Nolur korun,Allah aşkına korun tarzı bir yorum göremedim ben.İster halledin ister halletmeyin bize ne ? Üreyecek olan sizsiniz.Neyse ''Nolur korun''
Kocası diyormuş ki bir daha hamile kalırsan bunu kökünden keseceğimoff çok güldüm...
aynen oyle.. burdaki sabit fikirlilik ve bencillik sinyaldir..Nisanliniz sacmalamis.. ve bence sizde tavrinizi koyun, sonucta o tek basina yapmayacak degil mi? Partnersiniz..onun istedigi kadar sizinki de onemli.. yoksa hayat boyu oyle onun dedikleriyle yasamaya hazir olun yani..bu konuda bile bu kadar inatci ve sizi bastirabiliyorsa ben ancak size omur boyu sabirlar dilerim..Allah kolaylik versin derim
Çeri umarsızca güldüm vallahi, konu sahibinden af dileyerek.Doğrudur, eskiden hap prezervatif yoktu, sonuç olarak insankarın 6-10 çocuğu olurdu. Annem 6, babam 9 kardeş.
9 çocuk sahibi olmak istiyorsan sen de nişanlının gerzekçe fikirlerini uygula tabi.
Ona bakılırsa eskiden insanlar mağarada yaşıyormuş, nişanlın mağaraya dönsün hayvan derisi giysin toplayıcılık yapsın. Bir de eskiden iphone vs de yoktu, cep telefonunu da elinden bıraksın o zaman.
Bence sen hayat boyu korun , bu zeka seviyesindeki birinden çocuk sahibi olmak istemeyebilirsin.
Konu sahibi, iyi düşünün.
Sevişirken bile size karışan, kısıtlama getiren bir adamla evliliğe doğru gidiyorsunuz.
Burada bizim söylemlerimizi unutun, kendi geleceğinizi koruyun önce.
Günümüzde çoğu kadın (ben dahil), kendi korunmayı reddediyor bedenine zarar verme ihtimalini ortadan kaldırmak adına da o prezervatifi taktırıyor zorla adama!
Yoksa anca yatıyorlar koyun koyuna!
Düşünün bizler neredeyiz, siz neredesiniz....
Gunlerim sayili evlendim evlenecegim. Nisanlim korunmaya karsi cok tepkili. Eski insanlar nasil korunuyormus diye kestirip atiyor tum korunma yollarini. Hap alacagim dedigimde kesinlikle karsi cikti aylar oncesi soz verdim nerdeyse.
Geri cekilme yontemi korunma olmadigini biliyorum. Nisanlimda bu konuda cok sert. Problem olmayacagini soyluyor.
Eskiden de hap prezervatif falan yok muydu?
Kafam cok karsik kizlar.
Dertliyim kederliyim hernedensa aglarum
Ben olsam evlenmezdim. Sırtından sopayı, karnından sıpayı tarzında bir adam ya hu!Sevgili (!) nişanlınız, biraz daha fazla zevk almak uğruna kendi korunmuyor bir de sizin korunmanıza karşı çıkıyor.
Pes doğrusu...
10 çocuğa bakabilecek, eğitimi ve tüm ihtiyaçlarını eksiksiz yerine getirecek bir maaşı var mı?
Yatlar, katlar olması gerek bunun için.
24 yaşına gelen, üniversiteyi bitirmiş 0rta-alt yaşam standardı olan bir çocuğun doğumundan o yaşa kadarki masrafı tam tamına 600bin tl.
Siz düşünün kaliteli yaşayanını...
Yaptığı bencillikten, cehaletinden ve size bu derece baskı yapıp deyim yerindeyse 'kadın' olarak haddinizi bildirmesinden söz etmiyorum bile!
Evlenecek misiniz hakikaten bu insanla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?