sizce?

shibalba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
742
638
103
nişanlısınız ama doğru yolda olup olmadığınızdan emin değilsiniz.
şuan zaman zaman canınınız sıkılıyo ama en dibe vurmadığınızın farkındasınız, daha kötü dönemleriniz oldu.tabiki nişanlanmadan önce bu daha kötü dönemleriniz, nefes almak istemediğiniz, yaşam enerjinizi kaybettiğiniz...belkide yalnızlık psikolojisinden kaynaklıydı yaşadıklarınız bunun farkındasınız.
şuan nişanlısınız, yakın zamanda düğününüz var.ama heyecanlı değilsiniz, çünkü nişanlınızla biçok sorun yaşıyosunuz.
bildiğimiz klasik aileci nişanlı tipi, ailesinin yanlışlarını göremeyen, onların her zaman doğru yapıyor olduğunu düşünen bir nişanlı
aynı zamanda kıskanç, kıskançlığıyla uzun süre mücadele ettiğiniz bir nişanlı...(sonunda kazandınız gibi gibi)
nişandan sonra "etrafın dengesizlerle dolu" diyen bir nişanlı...
çoğu zaman patavatsızca konuşan,içinden geçenleri pat diye söyleyen, kalbinizi kıran ama bi süre sonra canım ,bitanem diye arayan...söylediklerinden ötürü vicdan yapan, üzülen ama söylemektende vazgeçmeyen...
her fırsatta sizi çok sevdiğini söyleyen, hep mutlu olmanız için uğraşacağına söz veren,ama pek çok kezde kalbinizi kıran, annesiinin sizi üzdüğü bi durumda sizin üzüldüğünüzü bile farkedemeyen,sizde suç arayan...
ama yine üzüldüğünüz bigün şehir dışından çıkıp geleyimmi yanına diye soran,
onların evine gittiğinizde,sizinle çok fazla ilgilenen,üzerinize titreyen ve herkes sizinle ilgilenmek zorundaymış gibi davranan,
ortada bi sorun yokkken size ailesini savunan ve muhtemelende sizi ailesine savunan,herkesi birbirine itici hale getiren
o tartışmak istiyosa, telefonu kapatmak istediğinizde teli kapatmayan, sustuğunuzda duvara mı konuşuyorum diyen, hiçbişekilde tartışmadan kaçınamadığınız ve sonunda sesinizi çooook fazla yükselttiğiniz bir adam..
dönüp kendinize baktığınızda "bu bağıran ben miyim, bu ben miyim" diye soruyorsunuz.kendinizdende memnun değilsiniz,ondanda...
çok fazla şey var ama ben iyisiyle kötüsüyle yazmak istedim...tanışan herkes bakışlarından belli, çok seviyor diyo, bende çok seven adam kırmak istemez diyorum.
düğüne az kaldı ama ortada ciddi sorunlar var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. kafam inanılmaaz karışık
içimdeki bi ses onunla çok mutlu olacağımı söylerken öteki ses devreye girdiğinde büyük bi hata yapıyosun diyor...zaman zaman mutsuzum, hissizim ama baştada söylediğim gibi en kötü dönemlerimi yaşamıyorum...sizce ne yapayım ben:/

Aynı şeyleri yaşadım ve pismanim evlendigim için bence fazla söze gerek yok kendini seviyorsan değer veriyorsan yol yakınken bitir

Bu dönem birbirinizi en el üstünde tuttuğunuz dönem, bu çıta gittikçe düşecek. Şu anda bile katlanamıyorsanız sonrası hiç iç açıcı değil.

Bende isteyip isteme

böyle adamlarla evlenmeyin
kafam çok karışık,
Bu evliligi istediginizi dusunmuyorum.
bende bunu sorguluyorum,çünkü bi arkadaşım eşinden ayrılıyo
"Sende beş yıl öncemi görüyorum,sende bende beş yıl sonranı gör" dedi.
Eniştemde aileci ve ablam çok sıkıbtı yaşadı.onun evliliğiyle büyüdüm ben, o da yolumdan geliypsun diyo.
Bu evliliği istemelimiyim

Bu dönem birbirinizi en el üstünde tuttuğunuz dönem, bu çıta gittikçe düşecek. Şu anda bile katlanamıyorsanız sonrası hiç iç açıcı değil.
Hata yaptığında pişman oluyo ve hakkaten düzeltmeye çalışıyo. Samimiyetine de inanıyorum.

Aynı şeyleri yaşadım ve pismanim evlendigim için bence fazla söze gerek yok kendini seviyorsan değer veriyorsan yol yakınken bitir
Bitirmeyi denedim aslında,ama olmadı...bu şekilde evlenemeyeceğimi,bişeylerin düzelmesi gerektiğini söyledim.sizinde hakkınızda hayırlısı olsun

Algilarin acilmis ve is isten gecmis gibi
Hissediyorsun sanirim.
Hani nisanlandik dugune az kaldi.
Bu saatten sonra nasil geri adim atilir.
Arada kalmis gibisin dil mi.

Tek bir soru sorcam dogru cevap ver :)

Suan nisanli degilsiniz.
Iliskinizi sadece o ve sen biliyorsun.
Bitti dedigin de kimse etkilenmeyecek.
Oyle bir rahatliga sahipsin.
Bile bile gore gore
Devam edermisin

Rest ceker yoluma bakar
Kurtulurum diyorsan bu evliligi asla istemiyorsun.
Yok yinede ayrilamam diyorsan
Evlenecek ve her ne yasayacaksan yasayip
Goreceksin yada cekeceksin.
Ne bilim az da olsa belki mutlu da olursun
Bilemeyiz.

Ilerde vazgecmek istediginizde yapisir kopmazda bu adam ,iki cocukla olacagina ayrilik simdi olsun daha az acitir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…