Suan nisanli degilsiniz.
Iliskinizi sadece o ve sen biliyorsun.
Bitti dedigin de kimse etkilenmeyecek.
Oyle bir rahatliga sahipsin.
Bile bile gore gore
Devam edermisin
Şuan bu durumda olsam, nişanı uzatırdım... Biraz daha bekler ama bu durumda nişanlanmazdım
Düğün tarihi de alındığı için kendimi sıkışmış hissediyorum
Şimdide bırakmıyo,ayrılalım dedimIlerde vazgecmek istediginizde yapisir kopmazda bu adam ,iki cocukla olacagina ayrilik simdi olsun daha az acitir.
Şimdide bırakmıyo,ayrılalım dedim
Ama olmadı.
"Bazen gereksiz tepkiler veriyorum,günü mahvediyorum. Sonra bu yüzden kendime TE]
Tam boyle olmasada bu tip biriyle evliyim, onermiyorum hic o yuzden biliyorum nisanliyken kurtulma ihtimalin yine var nikahi kiyinca daha cok sahiplenip bi bosanma durumunda mumkun degil birakmaz
Amacım ayrılmak değil,düzeltmek istiyorumAslında ben asla bırakmayan, kapının önünde bekleyen adamlardan kı acaba diye korkmuştum.
Geçen tartışmamızda,bana kırılmış.
"Böyle olacaksa olmasın" dedi ve rahatladım...insan nişanlısı böyle dedi diye rahatlar mı,rahatlıyomuş...
Ama sonuç yine ayrılmadık.
Tamam ayrılalım o zaman dedim,sen zaten bunu istiyosun dedi..
Anladigim sen bu adami seviyorsunda.zaten biz kadinlar erkekleri duzeltebiliriz saniyoruz bazen duzeltik sanip biz bozuluyoruz kendimizden veriyoruz bu yuzden sende eger bu adami seviyosan ve devam edeceksen kendinden vereceksin insallah sonunda istedigin kriterlere uyar. Ah çok zor hem sevip hemde ters düşmek.Amacım ayrılmak değil,düzeltmek istiyorum
Çabalıyorum,yoksa şimdiye kadar bitmişti
Çünkü çevre adam olmayan adamlarla dolu, ilerde pişman olmamak için ve sevdiğim için sabrımı son demlerine kadar kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?